Mamici si Gravidute de Italia (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Berarpiri,mam uitat la montajul tau,ce frumos,ce repede trece timpul;eu ma uitam ieri la Fabi cum merge cu girelo:lipa,lipa... parca numi vine a crede ,maine poimane il vad si fara el...na ca ma apucat iar plansul,oare de ce sunt asa de sentimentala uneori...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Eduard La multi ani!

irina-eu sunt tot timpul emotiva.Dar e normal
sa fii asa,cand vezi cum creste puiutul tau,esti cea mai fericita
din lume...cum sa nu-ti dea lacrimile?Stai sa vezi,ca de acum incolo
incepe Fabian sa-si dea drumul...Mie imi pare f. bine ca am
posibilitatea sa stau acasa,si sa ma ocup eu de Ambra.Ma consider
f. norocoasa...sper sa nu se schimbe nimic,si sa fie bine in
continuare pt. noi.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi fetelor

Andreea-
sa ai o zi asa cum iti doresti
ce tinara esti

Eduard
Oana-sa va bucurati de minunea voastra,sa fie cuminte si sanatos
la gradi fac festiciola?

Irina- nu fi trista
Raluca-cum se simte piti?
va pup pe toate
Ely-lasa treaba mai cu calm
Giorgy-unde umbli?

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Multumim mult de urari

LA MULTI ANI BERARPIRI E bine ca esti multumita de viata ta! Multa sanatate sa puteti implini ce va propuneti in continuare si sa fiti fericiti!

Katia, am sarbatorit doar acasa cu un tortuletz si pupici

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Oana-cind ne mai pove ce maizice nou ?
cred ca va distrati de minune de cite zice
a mea face cu degetelul in obraz cind maninca si ii place ceva che buonoooo a invatat la gradie asa dulce
Irina-al ta ajunge devreme acasa? al meu tot tirziu ajunge:(
Roxali-te-ai descurcat cu harta?

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Andreea,lasa,mai,ca esti tanaraCand vei implini 80 de ani,atunci poti zice ca trece viata!

Roxali,si dr lui Anais a recomandat regim,adica pappa cu orez,cartof si morcov si fara carne..

Katia,nu mai vomita piti,pare mai bine.A facut si 2 nopti cap-coada,cu pauza de bibe.Dar laptele de dimi nu-l ia,iar burtica e cam deranjata

Irina,nu am inteles,de ce regreti daca si asa sotului nu-i mai trebuia un bb?

O seara faina!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, nu am avut prea mult timp de povesti cu piticul din cauza zugravitul asta...Imita ce vede la desene animate, are unul cu winnie care ii place mult, si e o faza unde ii pune magarusului coada cu cui, iar cand a descoperit ciocanul in debara a venit sa-mi puna si mie coada , la inceput nu m-am pris de faza, cand l-am intrebat de ce imi da na-na zice: "meto coada cu cocianu" , iar in parc trebuie sa-l pun sa ia copacii in brate ca si cum s-ar catara cum face winnie cand se urca sa ia miere...
Incepe sa vb Giulia, frumos

Mergi la inceput

Oana-de vb inca mai mult in limba ei
nu tace deloc
intelege tot mai multe si chiar pe limba ei cum vb se face inteleasa si ii dau ce vrea atunci ride si da din cap da si e bucuroasa
zice no cind nu vrea ceva si ma cheama cind nu poae face ceva -mama si imi arata ce vrea
in rest face multe si ne distram si de multe ori se intrece
seara in pat se intorce cu caputul repede cind la mine cind la tati s-o pupacim pe rind si ea bucuroasa se intoarce dupa pupicuri
are inca un carcior culla unu e paseggino isi plimba bebei ma pune sa-i dau hainite deale ei
iar acum nu mai plinge cind merge la gradi
e foarte dulcica

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Ralu-si pe mine m-a pus s-o tin la dieta dar la noi nu a dat rezultate
sper ca isi revine repede,daca a dormit atunci e semn bun
bine ca si-a revenit a mea si maninca f bine
de azi a inceput iar tusea dar deja stiam ca incepe iar odata cu gradi dar incepem iar cu sirop
asta e...

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput