Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Eu am avut o eco la 9 sapt la emergency din cauza unei sangerari, una la 12 sapt pt translucenta nucala, una la 19 sapt - morfologica si un astazi ca eram peste termen, la 41 de sapt.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
iuliacris spune:
Nu cred ca asigurarea imi mai acopera vreun ultrasound (am avut 2 pana acum), daca nu sunt probleme. Trebuie sa intreb, dar parca asa tin minte. Am vrea totusi sa mai facem unul, mai ales ca am placenta anterioara si nu o prea simt pe bebelina si parca n-am nici un control. Am programare la doctor martea viitoare cand o sa am 35 saptamani si o sa intreb sa vad ce zice si el.
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
miereamara spune:
Iulia, eu m-am luptat cu asigurarile 3 luni ca sa-mi plateasca o ultrasound. Mie nu-mi acopera decat una, daca nu sunt probleme. pana la urma mi-au platit-o si pe a doua, sa vad ce fac cu cea de astazi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
iuliacris spune:
Si eu stiu ca doar una imi acopera, prima care mi-au facut-o, la 11 saptamani, a fost cadou din partea clinicii. O sa intreb oricum cat costa. Cipri insista sa o facem si pe banii nostri, desi ma cam enerveaza ideea sa-i dam din buzunar.
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
iuliacris spune:
Miere, poate ti-o acopera si pe asta dat fiind ca erai trecuta de termen, fara dilatatie, copilul stresat...
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
lisa79 spune:
eu am inteles de la d-na doctor ca depinde de motivul pt care esti trimisa la eco.daca e doar un moft nu iti acopera,dar daca e ceva ingrijorator te trimite si ar trebui sa nu ai probleme. mie mi-a dat trimitere pt diferite motive.
bafta multa iulia!
miere,stam cu tine pana nasti...asta daca nu adorm intre timp. de abia astept sa iti vad pletosul!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cris30 spune:
Ce activitate pe aici!!! Eu tocmai am terminat de dat papa si a durat 2ore ca mai si dormim intr-e timp , ne mai intindem un pic, ce sa mai iti trebuie rabdare de fier.
Iry daca au inceput contractiile asta e foarte bine incet , incet se va dilata colul si va rasari Aidan , ca nici nu o sa-ti dai seama ce repede a trecut.Lucian ce zice, care este starea lui de spirit??
Eu cand eram in spital si asteptam sa ma dilat ma gandeam ca sunt ultimile ore cu burtica si vorbeam cu al meu sot ca nu o sa mai fim numai noi 2, plecam acasa in 3.
Julia eu am facut multe eco din cauza contractiilor dese pe care le aveam, dar in general in sarcina daca totul merge bine se fac cam 3 sau 4.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
Da, ramane de vazut cum va fi cu eco.
Ehei Cris, tu esti mama veterana deja, ce-ti pasa. Cum te descurci cu Daria, e cumintica, ai destul lapte?
Da, Miere, vezi cum am iesit ca furnicutzele cand am auzit ca nasti...
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
anca_ spune:
Miere, bine ca ai contractii...iti tin pumnii sa poti naste natural!
Lisa, martea trecuta am avut control, dilatatie 1cm, martea asta(pe 13) alt control, dilatatie 2cm, azi, la o zi dupa control am pierdut dopul.
IuliaCris, eu am avut eco la 5,6,7 sapt (pierdusem o sarcina inainte si m-au monitorizat atent la sarcina asta la inceput pana au depistat heartbeat). Apoi eco la 12 sapt, la 20 sapt si inca una la 32 sapt. Cea de la 32 sapt nu ar fi trebuit sa se faca pt totul decurgea normal, eu am insistat la doctorita ca vreau sa fac si ea mi-a zis ca poate sa gaseasca un motiv a.i asigurarea sa acopere si eco asta..si a fost acoperita de asigurare.
38+