Mamici si Gravidute de Italia (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

IRINA-ce bebelush maret ai avut!cred k te-ai chinuit la nastere nu gluma..NOAPTE-BUNA si voua....cat sa va ajunga pt o noapte linistita!

ely 25sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete cucuiete!

Bionda frumos e zambaretul ...cafea stiu ca poti sa bei 2 pe zi(eu doar una ma baut)...decafeinata am citit undeva ca nui "naturala"(chimicale)...bea ceiuturi (ex finocchio)...bebele se rasfata, vrea cu mami...off ,tare imi e cunoscuta treaba asta...daca sta pe tzazta si trage bine sigur ai laptic si se va produce si mai mult...incearca sa nu faci ca mine repede cu laptele praf(primul nu vroia san si printesa era prea mica )lsa-l sai fie foame.

Ginger esti contabiloasa??...trebuie sa intrebi la sindacalisti ei stiu tot si depinde si de ramura...de ex noi artigiani nu papa nik pe timp de criza

Ely reduceri nu sant la patuturi,scaune sau carut sant promozzionale...reduceri doar ptr hainute si incaltaminte...eu am luat de la bimbo market trio chicco cu 250 si am platit cand mi-a venit pachetul

Berarpiri si eu am avut de luptat cu al meu barbat ptr bb 2 ...intr-adevar acum e un moment dificil (criza mondiala) lasa-l sa-si gaseasca alt servici si se va linisti

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

iarasi bantui de 1singura pe aici...offf...si maine tre sa ma trezesc la 6:30..din pacate!ziua de vineri,ma pune pe drumuri,merg cu sotul la PISA la o vizita cu ficatul(a fost operat acum 3ani de cancer)si trebuie sa fie sub supraveghere tot timpul chiar dk este benigno(oare am scris bn?)ce mai conteaza,important este sa avem parte de rezultate satisfacatoare k si pana acum cu voia lui D-ZEU

Mergi la inceput

PUTIN ai platit ROXALI,de as avea si eu norocul sa gasesc asa promotiias face tumbe!m-am uitat pe catalogul de la CHICCO dar au niste preturi de te ustura okii.poate ai noroc k esti in AREZZO stiu k acolo sunt multe super-marketuri...aici unde stau eu in varful dealului sunt putine din pacate!

Mergi la inceput

Ely de pe net cauta ceva situri...eu nu vroia ceva scump ptr ca eram la al doilea

Georgy ce lungana de fetita

poze

Mergi la inceput

Ely scumpo multa sanaate sotului si sa fie de bine vizita...saracul prin ce cosmar a trecut

Fetele "romane" imi puteti da mai multe amanunte...asa ca ptr o baba mai de la tara...m-am gandit ca ajung mult mai repede cu metroul ca nu are semafoare...din cate imi aduc am facut cu taxiul enormmmm de mult + 20 eurici
Deci metroul de la gara ultima statie ...cand ies o iau inspre , parca un semafor...

poze

Mergi la inceput

ROXALI-DK STII TU VREO ADRESA MI-AR PRIDE BINE,K EU M-AM ZAPACIT CAUTAND...da am trecut prin momente urate cu operatia sotului.ms pt gandul de bine

Mergi la inceput

ma duc lamai vb maine dragele meleva urez NOAPTE-BUNA VISE PLACUTE...SOTII SA VA SARUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca-si eu am incercat sa dorm cu Ambra,de amiaza
dar nu mai pot dormi noaptea..se pare ca organismul meu s-a obisnuit
cu mai putine ore de somn,ca inainte dormeam,si noaptea nu aveam
nimic...

ely-dc nu mi-ai zis mai repede ca veniti la Pisa?
Puteam sa ne intalnim...ramane pe alta data.
Sigur ca mi-ar face placere sa ascult povestea ta,cand vrei,si
ai timp,eu sunt aici...
Succes pe maine!Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva,sa va ajute
D-zeu sa fie bine in continuare!

roxali-ideea e ca nu cred ca va mai lucra pt.
cineva,poate va deschide firma pe cont propriu (inca nu stim nimic
sigur),de asta ziceam ca siguranta unui contract de munca n-o va
mai avea...Dar inca nu stie nici el ce va face...

Noapte buna!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Neata ...e cgata cafeaua, lapticul ,capuccino si cu ce vreti voi...

Iote cine umbla seara pe net...duamna Berarpiri trebuie sa cai de jale cu pitica.
Daca isi deschide firma are de tras , dar merita...nu stiu daca e momentul...in ce domeniu??...nici un contract nu e sigur

fug la scolita, muncuta....o zi buna tuturor

poze

Mergi la inceput