Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116
Raspunsuri - Pagina 5
IRINA.C spune:
Mie imi merge si merge si din postare direct...imi pare rau.Pana la urma esti in zona pe acolo
bb mic
POZE
39+
damiana spune:
veronica, se poate sa fi raspuns deja... neuronii mei functioneaza la capacitate redusa mai nou... oricum, multumesc mult de lamuriri!
damiana spune:
fetele, noi ne ducem la culcare. saru-mana pt raspunsuri, m-ati linistit!
zic sa scoatem niste agitate pt miere, poate pana dimineata naste, cine stie
HAIDE MIERE!!!!
veronica75 spune:
Irinuca inca nu te-ai dus la culcarica....
Imi pare rau ca te necajeste asa tare piciorul si deci Vineri e ziua cea mare Bafta, curaj si iti trimit si o agitata
Am venit si eu de la dr. Col inchis, bb mic in jur de 2.5 kg ...i-am povestit de episodul de aseara cu bb agitat si binenteles numai nu radea in hohote cica e mai sportiva asa....altceva nu stie ce sa imi spuna...
Analizele au iesit f bine, chiar mai bune decat la inceput, ceea ce ma mai binedispus nitel.
Cam atat...in plus mi-a dat si doc. pt. internare, in caz de am nevoie....deci usor usor ne pregatim de marele eveniment.
Pt durerile de burtik nu a vrut sa imi dea nik...cica asa tre sa fie si el nu da medicamente.
micolabafta multa si tie la dr.
Roxana imi pare rau ca nu a iesit cum voiai tu, adik natural, da bb sa fie sanatoasa si merci de raspuns ,( Iti dai seama ...noi fetele la prima sarcina ne facem tot felul de pr. )
[b]Lisa[b] Felicitari pt rezultate bune
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
Daiopri spune:
fetele am gasit asta d ela Miere:
"Transmisiune directa de la labour and delivery.
Am fost dimineata la doctor,ultrasound-ul super ok, bebe de 4 kg, dar nu a trecut testul non stress asa ca m-au trimis la spital.
Din pacate cervixul meu e super inchis si am mari sanse sa ajung la c-section, deocamdata incearca sa ma induca in urmatoarele 12 ore.
Mi-e foame rau si nu mai am voie sa mananc si sa beau nimic decat ice.
Am internet wireless:)) si mi-am luat laptopul de acasa.
Tineti-mi pumnii,probabil ca bebe se va naste maine.
Photo Album
FineArt gallery
Aidan"
Miere tinem pumnii. Doamne ajuta si asteptam vesti!
Sa nu iti fie frica
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
micola spune:
HAI MIERE
Ma culc, sau cel putin incerc..daca nu reusesc, revin :D
Veronica, multumesc de urare!
irina, mie tot 38 imi da, oricum as numara...lasa asa, as fi dezamagita rau de mine, daca as ajunge sa ma conving ca am calculat gresit toata sarcina....am facut poze pe saptamani...
pe toate
38 + cu !
AMR 1 zi (?)...!!!
DarkBendis spune:
Irina, tinem pumnii!!!!
Curaj ca o sa fie bine si o sa-l tii pe Aidan in brate in curand!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Miere - sa dea DD da fie bine, suntem cu toate alaturi de tine
Hai Miere
Trebuie sa fii optimista si sa te gandesti la mom cand il vei tine pe Aidan in brate
Te pup nastere usoara.
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
miereamara spune:
Ma pregateam sa postez si aici, dar a venit medicul sa mai faca un ultrasound. Vad ca ati aflat noutatile.
Practic o sa imi puna niste pastilute in col timp de 12 ore si o sa incerce sa ma dilate, mi-au zis ca dc mai astept pana sapt viitoare bebe trece de 4 kg si nu o sa fie prea bine. Asa ca noi speram ca o sa am un col ascultator si nu va trebui cezariana.
Mi-e foame rau, Daiopri azi dimineata aveam 206 lbs, adica vreo 94 de kg.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
anca_ spune:
Daiopri, multumim de update.
Miere, uite niste agitate de incurajare
Multa bafta si nastere usoara! Te asteptam cu vesti bune cat de curand!
38+