Mamici si Gravidute de Italia (46)
Raspunsuri - Pagina 19
ely2304 spune:
sal dragele mele...

pe toate!
ieri nu am putut intra k nu mi-a mers net-ul

nu mai stiu cine m-a intrebat cred KATIA..da am net-ul pe celular,dk ar vrea sotul sa punem tel fix ar fi super-bine dar nu vrea
sotul e italian...la fel si yo

k am obtinut cetatenie..asa k suntem toti italienii nebuni![]()
![]()
![]()
georgyana-ma bucur k sunteti bine sanatoase...sper sa-ti rezolvi pbl cu calculatorul k ne lipsesti.ms mult pt urari..la fel si voua va doresc sa le cumparati cu placere si sa le stapaniti sanatosi!sa ne spui si noua ce ai luat(adik mie 2in1 k is curioasa)

ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
nici nu am observat ce tarziu este...k pana acum m-am uitat la film "diavolo veste prada"..asa k mai stau un pic-pic si ma duc la nani...k sunt in pana de idei..
irina-am vz si noi filmuletele cu fabian este o dulceata de baiatzel..sa-ti traiasca,sa va bucurati de el..seamana leit cu tine

nu stiu ce sa mai scriu asa k ma retrag..mai vb maine...noapte-buna...
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Roxali spune:
Vazut si eu "Diavolo veste Prada", chiar daca il aveam descarcat de pe net
...
Andreea tare tinerica mai esti...pai eu la 25 inca ma jucam "de a mama", dar tu cu de-adevaratela![]()
Katia la cat mai multi ...frumos cadou...eu primesc flori doar de ziua femei...anul trecut i-am scris pe hartie ca imi plac freziile nu mimozele![]()
Giulia sper sai treaca tunsea
Ginger pai au si ei momentele lor, cand au pofta de mancare ...depinde f mult si de starea lor.
Si am mea astazi a papat tocanita facuta ptr noi...incepusem cu mancarea ei si a vazut ce mi-am pus eu in farfurie si am papat impreuna
... a fost pe regim 2 sapt si daca manca 2 lingurite
Ely lasa ca o sa pui tu netul in cui![]()
Irina se poate sa nu ti se deschida pagina...am patito si eu...depinde de retea
Nelia cum se simte puiul??
Raluk eu imortalizez cu video camera, dar o mama nu prea uita nimic din obiceiurile piticilor
toate fetele
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Irina20 spune:
Neatza!

Ely,Roxali, da voi faceti de paza nu gluma.
Ely iti poti pune net de casa si fara tel fix,de ex. yo
am de la tiscali,cand am sunat am specificat ca nu vreau cu tel fix,bine acum trebuie vazut daca au semnal in zona unde stai,oricum te intreaba adresa si iti spune imediat.Un prieten de aici sia luat cu fix dar a vrut optiune doar sa primeasca apeluri,si nu il foloseste de loc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Raluk31 spune:
Neatza,fetele
Anais a decis ca nu mai vrea lapte.Din cate am vazut pe net,refuzul laptelui e normal spre sfarsitul primului an de viata.Am vb si cu dr,zice ca un pic de iaurt si parmezanul din supa i-ar asigura necesarul de calciu.Dar sunt in dificultate,pt ca nu stiu totusi ce sa-i dau mai ales ca o masa e noaptea spre dimineata si a doua pe la 9-10.Pana acum,am incercat cu iaurt si mar cu biscuite,merge cat merge,dar nu prea are pofta si apoi e nemultumita ca nu se satura.Pls dati-mi idei!!!!Ce au mancat ai vostri la 10 luni?Ca azi a implinit si tzutzi 10 lunite![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Irina20 spune:
Sal fetelor!
Spunetimi si mie cand spune prima oara tata se zice ca urmeaza baiat sau fata,ca mult spun intrun fel altii in alt fel nu mai stiu.Voi cum stiti?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Berarpiri spune:
raluca-scz ca nu ti-am raspuns mai repede,am
de gatit,ca avem diseara invitati la cina.
Cam greu sa gasesti ceva sa inlocuiesti lapticul de la masa pe
care o are noptea spre dim.Eu incerc sa-ti dau unsfat,din
putina mea experienta...Daca ii dai ceai in loc de laptic,nu va
avea mai mare foamea?Poate asa va manca mai bine iaurtul...Nu stiu
ce altceva ai putea sa-i dai,ca oricum e f. devreme...Pediatra ce a zis?
Anais -La multi ani!La cat mai multe lunite!
irina-eu stiu urmatorul bb va fi baiat,daca zica
prima data ,,tata".Asa se zice,dar eu nu cred in asa ceva...depinde
de multe altele daca va fi fetita sau baiat...
Au venit pana la urma musafirii?Cum te simti?
Am fugit,ca mai am multe de facut..
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Nu nau venit nici acum,oricum ceva imi spune ca nu as fi insarcinata,dar stiu eu...oi vedea pana la urma, mai astept pana marti daca nu ma duc la control
Irina20 spune:
Raluk eu ii mai fac lapte cu biscuiti,pun lapte si pun mai multi biscuiti incat sa iasa ca o crema sai pot da cu lingurita.
Nici la mine nu prea mai mananca ,cred ca ii iese un dintisor,APROPO cum pot sal pacalesc sa ma pot uita in gurita lui la dintii de jos ca nu sta sub nici o forma,voi aveti vreo metoda ceva?
Raluk31 spune:
Andreea,daca-i dau doar ceai,nu mai doarme de foame
Ca e mancacioasa de felul ei
Irina,fa-l sa rada!
O seara buna,gagici!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais