Informatii utile Constanta 17
Raspunsuri - Pagina 12
mari_lolutza spune:
Fetelor, frumoaselor, iata-ma din nou la apel.
Ieri am fost la Bucuresti pentru control. Dimineata mi s-a recoltat singe la clinica DMC pentru hormonale. Rezultatele din z 2 suna cam asa: fsh=7,57; lh=4,51; estradiol=41 si progesteron=1,15.Am intrat la dr. la Giulesti pe la ora 15. Intre timp primise si rezultatele prin fax si mi-a spus ca avind in vedere ca progesteronul este putin cam mare, nu mai merg pe protocol scurt, ci tot pe protocol lung.
Asa ca, de aseara am inceput inhibarea cu diphereline si pe 23 febr. ma prezint la echo. Sper sa fie totul in regula si sa incep apoi stimularea.
Nemultumirea mea e legata de asistenta care mi-a luat singe, deoarece mi-a spart un pic vena. Tisnea un fir de singe subtire ca firul de par si am o vinataie cit o nuca. Eu am venele foarte vizibile si ma intrebam daca ii recolta singe sotului care are venele extrem de ascunse, oare ce s-ar fi intimplat?
Astept numai vesti bune si de la voi.
MARIA 08, excelent stai cu blastocisti. Se va lasa cu gemeni.
ELLA, nici tu nu stai mai prost. Cu asa multe oute, sigur va fi ok.
DEAR BAMBIE, sa fie fiv-ul norocos!
Celelalte fete, pe unde sinteti?
ellanik spune:
Multumesc pt incurajari.Va pup pe toate.Sa imi tineti pumnii!
Doamne,da-mi un pui sanatos!
maria08 spune:
Hellooooooooooooooo, nu mai e nimeni??? Se pare ca doar 2-3 mai scriem aici.....
Mari Lolutza: Sa fie intr-un ceas bun!! Nu vrei sa stii cat de terorizata sunt eu care am venele ascunse.....aproape de fiecare data ma ia o stare de lesin pana reusesc sa-mi recolteze.........Ce poti sa faci, sunt unele cam nepricepute....o data m-au intepat de 3 ori si m-am ridicat si am plecat la un alt laborator unde s-a rezolvat imediat!
Madaluta: Ce mai faci , draga mea? Cred bb-eii iti ocupa tot timpul acum!
Ioana, Raluca, Crisis, Criss: Va transmit si voua cate o imbratisare virtuala, poate asa va scot din barlog!
Stie cineva daca Mamacita va fi la clinica dr.-ei Lutescu?
Maine voi avea ET-ul si peste 10 zile vom vedea probabil si rezultatul! Doamne Ajuta!
raluca30 spune:
maria si ellanik va tin pumnii pt maine...azi sunt mai optimista,ieri eram cam deprimata,intre timp mi-am facut de cap sa-i zic asa,am facut cumparaturi...sa va aud curand fetelor cu gemeni:)va pup
la toate fetele
ioana_p76 spune:
Maria, Ellanik, ma gandesc la voi si va tin pumnii!
Raluca imi pare rau ca luna asta nu a fost sa fie..ma bucur ca insa ti-ai mai revenit.
Mari-lolutza, sa fie intr-un ceas bun si de data asta sa fie bine pana la capat.
Kerstin ma bucur ca ai mai aparut, iti doresc sa scapi repde de chist.
Dearbambie tu in ce stadiu esti? mai ai putin si incepi si tu fiv-ul?.
pe toate si scuze ca intru mai rar, va citesc insa si va doresc numai bine!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
madaluta spune:
fetelor, eu sunt aici langa voi, va citesc mereu si va tin pumnii,ma rog pentru voi, numai k ma simt "depasita" de situatie si nu mai pot da sfaturi k alta data...
Nu-mi vine sa cred k am uitat o gramada de chestii. Citeam valorlie pe care le-a scris mari-lolutza si habar nu mai am ce reprezinta fiecare, daca sunt bune sau nu... Si acum cativa ani le visam si noaptea....Va doresc din suflet sa ajungeti si voi cat mai repede sa le uitati si sa va incarcati memoria cu valorile pozitve ale BHCG-ului si ale multor alte analize care urmeaza intr-o sarcina...
Va pup pe toate si va urmaresc de aici, din umbra...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Bran 2009
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Mari_lolutza, iti tin pumnii stransi! Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!
Maria,bafta multa, iti doresc sa dea Dumnezeu sa ai un bhcg mare si o sarcina usoara si la termen!
Ellanik iti tin pumnii stransi de tot!!!
Raluca,
Madaluta, ma bucur k nu ne-ai uitat si esti alaturi de noi!
Ioana, am inceput pe 14 feb inhibarea si in martie voi avea punctia!
Doamne Ajuta sa fie bine pentru toata lumea!
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ioana_p76 spune:
Dragele mele constantence, stiu ca mai urmariti si sub cu campania, dar pt ca a aprut un articol in presa noastra, va instiintez si aici:
Avem un articol in editia scrisa de astazi a ziarului «Observator de Constanta», precum si pe pagina web a acestei publicatii:
http://www.observator.ro/stiri-social/stire-veste-buna-pentru-cuplurile-infertile-13377.html
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
icmanu spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare(sau mai bine mai multe ): ce stiti despre dr. Raica Dan. Dar despre dr. Cristureanu Viorel? Care credeti ca este mai bun?
Stiu ca dr Cristureanu este la noua clinica privata care s-a deschis in decembrie ISIS MEDICAL CENTER. Stie cineva ceva de ea?
Merci mult de ajutor!
Multi pupici!!!
19+
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png
ellanik spune:
Multumec din inima pt ca v-ati gandit la mine.Raluca ,nu fii necajita!Poate va fi mai bine luna viitoare!
Ioana saru'mana pt ganduri.
Maria iti tin pumnii.
Mary_lolutza succes si sper ca ti-ai luat plapuma de puf!
Si acum sa va povestesc despre ispravile mele.
Am ajuns la clinica "oparita" toata, machiata, parfumata, data cu crema de cocos si tot tacamul.Deci am incalcat regulile insa la anestezie am dormit ca un cal.Dupa mi s-a comunicat ca am avut 16 outze.A doua zi m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca s-au fertilizat 10.In ziua ET am ajuns la clinica si am aflat ca de fapt din cei 16 foliculi extrasi doar 12 contineau ovocite frumoooaseee.Buun!zic in gandul meu.Si....surpriza!Si ceilalti 2 s-au fertilizat intr-un final.Deci 12 din 12 .Am ajuns in laborator unde i-am vazut pe ghidushi.Ce era pe capu' lor! Se jucau cu mingea, se bateau cu perne!Ce mai!O debandada era acolo.Drept pt care profu Ron-el a decis ,pentru ca sunt tanara (asa zce el) si pt ca embrionasii au mers bine , sa imi transfere 2 :unul de 5 celule si unul de 4 celule(a fost prima data cand m-am bucurat ca am celulita...le-am dat si bebicilor mei cate putin din celulele mele).
Pe masa am solicitat 2 baieti si sa aiba ochii albastri ca ta-su si minte cat ma-sa..
In conluzie, sunt purtatoarea a 2 ghidushi nazdravani pentru care stau mai mult prin pat si pt care cea mai tare faza....ta-su spala vasele ceea ce eu nu am vazut asa ceva la sotul meu, bucataria fiind rezidenta mea si numai a mea.
Ma simt bine in afara de durerea de burtica pe care o am uneori si pt care iau no-spa.
Imbratisez cu drag toate fetele care m-au incurajat si multumesc celor care ma sustin.
Pe data de 3 martie fac testul.
Succes fetelor care se inteapa.Nu incetati sa sperati.Dumnezeu are grija de noi toate.
icman bine ai venit pe la noi.De maternitatea ISIS am auzit si eu ca este aproape gata.De Cristurean nu stiu ca va fi acolo insa va fi Mohamed Zaher(despre care poate ai auzit grozaviile pt care are bila neagra) si Tica Vlad despre care nu stiu decat ca la el la cabinet acorda consultatii pentru infertilitate dar habar nu are cu ce se mananca si mai ia si o groaza de bani.Pupici!
Doamne,da-mi un pui sanatos!