America (140)
Raspunsuri - Pagina 13
ruxij spune:
Io ma duc sa ma culc, va salut si sper sa fie usoara de tot nasterea lui Miere! Nici cezariana nu o fi asa rea, ba poate chiar misto.
corinadana spune:
Gata?! s a spart galeria?
Nastere usoara Miere!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Eu m-am luat cu treaba, vad ca Miere nu zice nimic. Voi ii dati inainte cu mincarea... nu-i voie!
Am cam dat-o si eu in stamba zilele astea, mi s-a urcat la cap ca am slabit in prima saptamina.
Miere, apasa si tu o tasta la fiecare contractie, macar sa vedem cit sint de dese.
CamiM spune:
Ruxi am inteles.. atunci bafta multa doctorandei tale!
Corina ia aminte ca vine si randul tau..
Ramona nu mananca nimeni nimic - adica eu unghiile - si ma mai mir de unde ia Sofia obiceiurile astea proaste..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
pumba spune:
am plecat si eu,
miere bafta multa!
ramona- gata am terminat mancarea,nu mai vorbim de ea
ruxji- nu fii prea dura cu doctoranta
miereamara spune:
Duceti-va fetelor la culcare ca la mine mai dureaza.
Doare rauuuuuu! Imi vine sa musc din ceva, si bebe sta cocotat pe ficatii mei. Am contractii la cinci minute si astept un control la 12 sa vedem ce imi dau pt durere.
Somn usor si multumesc, sunteti grozave!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
ciuf spune:
No, asteptam. Trecura deja doua ore de la ultima transmisiune. Reprezentantul ce face? Ce-o insemna? Se apropie marea intalnire?
Eu am fost la sala, am ars vreo 200 de calorii, ma infierbantai un pic la sauna ca ma chemara ca Evuta a facut pipi pe ea. Rusinica. Si s-a dus cam asa gatita ca nu a conceput sa i se schimbe rochita. Noroc ca a cedat cizmele. Cand am luat-o mi se lauda "mami, am facut pishu si aici, si acolo "
Acum am halit o felie de cozonac si o bucata de prajitura. La naiba cu caloriile mele arse. Dar tot e bine. Daca nu le ardeam ?!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Oh Miere, tin pumnii sa nasti repede
Stiu ca pare o eternitate, dar trec.
sper sa fii dilatata destul la 12!
Curaj,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CamiM spune:
Miericico hang in there si cere epidurala..
Aidan fii baiat ascultator si hai la joaca..
Ciuf ..sorry stiu cam cum te-ai simtit cand ai auzit ce a facut Eva dar nu ma pot abtine..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008