Mamici si Gravidute de Italia (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetelorma bucur k sunteti bine!

georgy-ma bucur enorm k GIULIA este bine sanatoasa si frumoasaare cu cine sa semene!incerc sa manannc sanatos dar dk mi-e pofta gust nu ma abtin k stiu k nu este bine,ai dreptate si bebelina mea creste e pe jumatatea GIULIEINU STIU insa cati cm are..acum la sf lunii mai fac o ecog de rutina,abia astept

ely 25sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

IRINA-suntem bine momentan nu ma pot plange..m-am obijnuit si cu "dieta"chiar ma simt ff bine...ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

ANDREEA-ce sa intampla cu tine,esti stresata??observ k in ultima vreme k esti un pic "trista"este doar o parere.sotul tau cum se simte?

poate iti va fi mai bine...dk as putea as face mai mult!

Mergi la inceput

eu ma retrag k a venit sotul si e randul lui sa butonezerevin mai tarziu sper sa va gasesc cu noi vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Andreea,secretul reusitei e ca dorm cu ea vreo 2 ceasuri de pranz

Georgiana,felicitari pt gogoshica!Nu mai e mult

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Dana- sar'na pentru informatii
Georgiana - o sa ai o fetita durdulie si scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Giorgi felicitari pt bebelina grasunica si intr-adevar f multe persoane mi-au zios ca Albert pare mai mare de nici o luna sa nu-ti zic ca din a doua zi de viata tinea capul ridicat si intorcea privirea de a lasat cu gura cascata asistentele

Elymai bn sa tii un pic de dieta decat sa te chinui sa slabesti ca mine si oricum grasimea si dulciurile nu sunt bune pt bebe mai bn o salatica cu vitamine decat prostii cu multe calorii si pline de euri bn acum cd ti-e pofta trebuie sa mananci ca na suntem oameni si avem slabiciuni

In legatura cu alaptatul nu cred ca o sa-i dau supliment pt ca mi-e frica sa nu renunte la san,azi nu am baut cafea si vad ca nu a fost asa de agitat,de ce oare mereu trebuie sa renunt la lucrurile care imi plac?!

Nelia ai dreptate cu alimentatia mie fata de tine pediatra nu mi-a interzis nimic mi-a zis sa mananc de toate cate putin si multa multa apa.

toate fetele!

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-in ultima perioada sunt cam trista,pt. ca
imi doresc f. mult inca un bb,si sotul nu vrea.Il inteleg ca isi
face griji(de luna viitoare va fi concediat),dar siguranta zilei
de maine nu o vom avea niciodata.Am incercat sa-i explic,dar nu
cred ca si-a schimbat ideea.Nici eu nu sunt prea linistita,cand
gandesc ca de luna viitoare nici unul dintre noi nu vom avea un
servici,dar sunt sigura ca D-zeu ne va ajuta,intr-un fel sau altul.
Cunoaste multa lume,si spre ca dintr-o parte sau alta,va avea de
lucru.
Plus ca Ambra nu doarme noaptea cum trebuie,se trezeste f. des,si
sunt obosita.
Oricum iti multumesc ca m-ai intrebat.Multi si din partea
mea,eu iti dau mai multi ,si pt. bb din burtica.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

ANDREEA-ceea ce spui tu este adevarat:chiar niciodata nu vom avea siguranta zilei de maine,din pacate uneori trebuie sa risti k sa si castigi!cat despre problema pe care o intampini cu sotul tau te inteleg perfect,iti marturisesc cu mana pe suflef k si eu am trecut prin asa ceva,timp de 4ani poate si mai multiar pt mine era un cosmar pt k nu aveam un alt bebelush(in cazul tau cu Ambra)e foarte lunga povestea noastra dar dk vei avea placere sa citesti o sa ti-o scriu!acum voi face un rezumat:inca de cand ne-am casatorit vroiam un bebe desi nu aveam mai mult de 21de ani(eram inconstienta,cred eu)sotul imi spunea mereu PANA LA ANUL O SA AVEM...(minciuni)asa au trecut anii si ne-am certat ne-am jicnit vai de mine si de noi(caci si el saracul a suportat ffffff multe din partea mea)eram chiar pe punctul de a ne despartieram distrusa cand vedeam in jurul meu copilasi mici,imi plangea sufletul dar stiam in acelasi timp k nu ma pot impotrivi destinuluiau trecut anii si iata k d-zeu ne-a implinit dorinta la amandoi(pt k si el isi dorea ffff mult un bebe,mai ales sa ma vada fericita) acum suntem mai fericiti k niciodata!am invatat din aceasta experienta k fiecare are nevoie de timpul si spatiul cuvenit,chiar dk noi suferim trebuie sa le acordam toata increderea si sprijinul nostru de sotii iubitoare!stiu k acolo sus exista CINEVA care cu siguranta ne vegheaza zi si noapte traieste cu noi si prin noi si ne va face FERICITI,SUNT multe lucruri de spus dar prefer sa ma opresc aici k nu vreau sa devin plictisitoare!o sa am timp sa-ti povestesc mai pe larg povestea vietii mele de pana acum cu bune si rele sper totusi k tu sa fi inteles k te inteleg perfect si te admir pt curajul pe care-l ai infruntandu-ti sotul si incercand sa ii stai alaturi in acelasi timp stiind k nu este usor.dar fi curajoasa si lupta pana la capat k intr-o zi si aceasta DORINTA va deveni REALITATE cu siguranta!iti tin pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Georgy la 31 de saptamani nu stiu cat avea,dar la 35 de saptamani cntarea deja 3100 kg,iar doctorul mia zis sa o las mai usor cu mancarea,problema era ca imi era foame tot timpul si nu ma puteam aptineiar la nestere a avut 4040 kg si 51 cm

Berarpiri imi pare rau ca sotul tau va fi concediat,sper sasi gaseasca repde altceva,si succes cu bb doi

Bionda asta e ,de acum nu mai trebuie sa ne gandim la noi ei sunt pe primul loc acum

Ely

Raluka

Noapte buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput