Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 10

gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Aaa am uitat sa va intreb, ca eu nu-mi mai amintesc de la primul: si ai vostri saliveaza/au salivat atit de abundent ca al meu? Eu trebuie sa-i schimb pijamalele si de 3x/zi! Trebuie sa ma duc dupa Victor la gradi. Nasol! ca la Oradea ploua acum, vreme mizerabila! Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Teo a salivat groaznic de la 3 luni pana la 6 cand i-au iesit incisivii, apoi cu putin timp inainte de fiecare serie de dinti baleste la greu. La greu..., inseamna la greu. Nu mai stiam ce sa facem si il tineam cu bavetica tot timpul.
Astept sa vad Radu cum e...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Paula-Laura spune:
Neata pe la pranz! (scriu la mesajul asta de azi dimineata )
Copilul meu e marait de 2 zile si sufera daca nu sta langa cineva prin urmare nu am avut prea mult timp de altele...
am citit din urma ceva si ce-am retinut io:
Alexa - m-am emotionat eu cand am auzit ma-ma, tu cred ca ai fost in extaz
Bitza -sanatate multa si sa te intorci repede acasa
Babytza - foarte frumos la botez cu ursitoarele, tu arati beton, copilul e un dulce ! Mihnea al meu este agitat dupa fiecare adunare in neam(de obicei suntem 15-20 de persoane care ne adunam), dar doarme o zi-doua mai mult si se calmeaza. Si ajuta sa se calmeze daca ii spun Tatal Nostru si ii dau cu mir la sfarsit
CD27 - numai oamenii rai pot face comparatii intre copii! Si asa cresc atat de repede, nu are rost sa te stresezi ! Eu cand incepe sa comenteze cineva ceva ce nu imi convine imi iau o atitudinezen -cu zambetul pe buze dau din cap tamp ..mda...asa o fi... si se plictisesc repede de mine si nu ma mai bat la cap
Vazut poze cu copii frumosi, frumosi fara exceptie
Noi suntem www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7d906efa8fd2dd7624e662" target="_blank">maraiti cand nu sta mami langa noi (face asa non-stop)
In rest am reusit sa termin albumul de 3 luni si am adaugat si un videoclip sa vedeti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7d8fe4cfdd72bdb552d971" target="_blank">cum ne petrecem timpul
ma duc sa citesc ce ati mai scris pe ziua de azi, ca aveti un spor...
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

300 spune:
citat din mesajul lui JulyMorning asaaaaaaaa.... scriu cu o mana Copiii vostri stau singurei cand sunt treji? a mea nu.... nu stie sa se joace singurica, uneori cand se trezeste cam 10 min mai vorbeste cu mainile si cam atat. in rest tre sa ne facem de lucru impreuna. |
Tocmai ce voiam sa zic ca a mea mai sta si jos de cand cu salteluta de joaca si interesul pt lucruri care e pot suge cand... incepe sa se miorlaie.
Totusi, de cateva zile m-a ametit de cat e de independenta, cat sta de linistita. Ma intreb cat o tine-o.
Fug ca deja plange :))

puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

JulyMorning spune:
klemi si a mea a avut o perioada in care facea scandal daca o lasam cu altcineva decat cu mine (ta'su era ocupat cu renovatul casei), a tinut cam o luna perioada. De asemenea facea scandal daca incercam sa iesim pe altundeva cu ea decat in curte. Devenea foarte nervoasa, plangea de somn si nu dormea... ce mai, un chin pana sa se linisteasca. Eu m-am conformat si n-am mai plecat, sau am facut doar iesirile absolut necesare,cat mai scurte si cu mandra dupa mine (la medicul de familie si sa rezolv cu niste acte)
Deci m-am linistit, n-am singurul copil rasfatat de pe planeta asta
Gaia multam de info. La noi e cam complicat, tatal e trecut in certificat, noi doar nu suntem casatoriti legal. La trusou m-au pus sa-mi scot livret de familie (familia eu si mandra, ca tati cica nu e familie, dupa legile lor ) si cu ala n-a trebuit nimic altceva. In schimb mi-au cerut adeverinta de la tata de la serviciu la serviciul meu, cand au depus actele ca am intrat in CIC. Am inteles eu gresit, sau tu ai depus la sector 4? La primarie, sau unde pana mea tre sa ajung? Pe Oltenitei ar fi destul de aproape, poate dau chiar o fuga in plimbare...
Si a mea saliveaza groaznic, mai ales cand gangureste/vorbeste/tipa... n-am vazut asa ceva, parca combustibilul ei e saliva si altfel nu poate scoate sunete... uneori o schimb si de 3 ori pe zi ca se uda, plus consumam tone de servetele.. Si cica dintii nu s-ar intrezari, spuse medicul la consultul de acum 3 saptamani aprox
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze

claudinna spune:
citat din mesajul lui babymom75 Aaa am uitat sa va intreb, ca eu nu-mi mai amintesc de la primul: si ai vostri saliveaza/au salivat atit de abundent ca al meu? Eu trebuie sa-i schimb pijamalele si de 3x/zi! Trebuie sa ma duc dupa Victor la gradi. Nasol! ca la Oradea ploua acum, vreme mizerabila! Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
aliveaza non stop, dar ii pun o barbitza, sa nu se ude pe piept
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Paula-Laura spune:
citat din mesajul lui khristin![]() ![]() Babytza, nu esti singura ingrozita de decalotare. Stiu ca e unul din subiectele controversate, dar cum circumcizie nu i-am facut, eu una m-am decis sa nu-i umblu puiului meu la cuc, la recomandarea doctoritei mele sa las natura sa-si urmeze propriul curs. De fapt, aici nu se poarta decalotarea, fiind considerata o forma de dezvirginare masculina. Inainte de a lua o decizie, poate sinteti curioase sa cititi si aici: http://www.circumcizia.org/decalotarea.html http://www.circumcizia.org/sfat.html Mai repet si eu intrebarea cum ati reusit sa invatati puii sa suga de la biberon, alaptati exclusiv fiind? Noi nu reusim deloc ![]() ![]() Cristina le bébé ![]() noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
Khristin, pe mine m-a invatat o mamica mai cu experienta sa nu ii dau eu biberonul pentru inceput. Eu il tineam cate 40-50 de minute pt un biberon si de la sotul meu il termina in max 20. Ca sa nu mai zic ca acasa la mama a teminat un bibe si in 10 min
Unii copii se bulverseaza daca simt mama langa ei si nu primesc tzitzi :)
eu nu mai am probleme cu el in caz ca am nevoie de biberon (dar ii dau destul de rar, daca nu sunt acasa sau are nevoie de completare)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Nerantula spune:
Paula_Laura, am vazut filmuletele cu Mihnea cel bucalat, mie nu mi se pare plictisit si marait, ci sta la o sueta cu jucariile (asta pentru ca exemplarul meu cel marait e chiar ... marait, e o diferenta semnificativa )
Mi-a placut mult cum se joaca el in cada, l-as pune si pe Gruia, am vazut ca avem suport de cada la fel, insa acum nu mai indraznesc, la ce piele sensibila are, sa-l mai schimb mediul
E tare dulce si cum doarme el pe mami si plange cand il dezlipesti de tine ... uooof, ce dor o sa ni se faca de momentele astea!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

Paula-Laura spune:
citat din mesajul lui claudinna ieri de ziua noastra ne-am dat in petec! ciraim asha si asha si sunt ff indragostit de tati al meu poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
ce razacios ai tu acolo

si fimiu e topit dupa tati

poze

300 spune:
nici fata mea nu accepta deloc biberonul. Ar fi o idee sa i-l dea tati..
Am incercat ultima data cand ma mulsesem doar 20 ml dintr-un san dupa ce-a supt ea si nu voia neam sa mai iasa... pana la urma l-am dat cu lingurita si jumate s-a varsat pe ea.
Nu stiu ce sa fac cand ma intorc la munca. Imi vine sa nu ma mai intorc, tot mi se pare ca nimeni nu poate ingriji de ea cum trebuie, plus ca paranoia mea vede numai suc de mere si de portocale dat la copil in absenta mea, apa, ceai si mai stiu eu ce alte minuni. Fac pe dracu in 4 sa pot sta macar 6-7 luni acasa. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui JulyMorning klemi . Am inteles eu gresit, sau tu ai depus la sector 4? La primarie, sau unde pana mea tre sa ajung? Pe Oltenitei ar fi destul de aproape, poate dau chiar o fuga in plimbare... _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
Pentru sector 4 se merge pe Oltenitei.
Am luat si eu plasa cu primaria, si dupa ce m-am balanganit pe strazi panala COsbuc, m-au trimis inapoi langa casa mea...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!