Mamici si Gravidute de Italia (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,trebuie sa fie tare scumpa Giulia ta!Notezi undeva lucrurile astea sa i le arati mai tarziu?Eu mai scriu din cand in cand "progresele"

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi Andreea si Eduard.

Multa fericire si noroc.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Va multumesc inca o data pt. urari!

A trecut si ziua de azi...

O sa pun maine niste poze.

Noapte buna la mamici,pitici si burtici!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza

Ralu nu regret,doar ca incepuse sami placa ideea de a fi iar insarcinata,desi nici la ora actuala nu mia venit si am saptamana,daca imi intarzie mai mult de doua saptamani ma duc la doctor

Katia normal ajunge pe la 6-6,30,dar daca mai ramane peste program desi fff rar se intampla pe la 7-7,30,depinde la cat pleaca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,gagici!

Katia,multi ani inainte!

Irina,e bine Anais,se pare ca i-a trecut

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
va multumesc mult pt urari
8 ani deja sarbatorim,au zburat nu gluma
deseara iesim pe undeva,deci nu gatesc
Irina-cred ca esti putin dezamagita
o sa vina la momentul potrivit
daca ai renuntat la alaptat nu ai inceput pastile? asa se mai regleaza
eu sint in prima luna de pauza am luat de la 3 luni de cind am nascut si inca nuam facut pauza,norma la 6 luni se fac 3 luni pauza asa ca am intrat citeva luni in pauza
sper sa nu ma ingras mie imi fac bine si mai slabesc putin de la pastile
Raluca-ma bucur ca a trecut virusul
foarte multi au luat si pe aici
Andreea-asteptam pozici
ce ai primit de ziua ta?
Toma de Alinutza

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Katia nu am inceput sa iau pastile pt ca nam facut analizele,dupa ce imi vine ma duc la control si abia la urmatorul incep si eu,adevarul e ca e ffff comod cu ele,am luat inainte si stu cum e,nu mai stai cu stresul ca daca...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

KAtia, multi ani fericiti impreuna!

TOMA

Mergi la inceput