Cum s-a nascut galusca mea iubita
Raspunsuri - Pagina 2
Maya25 spune:
Bertha, emotionanta povestea voastra! Sa-ti traiasca minunile de copilasi si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
ciuf spune:
Bertha, sa iti traiasca papusica! Felicitari.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Bertha, sa iti traiasca papusica! Felicitari. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Multumesc!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Irinusha spune:
Bertha, sa-ti traiasca minunatia pictata :) si fratiorul cel bun!
Sanatate si bafta ptr. perechea minunata!
Ai povestit frumos ... eu inca mai ...
Pupici unei familii reusite!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
Otiliav spune:
Wow Bertha ce poveste frumoasa, ce peripetii cu declansarea travaliului. Sa va traiasca puii, sa fie sanatosi!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
bertha spune:
Irinusha, Otilia, va multumesc din suflet! Si puii vostri sa creasca sanatosi si sa fie norocosi!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
cristina1980 spune:
buna, sunt noua pe aici.mi-a placut povestea ioanei. multa sanatate si bucurii alaturi de copii.
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1980 buna, sunt noua pe aici.mi-a placut povestea ioanei. multa sanatate si bucurii alaturi de copii. |
Multumesc, Cristina!
poze
Cum s-a nascut Ioana
diana21 spune:
Bertha, ce poveste frumoasa si ce frumos ai povestit, sa-ti traiasca micutii scumpi si drgalasi si sa fie sanatosi ! Saracutul Darius, ce-o fi fost in sufletelul lui in ziua aia !
sirod spune:
iti doresc din suflet sa te bucuri de fericirea Ioanei si a fratiorului, sa fiti asa cum va stiu eu plini de veselie.
sunt emotionata tare.....nu-mi gasesc cuvintele.
toate cele bune iti doresc!