Informatii utile Constanta 17
Raspunsuri - Pagina 14
maria08 spune:
Madaluta: Multumesc pentru postarea raspunsului Mamacitei! Am incercat sa licitez si eu ceva pentru Mihaita , dar nu am inteles exact cum se face...daca vrei tu sa-mi trimiti un pm?!
Ellanik: Sunt bine, astept si ma rog! Doamne Ajuta! Tu cum te mai simti? Esti bine?
ellanik spune:
Laura, ce inseamna csd?De spermograma ce sa iti zic.Si noi tot la Synevo am facut de multe ori si cand am ajuns la Buc am facut-o pt a vedea practic cum stam.Faza este ca la microscop s-au vazut suficiente bucati bune.Drept urmare outele mele au fost injectate cu dumnealor si toate au fost fertilizate.Un laborator nu are cum sa aiba o marja de eroare atat de mare, zic eu.
Maria ma bucur ca esti optimista.Welcome in the club!Ca de nu....vin la tine si te-ncing.Maine scot si eu nasul afara putin pt ca vreau sa merg la biserica la Sf.Mina.Sper sa nu racesc.Oricum de luni merg la munca asa ca....Va pup pe toate!
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
alaura21 spune:
csd =contact sexual dirijat...
nu stiu ce sa zic...asa m-am gandit si eu,dar daca dr asa a zis am zis sa vad si ce parere au fetele de pe aici...
ellanik spune:
Laura ce sa iti zic despre csd?Noi am incercat sa facem asta si nu ne-am ales cu nimic.Eu zic ca ce e la comanda....Dar incearca.Eu zic sa pleci in vacanta si sa tragi o destrabalare cu berbantul.
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
alaura21 spune:
ellanik in ce a constat la voi acea monitorizare(csd)?!cate drumuri ati facut la dr.... ?(mai multe detalii
iar spermograma facuta la bucuresti a iesit mult diferit de cele de aici?
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alaura21 ellanik in ce a constat la voi acea monitorizare(csd)?!cate drumuri ati facut la dr.... ?(mai multe detalii iar spermograma facuta la bucuresti a iesit mult diferit de cele de aici? |
imi permit sa-ti raspund si eu pt k am facut mai multe luni monitorizare aici in c-ta. Monitorizarea consta in urmarirea echografica a foliculilor de dinainte de ovulatie si pana la ovulatie. La un Cm regulat monitorizarea incepe cam in z 11-12 si se face o zi da un nu pana dupa ovulatie.Deci ar cam trebui cel putin 3 echografii. In cazul unui CM neregulat precedura e mai de durata....
In primele luni monitorizarea se face pe un CM normal pentru a vedea dc sau nu ovulezi , iar in cazul in care sunt probleme , foliculii nu ajung sa se maturizeze, endometru nu creste sau chiar nu ovulezi, medicul intervine cu tratament..si bineinteles si cu monitorizare. In orice caz sa nu accepti sa faci stimulare ovariana fara monitorizare pentru k este pericol de hiperstimulare...
Sper k raspunsul meu sa fie bun si de actualitate, desi eu chestiile astea le faceam acum vreo 3 ani...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Madaluta felicitari pt bebici.Am o intrebare.Tu in timpul sarcinii ai mancat nasturi albastri?Doamne ce ochi frumosi au copiii tai, perfect rotunzi si alllbaaastri...miam miam ...sa-i mananci nu alta.Felicitari!Trebuie sa fii tare mandra de ei! Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi! |
..ce mi-a placut expresia...
Nu, n-am mancat nasturi,dar in rugaciunile mele cand eram insarcinata cu darius ii ziceam lui DD: copilul meu sa fie ce-o fi ,dar sa fie sanatos si sa aiba ochii albastri. la briana m-am rugat sa fie sanatos si sa fie fetiza, dar DD probabil a tinut minte si rugaciunea mea anterioara si mi-a dat-o tot cu ochii albastri. Noroc k tati are ochii la fel de albastri k altfel nu stiu de unde ii scotea DD...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
alaura21 spune:
multumesc mult madaluta pt raspuns.imi este de foarte mare ajutor ,pt ca nu stiam ce sa fac,...sotul meu isi poate lua liber de la munca doar o zi(deci va trebui sa renunt la dr de la bucuresti...pt ca nu avem alta solutie).
La ce medic ai facut monitorizarea,mi-l poti recomanda si mie?!
Fiindca ai trecut deja prin ceea ce pe mine de-abia acum ma asteapta te intrebpe tine si pe celelalte fete "cum se descurca d-na Lutescu la aceste monitorizari?"pt ca am citit pe undeva pe internet ca o fata nu ar fi fost foarte multumita de dansa.
...si cum am observat sunt mai multe fete care merg la dansa.
...Bineinseles ca necunoscand-o nu pot sa-i pun nici o eticheta doamnei dr ,insa as vrea sa ajung la un dr bun...defapt nu asta vrem toate?!... pe toate.
raluca30 spune:
alaura21-intotdeauna vor fii "nemultumite doamne" ..dar sa nu uitam ca doctorul e si el om.dna dr Lutescu e probabil cea mai buna dr in Constanta in infertilitate,eu nu m-as lasa pe mana altui dr.Pt mine d-na dr e o persoana tare dulce,amabila,zambitoare,calma,dar si eu la randul meu cred ca sunt o persoana deschisa si rabdatoare...Probabil nemultumitele sunt genul de tipe care vor musai sa fie ele bagate in seama primele,ca doar sunt mai cu mot,dar nu se gandesc ce aglomerata este dna dr,este f greu ca om sa faci fata unei solicitari atat de mari,dar eu zic ca dna dr face fata cum poate,isi face meseria cu multa placere,important este ca tu sa ai rabdare si incredere.Eu una m-am decis sa astept deschiderea spitalului privat,si sa fac cu dna dr aici la Cta procedurile pt care acum trebuia sa ma duc la Bucuresti.eu ma simt in siguranta cu dna dr,sper sa fie o relatie pacient-dr cu succes pana imi voi vedea bebele in brate:)
alaura21 spune:
raluca30 daca ai stii cat imi doresc sa pot gasi dr cel mai bun...
cred ca pana la urma o sa merg si eu la ea
pt ca este mai aproape decat bucurestiul
fata de care spuneam ca nu a fost multumita spunea ca a chemat-o o singura dat pe luna la monitorizare...exista oare pe aici vreo fata care a facut monitorizare cu dansa....?!