Informatii utile Constanta 17
Raspunsuri - Pagina 9
raluca30 spune:
ellanik- la Cta fac monitorizarea,la dr Lutescu...apropo de smochineam doi pomi in gradina..imagineaza-ti la ce ma gandesc:))...daca intri in pofte de graviduta si vrei smochine la mine gasesti din august pana in octombrie,restul anului doar dulceata facuta de mama:)
dear_bambie spune:
Ellanik si eu il indop pe sotulache cu smochine , mananca cam 100 gr pe zi, chiar ii plac! Marti repetam spermograma la gynera, o sa vedem daca si-au facut treaba!
Maria, cum a fost la doctor?
Raluca,multa bafta!
Eu abia astept sa incep injectarea, dar, cand ma gandesc ca am 43 de injectii ...... da ce nu facem noi pentru o cauza nobila!
CRIXIA, sarcina usoara si la termen!
Ioana
Mari_lolutza
Va doresc un weekend cum va place!
Va si va imbratisez pe toate cu mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ellanik spune:
dear_bambie sic! te-am intrecut eu am 46 menogon si 19 de decapeptyl .Deci...te-am luat.Iti tin pumnii sa stii!!!
Raluca tu cand ajungi la cabinet?Poate ne vedem!Eu saptamana asta care vine sunt in fiecare seara..cred ca o sa ma angajez la ei....In jur de ora 7 sunt acolo asa ca....Poate ne cunoastem.Pe 15 sunt la MNL.Poate ne clocim amandoua pe acolo.
Mary_lolutza te pup si iti tin pumnii si tie (imprumut...trebuie sa mi-i dai inapoi daca fac vreo prostie).
Va pup pe toate si sa aveti un weekend beton!
Doamne,da-mi un pui sanatos!
raluca30 spune:
ellanik-eu pe 13 la ora 13(wow doi de 13)am programare...sa vad intai ce folicul(i)dezvolt ca sa ma decid daca merg la Buc..sincer nu vreau sa merg pt 1 folicul,vreau sa am macar doi...sunt oarecum in dubiu cu tratamentul de stimulare pe care-l fac,ma intreb daca nu e prea putin ce iau(iau din ziua 2-6 cate 2 pastile clostilbegyt,apoi 4 zile de gonal f si crema oestrogel)...am tot citit pe net,am vazut ca se poate face si cate o injectie de gonal f din ziua 1 a CM si ma gandeam ca poate era mai practic doar cu gonal f,dar fac asa luna asta sa vad ce iese.Azi e ziua 1.Iti tin pumnii ellanik si bafta multa tuturor !
pe toate!
ellanik spune:
Dear_bambie o sa vezi ce bine o sa fie!!!
Raluca 13 e vineri , eu pana joi merg la cabinet.Oricum iti tin pumnii stransi.A! sa nu uiti si tu sa uzi smochinii aia din curte ca vin peste tine.Nu ca as muri dupa smochine proaspete dar asa...macar de control.Cat despre tratamentul tau nu ma pricep la astea.Abia am invatat cume cu ale mele.Te tzuc.
Maria ma rog la Dumnezeu sa vii cu o veste buna.Pupici!
Si acum o intrebare fetelor:azi mi-au curs cateva pete maronii.E normal?
ioana_p76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Si acum o intrebare fetelor:azi mi-au curs cateva pete maronii.E normal? |
Daca esti la inhibare, se poate. Cand am facut si eu inhibare, insa cu anticonceptionale, am patit asa si m-am interesat; se pare ca pot aparea astfel de pete, mai ales daca nu ai luat AC pana acum. Pe mine m-au tinu chiar cateva zile.
Scuze ca nu scriu mai mult, va pe toate si va doresc in continuare un week-end placut!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
alaura21 spune:
buna ziua fetelor!
as vrea sa adaug si eu la lista medicilor la ca SA NU mergem pe DR PETRE DANIELA de la policlinica cu plata, cel putin eu acolo am fost la ea.cred ca nu se implica deloc in problemele oamenilor,pur si simplu da retete"la greu",dar o indrumare ca sa faci niste analize,ceva acolo,nici gand
dear_bambie spune:
Ellanik, multa bafta maine! Asteptam vesti bune!
Alaura, bine ai venit! Ne poti spune pe scurt povestea ta?
toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ellanik spune:
dear_bambie abia astept sa vad ce recolta pregateste "tanti".Am mari emotii.Ma inteapa putin ovarele dar nu ceva exagerat sau insuportabil si ma intreb daca totul merge "uns" acolo inauntru.
Chiar Laura, nu ne spui si noua despre tine cate ceva?
Maria intri in focuri.Doamne ajuta!
Mary_lolutza stai pe tusa si te uiti la noi.Nu zici nimic?
Ioana te pup si iti multumesc pentru raspuns numai ca sunt deja pe stimulare de marti si culmea si azi am avut o pata maronie.Ce sa fie oare?Maine intreb la dr.
Raluca ce faci?Cum stai cu ouale?