Informatii utile Constanta 17
Raspunsuri - Pagina 11
maria08 spune:
Dear Bambie:Sincer , nu mai stiu cum eram vineri imbracata, dar pe la 16.10 cred ca eram plecata......oricum sunt blonda cu parul cret si pana la umeri...Tin pumnii pentru aceasta incercare!!! Trebuie sa incerci sa fii relaxata!! nu sunt doar vorbe.....eu sunt o fricoasa si pot sa-ti spun acum ( dup atoate etapele parcurse ) ca nu e nimic care sa te sperie. Injectiil esunt suportabile, starile induse de acestea sunt la fel. Ce ti-a dat? Gonal?
p.s: S ai mare incredere in echipa de la Gynera, dr. Drcea, dr. Dascalescu si anestezistul sunt profesionisti! Sper sa poti spune acelasi lucru!
Mari Lolutza:Tu nu mai vii pe la noi cu noutati, vad ca unele fete le stiu deja......Doamne Ajuta! Tin si eu pumnii stransi pentru azi!!
dear_bambie spune:
Maria, nu ai avut ieri punctia? Eu am vazut ieri, o fata blonda creata cu parul prins in coada, care a urcat la etaj, a intrat la baie si a coborat... si era cu sotul ei!
Multumesc mult sustinere! Doamne Ajuta, sa fie bine pentru toate fetele!!
Incep cu dipherelinul si continui cu gonal, pregnil si mi-a mai dat arefam 2 cutii!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Da draga mea, eu eram......nu prea am vazut fetele celor care asteptau acolo, tocmai ce iesisem de la punctie.
ellanik spune:
Maria, felicitari pentru outze.esti tare.Cam asa stau si eu.Maine fac ultimele analize si ultimul echo.Mie mi-au micsorat doza de menogon la 4 fiole .cred ca am cam luat-o la vale si au zis sa ma stapaneasca desi sunt de neoprit..Aseara am luat un no-spa si azi nu am mai avut nimic.Sunt curioasa cand intru la punctie si ce zglobii are sotul.Deja imi zice peshtoaica ca cica am o groaza de icre.
Dear_bambie saru'mana pt incurajari.O sa te descurci cu injectiile.Eu doar menogonul l-am facut la cabinet si decapeptyl l-am facut singura.Pot zice ca il fac mai usor decat asistenta.
Raluca , ce faci?
Va tzuc si va mai povestesc despre mine maine seara cand joc in finala..
Doamne,da-mi un pui sanatos!
maria08 spune:
Ellanik: Asteptam vesti spre seara....suntem cam in aceeasi oala...
Acum m-au sunat de la Gynera, avem 10 embrioni care arata foarte bine, vom merge pe blastocisti! ET-ul il voi avea duminica, ora 9!! Doamne Ajuta!!!
dear_bambie spune:
Maria, felicitari pentru cei 10 voinicei, iti tin pumnii sa iasa cat mai multi blastocisti!
Ellanik asteptam vesti!!!
Mari_lolutza, cum a fost la B?
Raluca ce mai faci?
Acum fug la stomatolog!
toate fetele cu drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
raluca30 spune:
maria-wow 10 embrioni..ce dragut!cred ca abia astepti sa fii graviduta
ellanik-sa ne mai spui ce faci
eu maine ma duc la dr,am deja dureri in ovare,in special in cel cu chist(am un chist de 6cm)sper sa nu creasca...maine vad ce oua am,si daca fac sau nu luna asta inseminare.Partea proasta la mine e ca sotul meu da semne de boala(bronsita astmatica),l-am avut in spital asta toamna pt aceeasi boala,si mi-e frica sa nu sfarsesc la spital cu el internat diseara,asta ne-ar da planurile peste cap.Dar asta e,ce o vrea Dzeu...
pe toate
ellanik spune:
Dear_bambie , Raluca, Maria sunt ok.Endometrul=11 mm, oua 14 frumoase si 6 mai mici dar a zis ca se va vedea la punctie adevarata valoare, estradiol=6889, progesteron=1,49 ,stare fizica= excelenta ,emotii=maxime.
Succes la injectat fetelor care se apuca de treaba .
Raluca nu te mai gandi la ce este mai rau!Fii optimista!Pozitiva!
Maria parca te vad cu gemeni.Ce tare ar fi!Iti tin pumnii.O sa ai ET cand am eu punctia.Eu am ET marti.
Va pup pe toate si o sa incerc sa va scriu si maine inainte de a pleca la Bucuresti.Va pup!
Doamne,da-mi un pui sanatos!
Kerstin spune:
Saltutare! Succes tuturor celor care au inceput FIV-ul... se pare ca o sa va urmez!!
sotul a venit in tara dar sta doar 3 sapt si mai vine peste 3 luni... pana atunci sper sa scap de chist...
Am fost la ECHO sidupa doat o luna de tratament cu Propolicium chistul s-a micsorat cu 2 cm..., dupa 3 luni de trat va disparea .. exact cum scrie in prospect... din pacate de 3 sapt de cand e sotul acasa nu m-am tinut de tratament... o sa-l continui dupa plecarea sotului... c
Concluzie: Propolicium chiar actioneaza asupra chisturilor!
Va pupic si va doresc succes in continuare! Sa auzim de bine....
raluca30 spune:
buna fetelor!
eu am iesit din cursa luna asta,am doar un folicul mic prapadit,sotul bolnav rau,si chiar si masina s-a stricat,dureaza o saptamana reparatia ca nu au piesa pe stoc..oh well...sunt un pic deprimata acum,chistul aproape are 7cm,mi s-a recomandat laparoscopie,dar am zis ca astept pana deschide spitalul privat aici la Cta.Poate incerc o IAd in martie,daca nu, astept pana se deschide clinica si fac totul la noi la Cta...va pup si bafta celor cu FIV