Informatii utile Constanta 17
Raspunsuri - Pagina 13
ellanik spune:
Dear_bambie tu ai inceput cand eu ma pregateam de "expulzare".Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc.
Doamne,da-mi un pui sanatos!
madaluta spune:
ellanik: doamne ce-mi place tonul mesajului tau... vesela,glumeatza, optimista..se vede k esti graviduta..maine poimaine apar si cele doua liniutze, vei vedea...
Tin pumnii sa fie bine...
Maria, dear bambi, mari-lolutza: si pt voi tin pumnii stransi si ma rog la dd si va astept cu sufletul la gura sa ne dati vestea cea mare...Luati exemplu de bunadispozitie si optimism de la ellanik si sigur se vor prinde embrionasii...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
ellanik spune:
madaluta, sincer, ma simt excelent.Nu m-am simtit de multa vreme asa de fericita si am zis ca si daca nu va fi test pozitiv cel putin sa profit de zilele astea in care sunt graviduta(macar asa...teoretic).Oricum , ii multumesc lui Dumnezeu ca pana acum (si sunt sigura ca si dupa) mi-a trimis semn dupa semn.Unul mai bun decat celalalt.Asa sa dea Dumnezeu la toata lumea,mai ales la cei care isi doresc copii, minunile lumii.
Pupici la fete!
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
raluca30 spune:
ellanik-sa fie intr-un ceas bun!ma bucur sa vad,adica sa simt ca esti fericita si optimista,ai mare grija de tine acum,nu cara greutati,nu face bai fierbinti,nu te agita,cat mai relaxata...iti tin pumnii stransi sa fie cu ochisori!
Bafta si celorlalte fete care au facut fiv sau altele..va pup pe toate
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 Stie cineva daca Mamacita va fi la clinica dr.-ei Lutescu? Maine voi avea ET-ul si peste 10 zile vom vedea probabil si rezultatul! Doamne Ajuta! |
am postat intrebarea ta dincolo pt k m-am gandit k mamacita iti va raspunde direct si asa a si fost. este foarte ocupata si acum e si bolnava si intra mai rar.
La clinica privata initial mi s-a spus ca pot veni doar ca actionar(ceea ce nu-mi permiteam,anestezistii neputandu-se masura,nici cei mai buni,cu ginecologii),apoi cu carte de munca,ceea ce iar nu mi-ar conveni,atatia ani si examene si stress irosite in Universitate ca apoi sa renunt la tot si sa ma mut la o clinica privata...Acum,ultima varianta,de care mi-a spus Dantes,actionar si el,ca s-ar putea,in curand,si part-time,ceea ce imi convine,dar nu stiu cand...La clinica privata a lui Zaher-Cristurean insa mi s-a spus din start ca vine cine doreste si pe cine solicita pacientul.
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Si inca ceva..voiam sa va atentionez intr-un fel asupra semnaturii mele-bazar pentru Mihaita-
Mihaita este un baietel din constanta ce sufera de autism si care are nevoie de bani pentru terapie si tratament. Dc veti intra acolo veti gasi diverse modalitati prin care, daca vreti, puteti sa-l ajutati un pic(daca nu material, macar punand linkul la semnatura, sau zicand altor prieteni care ar putea sponsoriza, sau adaugand lucruri in bazar,sau daca aveti bloguri punand linkul acolo, etc) ...Mamica lui face parte din grupul nostru de mamici de c-ta si o cunastem foarte bine si incercam si noi pe cat putem sa le fim de ajutor....
Stiu k aveti un suflet mare si k sunteti extraordinar de solidare si de aceea mi-am pemis sa va scriu despre el...
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
ellanik spune:
Madaluta felicitari pt bebici.Am o intrebare.Tu in timpul sarcinii ai mancat nasturi albastri?Doamne ce ochi frumosi au copiii tai, perfect rotunzi si alllbaaastri...miam miam ...sa-i mananci nu alta.Felicitari!Trebuie sa fii tare mandra de ei!
ellanik spune:
Pe aici nu mai trece nimeni?Maria nu ne mai scrii nimic despre tine?Raluca ce faci?Dear_bambie, Ioana, Mary_loluta,unde umblati?
alaura21 spune:
salut fetelor
am revenit si eu....
felicitari pt fetele care reusesc...felicitari si pt fetele care nu renunta....
cate dintre voi au facut monitorizare pt csd?ce inseamna mai exact?
sunt atat de confuza...am fost la doctor..si mi-a spus ca in prima sau a2a zi a CM sa sun pt programare ,pt monitorizare.ce inseamna am eu o mica idee dar ce trb facut ,adica as vrea sa stiu cum se face,cate zile dureaza?!pt ca eu trb sa bat drumul pana la buc si ....cam de cate ori o trebui sa bat drumul asta pe luna?la voi cum a fost?!
aaa...sotii vostrii unde au facut spermograma? pt ca dr are o parere f proasta despre cei de la synevo.acum trb sa iau
ciprofloxacina si eu si sotul,iar eu in + si niste ovule.