America (140)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia21 spune:
Miere,SA NU UITI ORA EXACTA A NASTERII PUIULUI SI SA NE ZICI SI NOUA!SI BINENTELES DIMENSIUNILE PUIULUI,...VREM SA STIM TOT.NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!
miereamara spune:
Camera web e acasa, dar as putea sa il rog pe Luc sa o aduca
!
Andrada,am semnat deja pt epidurala, o sa mi-o puna mai incolo,deocamdata nu ma doare f tare, au inceput ceva contractii regulate, ma doare mai rau perfuzia decat burta.
Hihi, sunteti de coma! Rad singura pe aici!
Daca mai stateam o saptamana il faceam de 4 kile jumate cum am estimat initial, acum cica are in jur de 4 kg +/- 200 de grame.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
sinzi_ana spune:
Mire eu am nascut in 2 ore (fara 10 min) de cand mi-a dat prima pastila de dilatatie!!!!
Contractii dureroase nu am avut decat vreo 20 de min!!!![]()
![]()
![]()
Abia astept sa vedem poze cu poetul mic!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Ce zici tu Sinzi? Deci n-am timp sa pun puii la culcare? Ii aduc si pe ei in fata monitorului sa facem galerie.
Oare deschidem capitol nou in noaptea asta?
Delia21 spune:
IRINA,mai vreau sa adaug ceva.Stiu ca nu te incanta ideea de c-section.Eu asa l-am avut pe rudy si siincer mai usor de atat nu exista sa ai copilul.Pentru mine asa a fost si imi promit ca toti ceilalti copii pe care-i voi avea sa-i am la fel.La 8 ore dupa venirea lui rudy am fost singura la baie,...la 4 zile apoi urcam singura scarile casei unde stateam,...si erau vreo 52 de trepte,...caci nu era elevator,...iti dai seama de cate ori le-am numarat
.Nu te superi ca te tin de vorba![]()
pumba spune:
trimite-l sa cumpere o camera .![]()
taticul cum se simte? are nevoie de calmante ?
da,da sa nasti repede, precum in film ,dar sa fie alb![]()
Andrada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pumba trimite-l sa cumpere o camera . taticul cum se simte? are nevoie de calmante ? da,da sa nasti repede, precum in film ,dar sa fie alb |
Ca altfel taticul o sa aiba nevoie de mai multe calmante

Eva (29 iunie 2005)