Mamici si Gravidute de Italia (46)
Raspunsuri - Pagina 6
katiapam spune:
bine v-am gasit la coffie
azi am liber vad eu ce combin
ati scris nu gluma
Bionda-e foarte dulce Albert,ce frumos doarme
a mea inca mai doarme asa
seamana cu tine f mult
Berarpiri-cred ca trebuie sa ai putina rabdare pina se rezolva ceva cu serviciul,incearca sa-i fi alaturi sa-l sustii
e greu cu stresul daca numai el lucreaza e normal sa isi faca atitea ginduri si sa nu fie pregatit pt un alt bebe
e adevarat ca nu ai siguranta zilei de maine,e cam greu peste dar ai putina rabdare si dai timp si lui sa se simta mai in siguranta
cred ca si tu in locul lui te-ai simti la fel
ai sa vezi ca vine la timpul lui si bb
Giulia se simte mai bine,vad ca s-a blocat deocamdata dar cum a inceput asilo au revenit mucutii,asta e macar nu e grav
Giorgy-ce ma bucur de vestile bune,Giulia creste bine si e deja destul de mare,abia astept sa o vad
Ely-sa aveti rezultatele bune,imi pare rau de greutatile ce le-ati avut,cred ca nu a fost usor deloc,bine ca va sustineti
maninca multa verdura si fructe
Roxali-iti explic exact cum ajungi daca vrei noteaza-ti ca e f simplu sa ajungi chiar daca ti se poate parea greu
dupa ce ajungi in termini cauti linia metro b direzione laurentina
cobori in laurentina e ultima statie dupa ce iesi din gara o sa vezi in fata garii o stada mare cu semafoare e via laurentina cind ajungi la strada principala tu o iei in dreapta e putin in urcare strada apoi ai sa intilnesti in o ghereta mare cu flori chiar unde trebuie sa o iei iar la dreapta iar e o strada in urcare e via dell serafico dupa ce urci o sa gasesti consulatul pe partea stinga
e f aproape de statie si usor cam 10 minute
sper sa gasesti,intr-adevar sint semafoare mult si mult trafic nu-ti convine cu taxi
Oana-tu ce mai zici?
Raluca-cred ca nu va plictisti deloc
Nelia-pe unde umbli?
Irina-au venit? esti mai bine?
ticker
deGiulia (20/06/07)
georgyiuly spune:
Buna dimineata..am venit si eu la cafeluta!!!
Ely cauta pe net Bimbomarket.it...aici gaeste oferte de la foarte multe firme si mai scumpe si mai ieftine...eu am vazut la Giordani carucior complet cu 300 de euro, si la Brevi sunt mai ieftine, depinde de model.
Mai gasesti pe Ebaby.it si Babytop.it.Patut de lemn mai ieftin eu tot pe aceste site-uri am vazut la MIB, in jur de 150 de euro , simplu. Eu patut imi iau tip de campegio... ocupa mai putin loc si pot sa-l si transport mai usor( deja am vazut unul la 85 de euro care mi-a placut).
Oricum la inceput imi facusem un listoi care ma falimenta...usor m-am orientat si spre alternative asa mai facem putina economie, pt sunt troate foarte scumpe.
Roxali tu ai comandat pe net la Bimbomartket...asa am inteles!!! Sunt seriosi? Transportul la domiciliu cat te-a costat?
georgiana
31+ Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
georgyiuly spune:
Katia .
Abia astept sa o vad si eu..la eco ne-a aratat fata ei si avea niste falcute de iti venea sa i le mananci!!!
I-am luat zilele trecute o pijamaluta foarte frumoasa de la Chicco pt 1 luna zic ei de 50 de cm..ma intreb daca o sa ii vina ca daca acum are 42 de cm peste 7-9 saptamani oare cat o sa aiba??? ( m-am uitat pe net si media de 42 de cm e pt 33-34 saptamani) Nu conteaza , ma bucur ca e sanatoasa!!!Gasim noi alte pijamalute!
Roxali eu nu stiu unde e consulatul..n-am fost niciodata asa ca nu te pot ajuta.
fetele, sa aveti o zi frumoasa!
georgiana
31+ Giulia
georgyiuly spune:
Katia .
Abia astept sa o vad si eu..la eco ne-a aratat fata ei si avea niste falcute de iti venea sa i le mananci!!!
I-am luat zilele trecute o pijamaluta foarte frumoasa de la Chicco pt 1 luna zic ei de 50 de cm..ma intreb daca o sa ii vina ca daca acum are 42 de cm peste 7-9 saptamani oare cat o sa aiba??? ( m-am uitat pe net si media de 42 de cm e pt 33-34 saptamani) Nu conteaza , ma bucur ca e sanatoasa!!!Gasim noi alte pijamalute!
Roxali eu nu stiu unde e consulatul..n-am fost niciodata asa ca nu te pot ajuta.Uita-te pe harta Romei, baga adresa si poate afli drumul cel mai scurt!!!
fetele, sa aveti o zi frumoasa!
georgiana
31+ Giulia
Berarpiri spune:
...la cafeluta.
Mergem la o plimbarica...e soare afara.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Neatza fetelor
Katia nau venit incacred ca azi imi iau un tesc ca nu mai rezist asa.
Ely eu cand am vrut sa raman insarcinata abia implinisem 20 de ani si in doua luniam ramas siam nascut la aproape 21Deci am inebunit?
O zi buna tuturor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Irina20 spune:
Ely n-am mai apucat sa nasc normal ca mau bagat direct la cezariana ca cica naveam nici o sansa sa nasc normal
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
katiapam spune:
Irina-a citea zi de intirziere e?
tu simti acel ceva? ce se simte cind esti gravi? senzatia aia?
du-te fa repede un test macar scapi de un stres
Berarpiri si la noi e soare si mai incolo iesim pe undeva
pina acum a tot plouat sau era innorat,va be ca tot ieseam dar mai repede iti vine cheful daca e soare
Ely-eu mereu vad oferte la auchan
daca ai in zona treci din cind in cind
acum au oferta la patut frumos tare si de multe ori la trio sint oferte
Giorgy-daca bine imi amintesc a mea a avut 49 cm la nastere si 3,500 kg
ticker
deGiulia (20/06/07)
micio spune:
Buna fetele!
Iar am disparut, mi-am dat de lucru si am inceput sa zugravesc peretele din baie unde se face mucegai si am sfarsit prin a zugravi si dormitorul , iar la cat de priceputi suntem am murdarit totul in jur, in baie s-a luat usor de pe faianta dar la dormitor
Geogiana, ma bucur ca e totul bine. Nu cumpara multe hainute mici, cresc foarte repede.
Berarpiri, ti-a picat pe bb 2 vad , esti tare curajoasa... bafta sa rezolvati problemele repede
Irina, esti mami tinerica
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Ginger00 spune:
Roxali- nu-s contabiloasa ,am facut ceva conta in primul an de facultate(da' n-am terminat-o ca mi-au ars calcaiele sa plec din tara )dar aici sunt bine vazuta ca se pare ca am mai mult creier decat italiencele asa ca in loc sa ia una cu experienta prefera sa merg eu ca am putere de absobtie buna la informatii noi .
Ely- eu mi-am luat patuturi de lemn de la Ikea ,cu cca 100€ (sunt si cu 70 sau 80),mie ii plac si sunt multumita,uita-te pe site-ul lor ca ai sa vezi cum sunt.Ale noastre sunt modelul Hensvik.