Mamici si Gravidute de Italia (46)
Raspunsuri - Pagina 18
Berarpiri spune:
raluca-multumesc!
Bine ca a iesit odata dintisorul...asa se linisteste si Anais,
macar pana la urmatorul.
irina-pe tine te lasa sa intri pe adresa pe
care ai facut filmuletele?Ce ciuda mi-e ca nu mai reusesc sa
intru...
...am facut azi un filmulet pt. o prietena,si
nici nu stiu daca mi s-a memorat sau nu,ca nu mai reusesc sa
intru...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Berarpiri da pot sa intru,schimbati parola ca asa am patit si eu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Berarpiri spune:
irina-am reusit pana la urma,cred ca era de la
ei.M-au lasat sa intru,fara sa schimb parola.Multumesc,oricum!
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Roxali spune:
Neata
Mai am de recuperat 8 pagini
Multumesc multttttttt Katiapam
au fost super bune indicatiiile tale
Deci, vazut Roma pe fuga , printre picaturi...muoama ce mai imi place forfoteala din capitala
(tarncuta sant )...metroul era cand pe afara ,cand pe sub pamant
...
Irina Grancasa nu exista langa mine
toate fetele
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
katiapam spune:
Neatza
Roxali-ma bucur ca ti-am fost de folos
ai gasit repede?
am uitat sa-ti zic ca asa au traseul metrourile linia b
linia a tot pe sub pamint circula in schimb la b ai vazut ![]()
va astept la cafea 
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetele!
o dau eu ca sa ma iertati ca n-am mai dat nici un semn de viata...
!Nu prea mai reusesc sa intru ca am calculatorul cu probleme si se blocheaza tot timpul...cand ma lasa sa intru abia am timp sa citesc cateva randuri.
Ely, Irina...suntem bine, multumesc de grija....mai am vreo 7-8 saptamani( zic eu), sper doar sa reusesc sa intru mai des. Irina ti-am vazut baiatul cum merge, este un scump!!!
Ely: sa purtati sanatoase toate lucrusoarele frumoase pe care le-ti luat. Eu pe la sfarsitul lui februarie ma duc sa cfac cumparaturi...sper sa am timp sa fac tot ce mi-am propus si sa nu ne ia bebelina prin surprindere!!!![]()
Andreea LA MULTI ANI!!!( in intarziere). Sa fii sanataoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos in viata!!!
Ce sa va mai zic...sunt treaza de la 6 si nu s-a mai prins somnul de mine, dorm rau si ma doare spatele!!! Tin minte ca si Bionda era tare matinala in utimile 2 luni...cred ca ne pregatim pt multe nopti nedormite!!!
Bionda: ce faci, cum e viata de mamica ????
bebe Albert!!!
Sper sa mai reusesc sa mai intru, de la 6 am tot mesterit la calculator, poate de data asta am rezolvat problema...desi nu cred!!! Ies si eu acum prin mercat ca inca nu ploua. Dupa amiaza ma duc in vizita in sala parto....sper sa nu vad ceva pe acolo sa ma sperie!![]()
Va pup si iertati-mi absentele!!!
Azi intram in a 8a luna, incepem sapt.33!
georgiana
31+
Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
Irina20 spune:
Neatza!
Ei lume noua.
Georgy ma bucur ca esti bine,offf calculatoarele astea,eu anul trecut am cumparat trei ,anul asta sper sa raman doar cu asta![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Berarpiri spune:

georgiana-multumesc!
Ma bucur ca sunteti bine.Si eu am avut insomnii,dormeam greu
...si toate cele.
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Irina20 spune:
Fetelor ,da vad ca pe aici nui de loc miscare,eu nam putut intra ca nu mi se deschidea pagina;cumva ati patit si voi la fel?
Bine,ne auzim maine,nb
Berarpiri spune:
Eu n-am mai intrat de azi-dim. pana acum,ca nu am avut
vreme...asa ca nu stiu sa-ti raspund la intrebare...
andreea
,
Ambra