SuperSlim

SuperSlim | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

A luat cineva pastila asta?Da rezultate,are efecte secundare?

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu am luat, ma bate un gand, dar parerile sunt tare impartite.
Uite aici:

http://www.superslim.ro/forum.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vezi ca au mai fost vreo 2-3 subiecte
cauta cateva pagini mai in spate. am raspuns acolo.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc,bb_yasmi, le-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

cu mare plcere!! daca vrei poti sa ma intrebi orice.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

cu mare plcere!! daca vrei poti sa ma intrebi orice.

_

Poti sa-mi spui, te rog, ce efecte negative ti-au provocat capsulele? Cum esti acum, te mentii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu ma mai duc sa le caut pe alea sa completez, asa ca scriu aici.
Pana azi am scapat de 8 kile, in 3 saptamani. La mine nu s-a manifestat nici un efect advers. Dorm super bine, ma trezesc fresh.
As mai avea de dat jos vreo 6-8 kile, dar cu astea pot sa o iau si mai incetisor... O sa vad, probabil mai iau o cutie, sa iau la 2 zile cate o capsula... Nu m-am hotarat. O sa vad cum stau saptamana viitoare.

Mergi la inceput

ankalaura, multumesc ca ai scris Am citit toate celelalte subiecte si retin postarea ta, chiar vroiam sa te intreb si pe tine. Am inteles ca ai 3 mese la ore fixe, nu faci sport. Ai pofta de mancare? Mananci dietetic? Cata apa bei? Ma gandesc sa iau si eu. Am slabit cu Scarsdale, am ajuns la 55 kg, acum am in jur de 63 si problema e ca am asa o pofta de mancare...nu mai am ambitie, vointa, motivatie, etc
Am inteles ca tu iei varianta originala, nu cel facut de Arpfarm. Maine merg sa caut.

Mergi la inceput

Dana, eu nu pot sfatui pe nimeni sa ia. Dar eu pentru mine, dupa ce am citit o mie de pro si contra, am decis ca le iau si basta.
La inceput aveam 3 mese la ore oarecum fixe, dar apoi le-am reuds cantitativ, dar asa s-a nimerit... Nici inainte sa iau pastilele astea nu mancam aproape toata ziua. Nu fac sport, ma rog, atata cat alerg dupa fete prin parc si prin casa...
Pofta de mancare nu mai am deloc, ca pastilele astea cam asta fac, iti taie foame aia aiurea, cheful ala de rontaiala... Pe mine ma cam apuca rontaiala seara uneori.
Mananc cam ce nimeresc - ce e aia dietetic? De regim? sau fara grasimi?
Noi nu mancam in general grasimi, nu prajesc cartofi, nu mancam chiftele, gogosi... Mananc destul de multe lactate, mai ales iaurt. Mananc multe legume si fructe, mai ales mere si gref.
Apa beau cand mi-e sete, habar n-am cat, dar nu beau 4 kile pe zi. Poate 2...
Poate e important sa spun ca eu nu am avut niciodata obiceiuri alimentare gresite. Nu am mancat niciodata portii mari, nu consum dulciuri, nu beau sucuri...
Din cate am concluzionat eu, persoanele care au avut manifestari neplacute nu au prea respectat indicatiile... Una zicea ca manca numai un mar pe zi. Ce e drept, pur si simplu nu iti vine sa mananci. Dar trebuie sa mananci ceva...
Daca as fi avut vreun simptom aiurea, nu le-as mai fi luat.
Eu le-am comandat pe net, si mi le-au trimis cu prioripost din Timisoara.

Mergi la inceput

Anca, mi-am luat pastilele, daca nu ma simt bine pot sa le duc la magazin si recuperez banii, o cunosc pe vanzatoare. Sunt de la o firma din Timisoara. Am tot citit despre ele si am inteles ca e bine sa iei si un supliment de Ca+Mg+Zn, tu ai luat? Mi-am luat si astea Pe prospect scrie ca se recomanda intreruperea tratamentului pe perioada menstruatiei, tu ai intrerupt? Nu prea stiu cum sa fac, exact peste 2 sapt plecam in vacanta la Budapesta, cam prin 3 iunie trebuie sa-mi vina ciclul, nu stiu daca sa incep de maine, oricum abia astept sa le iau.
Iarta-ma ca te stresez cu atatea intrebari, dar nu am pe cine sa intreb

Mergi la inceput

Dana - nu am luat nici un supliment. Mananc ficatel, lactate...
Si nici nu am intrerupt la ciclu.
Daca te-ai decis sa le iei, incepe-le si veci cum te simti dupa primele.

Mergi la inceput