Informatii utile Constanta 17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!!!!!!!!

Va doresc o saptamana minunata, in care sa primim numai vesti bune!!!

Va si va imbratisez pe toate cu mare drag!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik: Sunt aici....azi noapte la 3.45 am facut pregnylul si acum astept ziua de maine cand vom vedea ce productie avem. Nu am o stare tocmai buna, ma cam doare in gat si ma simt ca si cum as aea o migrena.......capul greoi.....si o mie de ganduri......o burta care arata ca un balon.......sa nu mai vorbim de frica pe care o am....Offff.....
Si tu mai ai putin, dar pe 15 te incurajez eu si-ti povestesc cat de usor a fost...
Dear Bambie, Mari Lolutza, Ioana, Raluca, Madaluta, Cris:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

maria-e normal cred sa ai migrena dupa stimulare,se aduna si stressul,teama...incearca sa te gandesti ca ai reusit,fii pozitiva...iti tin pumnii!
Eu cand inghit clomifen citrat(clostilbegyt) ma simt cam beata,iau doar 2,ma intreb cum ar fi sa inghit 3?a luat cineva pe aici vreodata mai mult de 2 clomifen pe zi,3,4??
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

SALUT FETELOR
PAI POVESTEA MEA.....este cred asemanatoare cu a multor fete de pe aici.
Acum un an si ceva am hotarat cu sotul meu ca ar fi timpul sa facem si noi un bebe .numai ca....a trecut atata timp si inca nu am reusit...
Imi doresc tare mult sa aflu de ce?care e problema? si mai ales ce avem de facut.
Am inceput sa mergem la dr dupa vreo 4 luni de incercare fara rez.Si uite asa am ajuns la policlinica cu plata si la dr petre daniela de care va spuneam ieri.in luna noiembrie am avut programare la dr la bucuresti,la dr marinescu as fi vrut eu...dar a trb intai sa merg la dr diana cocei,o dr f f draguta,si abia mai tarziu vom putea ajunge la dr marinescu,dupa ce bineinteles dr D.C. va afla care e buba la noi.de ce nu functionam normal.acum am facut niste analize.unele in ziua a 4 si celelalte in a 14zi a CM+papanicolau+niste analize ale secretiei...din cate am deslusit eu pe acolo se pare ca as avea Gardnerela si Escherichia coli+niste dereglari la estradiol si prolactina.stiti cumva daca este ceva grav,adica sa pot zice ca "Pai vezi!de-asta nu am reusit pana acum".
Maine sun pentru programare,si...sper sa ajung pe la inceputul lunii martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna fetelor.Am venit de la echo.
Pe dreptul am 10 foliculi cu dimensiuni intre 11 si 14 cm.Pe stangul tot 10 am insa sunt vreo 8 peste 11 mm.E bine nu?Sa nu imi ziceti ca sunt predispusa la hiperstimulare ca ma impushc.Oricum dr a zis ca ii place ce vede a zis ca si enodmetrul este ok dar nu am retinut cat e.Estradiolul 2488 si Progesteronul 1,44 .
Maria iti tin pumnii.Abia astept sa vii sa imi povestesti.Saptamana viitoare pe vremea asta trrrreeeemurrr.
Va pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

ellanik-dar stai ff bine cu productiasigur pui de un pui sau doi-iti tin pumnii!
alaura-nu inteleg de ce te duci tocmai la Buc?un dr f bun in CTA in infertilitate este dna dr Ioana Lutescu...ar trebui sa incepi de aici si apoi vezi daca e nevoie de drumuri la Buc...zic si eu,tu faci ce vrei:)
Bafta maria08!!Sigur o sa fie totul bine!
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

...nici eu nu stiu de ce ....cred ca din cauza ca am vazut pe cineva care chiar a avut rezultate....acum nu stiu ce sa zic....
Oricum...azi m-am programat ...pe data de 18,luna asta(si eu credeam ca tocmai in martie).sa vad ce si cum ....si pe urma daca nu o sa fiu multumita ...voi merge si eu la dr lutescu,care sunt convinsa ca este foarte priceputa.Apropo de dr lutescu,azi am aflat ca la cabinetul lor s-a operat si o matusa de fibrom...aceeasi matusa care mi-a recomandat cabinetul de la bucuresti:).nu stiu ce voi face...
Astazi am primit dovada ca iarasi nu am reusit.....poate data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Laura, eu si Raluca suntem pacientele dnei Lutescu.Eu personal sunt f multumita de dumneaei asa ca ti-o recomand cu caldura.In ceea ce priveste reusitul in munca pt bb sotul meu are o vorba: " orice lucru obtinut prin multa munca si efort este cu atat mai mult pretuit si mai imbucurator pt cei din jur." O sa vezi ca o sa merite toata asteptare.Eu nu am copii insa este singurul lucru care ne lipseste pentru a fi pe deplin fericiti.In schimb lucrez cu copiii si am ocazia sa vad luminitele din ochii parintilor.
Maria toata ziua m-am gandit la tine.
Dear_bambie pupici.
Raluca sa te auda Dumnezeu!
Va pup pe toate!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Va multumesc tuturor pentru sustinere!!!! Va imbratisez cu drag!
Desi eram terminata de frica, totul a decurs normal, a fost mai simplu decat ma asteptam. Nu am simtit nimic care sa deranjeze! Jos palaria pentru echipa de la Gynera!!!
Productia mea: 20 de ovule, dar cateva dintre ele sunt mai mici. De unde aveam vreo 14 mari si 3 mici ( vineri )acum mai aparusera 3! Poate o fi de la laptisorul de matca luat! Dr. mi-a spus ca exista un mic risc de hiperstimulare , dar sa nu-mi fac griji, sa beau apa multa si bineinteles ca mi-a dat medrol. Primele vesti le vom avae maine, poate da Dumnezeu si mergem pe blastocisti! Doamne Ajuta! Desi imi facusem planuri de rams la hotel m-am simtit bine si am venit in Constanta.
[ EllaniK; Draga mea, se pare ca suntem aproape in ceea ce priveste productia!! Cand faci ultima injectie de stimulare? Daca ai ceva intrebari, da-mi pm!
Alaura: daca vrei parerea mea personala ( sper sa nu supar pe nimeni ) pentru infertilitate e mai bun drumul Bucurestiului. Si eu pacienta dr. Lutescu si sunt multumita de ea, dar pentru infertilitate am ales Bucurestiul. Activeaza-ti pm si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!
ellanik, super productie!!! iti tin pumnii stransi!!! abia asteptam sa ne dai vestea cea mare!!!
maria, ma bucur ca totul a fost ok! iti tin pumnii stransi pentru maine!!! si pe tine te asteptam sa ne dai vestea cea mare! sa stii ca m-am uitat dupa tine, erai cumva imbracata in camasuta alba cu dungi?
mari_lolutza, multa bafata azi la Buceresti! Asteptam vesti bune!
Fetelor de sambata incep injectarea!!! Am niste emotii cat casa, sper sa ma descurc!
dulce toate fetele!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput