Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116
Raspunsuri - Pagina 10
anca_ spune:
Iuliacris, poti sa insisti la doctorita, spui ca esti ingrijorata si te-ai linisti daca ai vedea copilu', poate merge...acum cred ca depinde si de ce asigurare ei, probabil doctorita stie daca functioneaza sau nu din experientele anterioare cu ei. Oricum nu mai ai mult si ai sa vezi bebeul 'live'
Am inceput sa caut pe internet despre pierderea dopului, vad ca in unele cazuri travaliul a inceput la scurt timp (chestie de ore), la altele a durat chiar sapt...eu sper sa nu mai dureze mult la mine..bine ca am anuntat la serviciu ca nu mai merg de maine, poate vorba Alinei mai nasteam pe acolo ...la Alex nu vazut nici un dop nimic, acum m-a luat complet prin surprindere..
38+
anca_ spune:
Cris30, mai pune si tu poze cu Daria sa o vedem si noi..imi imaginez ca a crescut binisor de acum
38+
lisa79 spune:
deci pe maine sa ma astept ca pierd dopulera cazul!
asa si la mine ca la anca,mi-a bagat tot felul de motive d-na doctor sa acopere asigurarea.
anca,scoatem majoretele...dnp-ul tau e cu 3 zile inaintea mea. stiti ca maine e ziua in care s-a nascut M. Eminescu(oficial in acte),asa ca miere...o sa ai un copil telentat
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cris30 spune:
Gata am trimis poze noi.
Tocmai am avut o criza de colici, le suporta tare greu i-am dat Gripe Water si am vazut ca o linisteste,am observat ca merge si masajul pe burtica, off abia astept sa treaca perioada asta de colici ca ma doare sufletul cand o vad plangand.
Anca cred ca tu urmezi .
Eu am nascut duminica dimneata si vineri seara am avut o secretie galbena-maro si cred ca a fost din dopul gelatinos.Apa si restul dopului le-am pierdut pe patul de spital.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
Doamne, ce dulcica e, Cris. Cred ca nu te mai saturi uitandu-te la ea. E ca o papusa
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
lisa79 spune:
cris,e superba Dariuta,sa va traiasca
eu fug la somn,miere...tin pumnii!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
anca_ spune:
cris30, Daria e draguta foc, trebuie sa fii f mandra cu o fetita asa draguta! Sper sa ii treaca perioda de colici cat mai repede! Cand a inceput sa aiba colici? Ce e Gripe Water?
lisa79, din cate am citit, in majoritatea cazurilor faza cu pierdutul dopului nu se aplica..in unele cazuri se pierde la spital, chiar inainte de nastere, in altele se produce treptat, e posibil sa nu iti dai seama cand...cum mi s-a intamplat mie la Alex....Te apropii si tu de nastere, ai emotii?
Eu am inceput sa pregatesc prin casa, pus rufe la spalat, vasele la spalat si ele...sa ramana totul in ordine...mi-am facut manichiura, pedichiura, nu stiu ce am patit...de cand cu dopul parca am avut un reality check..pana acum nu ma gandeam la nastere, dar acum simt ca e aproape... nu cred ca mai e mult..ma bucur ca vine bebe, dar pe de alta parte ma gandesc ca o sa imi lipseasca perioada de sarcina si burtica ...mai ales cand ma gandesc ca bebe 2 e si mai mult ca sigur ultimul la noi, parca ma si intristez in acelasi timp ..
38+
iuliacris spune:
Somn usor, Lisa! Eu nu indraznesc sa ma culc inainte de 12, de fapt mi-e si groaza sa ma culc, ca ma fatai toata noaptea si abia daca dorm 4-5 ceasuri amarate...Asa ca o mai pazesc pe Miere
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
anca_ spune:
Lisa, somn usor si bafta maine la eco (acu sper sa nu ma insel, parca maine ai eco, nu?)! La mine e abia 8pm, mai e pana la somn. Miere, unde esti? Asteptam status report
38+