SuperSlim

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Dana - nu am luat nici un supliment. Mananc ficatel, lactate...
Si nici nu am intrerupt la ciclu.
Daca te-ai decis sa le iei, incepe-le si veci cum te simti dupa primele.

Cat am asteptat mesajul tau Ai fost in parc cu fetele?
Incep de maine.

Mergi la inceput

Anca, te rog mult sa-mi scrii cam ce ai mancat la inceputul dietei intr-o zi, cand aveai cele 3 mese si ce papi acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dana, pai cand am inceput sa le iau, s-a nimerit sa mergem la ai mei in weekend, si am mancat de toate, ca asa e la mama acasa, numa' mananci si dormi
Apoi, in urmatoarea saptamana ma straduiam sa mananc, ca ma cam speriasem de ce am citit. De regula mancam cereale dimineata, la pranz mancam un fel de ceva, catre seara mancam dupa caz... ori faceam paste, ori mancam ceva rapid, un sandvis... Intre mese mancam mere sau alte fructe, si iaurt.
Acum nu prea mai mananc, dar nu neaparat din cauza pastilelor. Nici inainte sa le incep nu mancam mai nimic pana seara, ca nu prea am timp... De multe ori mancam ce lasa fi-mea in farfurie Sau rupeam repede un colt de paine si taiam o felie de branza.
Cam de-aia m-am enervat si am inceput sa iau pastilele astea, ca la cat mancam eu, alta cred ca murea de foame, nu numai ca slabea. Plus ca ma alearga astea mici ca pe hotii de cai, ma apuca 11 noaptea alergand prin casa... Si tot nu am slabit!
Ieri, de exemplu, am mancat un castron plin cu ciorba de legume la pranz. Spre seara am mancat vreo doi polonezi abia scosi din cuptor (cuptorul propriu si personal) si cu iaurt.
In toata perioada asta am mancat chiar si o punga de chipsuri si una de pufuleti. Nu ma apuca des sa rontai de-astea, dar ma mai apuca.
Inainte insa, cand aveam eu greutatea mea aia corecta, mai rontaiam din astea si nu ma ingrasam.
Acum sper sa slabesc macar pana aproape de greutatea mea ideala (adica 57 kg / eu am 172 cm) - macar la 59-60 sa ajung. Si cum al treilea copil nu-l mai fac, sper sa ma mentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sper ca ati vazut la stiri ca aceste porcarii contin AMFETAMINA si renuntati la ele.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Sper ca te-ai documentat, si ai vazut ca aceste porcarii contin aceeasi porcarie pe care o contine si Reductilul, care se vinde de ani de zile, si pe care nu l-a mai scos nimeni de pe piata.
Dar deh... Reductilul este facut de o companie farmaceutica importanta...
Si ca sa completam, ia vezi ce contine si Regenonul.
Opaaa... dar LINDAXA?? Apai Lindaxa e facut de Zentiva fratilor, nu de chiu chiu xiu fan xi ziou china...
Ati vazut voi vreo retragere de pe piata a vreunui produs Zentiva????
Lindaxa se vinde la noi de cel putin 2 ani, poate si mai mult, dar de doi ani stiu eu de el.

De fapt, vorbim de SIBUTRAMINA Sibutramina este substanta activa care se gaseste in medicamentele de slabit care inhiba apetitul. Aceasta afecteaza practic doi neurotransmitatori de la nivelul creierului: noradrenalina si serotonina.

Sunt de acord cu un lucru: cel mai corect ar fi fost ca ORICE pastila de slabit sa se elibereze numai cu prescriptie, si numai in anumite conditii. Adica... analize facute, supravegherea medicului, un program complet pentru echilibru alimentar si miscare in acelasi timp.

Dar, daca te uiti bine, pe forumul de discutii al INSUSI Ministerului Sanatatii, se dezbate problema pastilei asteia de un an. Nimeni nu s-a sesizat in vreun fel. Ma intreb, de ce naiba are Ministerul forum de discutii?

Ok, au vazut ei ca e bun de subiect de stiri.
Apai atunci sa nu vina nea ministrul sa imi zica mie ca a aflat recent de pastila asta.
Apoi, sa nu se astepte sa cred eu in marea vanatoare de prin plafare si farmacii... Marea curatenie a prafului in ochi. Apai frate, daca faci curatenie, fa curatenie si pe la celelalte pastile de slabit.

Sau, fa analize asupra produsului, si listeaza conditiile de distribuire. Nu veni sa tipi sus si tare ca le interzici. Si pe celelalte, de ce le lasi in farmacii?? Ca doar sunt fix acelasi lucru, ba mai mult, alea au mai multe chimicale.

Ia sa vad eu un buletin complet de analiza pe ambele, si pe SS si pe Reductil. Si dupa aceea o sa zic, da frate, jos palaria, ia uite ce prompti sunt ei si ce ii doare pe ei de sanatatea cetateanului.

Da' pe ei ii doare fix la basca de sanatatea cetateanului.

Problema este ca lumea pica pe spate de fericire, mamaaaaa ce mistoooo nu imi mai e foame!!! Si nu mai mananca nimic. Apai cum sa nu te ia palpitatiile???
Te simti fresh, plin de energie. Ei si, nu dormi cateva nopti. Dar slabesti. Si apoi, vii sa imi zici mie la televizor ca aveai vertij la cap. A se citi ghilimelele.
Si desigur, ce daca iei doua pastile pe zi? Ca poate nu ai citit prospectul, sau, mai bine ignori ce scrie in prospect, ca slabesti si mai abitir. Mda... in cazul asta nu ma mir nici de intoxicatii aia de pe la Iasi...
Aaa, si ai si niscaiva oscilatii de tensiune...
Pfff, persoanele supraponderale au inclinatii catre probleme cardiace si respiratorii. Ei, si ce daca scrie in prospect ca nu ar trebui sa ia, sau ca ar trebui sa ia cu maxima precautie???

Deci sa revenim.
WIKI ANSWERS ne spune astfel (cumva e fals?)
Is sibutramina an amphetimine?
Although it might increase the heartbeat, it is not an anphetamine.

Iar faimoasa MAYO CLINIC ne spune
www.mayoclinic.com/health/drug-information/DR601239" target="_blank">ASTA
PS _ Cine nu a auzit de Mayo Clinic, sa se uite la Dr House

Chiar rog pe cine are studii de specialitate, poate ne clarifica.

In concluzie:
- astia de la stiri, sa ma cam scuteasca pe mine. 90% din timp, vorbesc numai tampenii.
- mi se pare normal sa se faca un control corect, nu numai in cazul medicamentelor, ci si in cazul alimentelor, etc.. Dar aveti voi informatii ca asa ceva se face in Romania?? In ORICE domeniu vreti voi!
- si as mai vrea, daca tot sunt asa destepti si au descoperit minunea minunilor, sa vina cu documentatie completa, nu cu vrajeli.

Pfuai, ma gandesc, genul asta de stire, e mai ceva decat stirile alea care anuntau un cutremur in X perioada de timp, si de Y intensitate...

Mergi la inceput

Eu am luat doar o singura pastila intr-o zi si tot ce pot sa spun e ca multumesc lui Dumnezeu ca sunt in viata. Inainte de a o lua am studiat 3 zile si 3 nopti pe internet si am citit o gramada de pareri, la unele persoane a mers la altele nu. M-am simtit cutremurator de rau, dureri de cap ingrozitoare, tahicardie, vomitat, zacut in pat, o stare prin care nu am mai trecut.

http://www.cotidianul.ro/produs_de_slabit_adus_din_china_retras_de_pe_piata-87143.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiDeDavid spune:

Eu nu am incredere in ce aud la televizor. De ce superslim sunt nocive si alte pastile de slabit sunt bune. Pentru ca dau bani de reclama cel mai probabil.
Imi doream sa slabeasc dar nu reuseam sa tin nici un regim cap coada si nu se dezlipeau kg de mine.
Inainte sa ma hotarasc la superslim am citit pareri pro si contra am vb cu persoana care au mai luat si concluzia ca la unele persoane efectele negative se manifesta din plin la altele este ok. Asa ca am incercat.
Pana acum am luat aproape o luna si am slabit 7 kg. Voi mai lua inca o luna si apoi o luna de mentinere (o pastila la 2 zile, 3, 4 5 si tot asa)
Nu am avut efecte negative (in prima saptamana am avut greturi si imi era foarte somn)
Ce au facut bun aceste pastile in afara ca am slabit? M-au ajutat sa imi schimb obiceiurile alimentare, pentru ca ele iti inhiba senzatia de foame. Nu mi-a fost foame niciodata. Manac pt ca stiu ca trebuie.

Cred ca fiecare are dreptul la pareri si mai cred ca sunt persoane care s-au simtit groaznic dupa ce au luat. (insomnii, palpitatii, puseuri de tensiune, senzatie de lesin, etc)

Spun doar ca eu ma impac cu ele si ca dupa ce imi ating greutatea dorita o sa ma opresc. Nu spun ca sunt sanatoase dar intotdeauna fiecare isi evalueaza raportul riscuri beneficii. Nici fumatul nu e sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna!

Sa va zic si eu despre experientele mele si ale sotului cu Superslim: deci, intreg biroul de fete a slabit intre 4 si 10 kg, depinde cit si-a prpus fiecare.

EU, cu 4 kile ramase in plus dupa sarcina.Fara obiceiuri alimentare proaste, vorba Ankailaura( o salut).Dar nu aveam vointa sa tin o dieta si nici sa fac sport sustinut, ca sa le elimin astfel.Am luat o pastila pe zi.Intr-o luna, 4 kile jos. Am mailuat o luna de mentinere.Pe timpul tratamentului am baut apa muuulta (eu oricum beau) si am redus pertiile de mincare la jumate. Asa am simtit nevoia.Nu am simtit nevoia de dulce.Am luat in fiecare zi 2 capsule de spirulina.
Intr-o singura saptamina tratamentul s-a suprapus cu un stress puternic la servici si au fost vreo 3-4 nopti in care nu am dormit decit vreo 4 ore.Nu stiu de le ce: superslim sau stress sau amindoua, combinate.
Mie mi-au accentuat constipatia.
SOTUL: in 3 luni a ajuns de la 115 kile la 109 kile.De ce doar atit? Pentru ca, desi a mai redus mincarea si, mai ales dulcele, maninca cind apuca.Si la 10.00 seara. Bea apa cu chiu cu vai.Nu face sport.
Efecte neplacute: stare de moleseala, 2-3 scaune moooi pe zi, neputinta de a se concentra si...zice el,calitate mai slaba la...hm, ma intelegeti!

Pentru detalii, stau la dispozitie.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Dana, imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine. Inainte de a decide sa le iei, ti-ai facut niste analize? In general te simteai bine?
Conteaza multe lucruri... cate kg sunt in plus, de cand sunt ele acolo, in plus, ce varsta ai... Multe lucruri care conteaza...

Eu am avut 74-75 de kg cand le-am inceput. Intr-o luna am scazut 8 kg. Am facut o pauza de o saptamana, am mai scazut un kg. Acum am inceput a doua cutie, de doua zile. Acum am 65, poate 65,5 kg. Am 172 cm, am analizele la zi, si greutatea mea standard e de 60 kg in medie. Am avut 62 inainte de a ramane insarcinata. Kilogramele in plus le-am adunat in sarcina (fara sa mananc mult sau aiurea!). Sa zic ca am avut 8 luni in total, dupa nastere, cu cele 15 kg care ma deranjau.

Poate ca si asta conteaza mult. Intotdeauna am fost subtire. Nu mananc mult, mananc corect.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cand vad pe cineva INFULECAND, ma apuca greata si imi piere orice pofta de a manca, asta DINTOTDEAUNA!
Poate si asta conteaza.

Mami de David - cat vrei sa slabesti? Eu gandeam ca va trebui sa iau 2-3 luni, dar vad ca 1 luna a fost suficienta. Aceasta a doua cutie am decis sa nu o iau toata, si sa le raresc. Sa iau maximum o saptamana zilnic, apoi inca vreo 5-7 pastile la 2 zile, si inca 5-7 pastile la 3 zile. Asa zic acum. Nici o secunda nu am crezut ca in astea 5 saptamani o sa scad 9 kg! Ma asteptam la mai putine, ma gandeam ca nu e inregula, ma gandeam ca o sa imi ramana pielea aiurea, ca o sa ma simt rau. Dar nimic din toate astea. Pur si simplu kilogramele alea s-au topit si basta.
In pauza de o saptamana pe care am facut-o, s-a nimerit sa mananc destul de mult (weekend, musafiri, iesit la pizza, mancat seara tarziu). Si nu am pus nici macar un gram, ba chiar am mai scazut nitel! Nu aveam cine stie ce foame, orpind pastilele...
Deci nu cred ca e musai (in cazul meu) sa renunt treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiDeDavid spune:

In total vreau sa slabesc 10 kg.
Am 1.67 si aveam 66 kg acum dupa o luna am 59.
As vrea sa am 56, daca ma gandesc bine cred ca inca o cutie ajunge si din aceea sa incep sa le iau la 2-3 zile.
Inainte sa raman insarcinata aveam 60kg si am ajuns la 90 kg, dar toata viata am avut 54-55 kg.
Obiceiurile mele alimentare proaste erau sa mananc noaptea, mi se parea ca atunci imi prieste, dupa ce adormea pustiul.
Acum nu mai imi e foame. E adevarat ca beau f multe lichide (pt mine a fost o surpriza pt ca eu in general nu prea... in afara de coca cola)
Efecte negative la mine: uscaciunea gurii. Poate de asta si beau mai multe apa. Am nopti in care adorm mai greu dar si inainte aveam asa ca nu consider ca e de la pastile.
In rest totul ok.

Mergi la inceput