America (140)
Raspunsuri - Pagina 8
adriana spune:
Miere, hihi, pune mai mult la estimari..
Mie mi l-au estimat la 3.700 si a iesit de 4.300kg , a fost al doilea din maternitate dupa un negrut de 10 pounzi.. haha..
sinzi_ana spune:
Ramona, io zic sa nu ii pui...ca uite nu mai spune nimic Mire...o fii deja cu pruncu in brate!!!
Si noi ne-am trezit cu un bebe de 3.600kg (la 36sapt), dupa o estimare de 3kg.
Eu cred ca are in jur de 4.400kg-4.700kg (asa "la ochi")
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Ca altfel taticul o sa aiba nevoie de mai multe calmante |
Rideti voi, dar unul chiar asa a patit!
miereamara spune:
Ei, ei nici chiar asa:)). Am lichid mult, peste tot. M-am cantarit azi dimineata, am sarit de 200 lbs - 94 de kile!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
pumba spune:
am niste emotii ,parca as naste eu.
fetelor ne culcam sau il asteptam pe Aidan?
cu atatea moase s-a speriat saracu copil
Delia21 spune:
PUMBA si eu la asta ma gandeam,..cate suntem cu ochii pe computer,...si cate mesaje s-au scris la subiectul asta in ultimele 3-4 ore.
Irina,mai esti pe ,....receptie?Si eu am emotii pentru tine.O sa fie bine si o sa fi atat de fericita sa vezi puiul,....doamne ce sentimente poti sa ai cand il vezi.mie nici acum nu-mi vine sa cred ca Rudy e al meu pentru totdeauna,...ca nu vine cineva sa-l ia,....asta unde am ajutat la cresterea a cativa pui de om.
adrianaloy spune:
Haide Miere!
Suntem toate aici-asteptam marea veste!
Vezi ca toata lumea se asteapta sa nasti pe 15- ca-i data importanta!multi oameni valorosi s-au nascut pe aceasta data. Asa ca fii cu ochii pe ceas!
Nastere usoara si rapida! Respira cum te-nvata fetele.
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neda WOW ! Miere esti deja la spital. Nastere usoara! E pregatit tati sa taie cordonul? |
daca nu e pregatit, sa spuna, ca dau eu o fuga sa il tai!!!!
Nasi aveti? hihi!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,