Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mimika, stai linistita si eu am avut la prima sarcina maroniu bejulie vreo 2-3 zile. Era de la nidare. Nu e bai, cat timp nu e rosu e bine

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

mimika, stai linistita si eu am avut la prima sarcina maroniu bejulie vreo 2-3 zile. Era de la nidare. Nu e bai, cat timp nu e rosu e bine

Multumesc, monica, m-am gandit si eu la nidare, dar exact in ziua in care tb sa vina rushii am avut o dara maronie, si am zis ca aia era de la nidare. Acum, la 6 saptamani fix...Am intrat la odiseea de ian-feb 2009 si am vazut ca si acolo au fost fete cu scurgeri maronii, fara importanta. Dar la mine a venit si pe un fond de ingrijorare ca nu aveam inimioara la 5 sapt si 6 zile. Off...

Mergi la inceput

iubita, stai linistita, ti-am zis ca la andrei s-a vazut abia la 6 sapt si 3 zile. Si eu ma duc marti sau miercuri si o sa am 5 sapt si 6 zile, mai mult ca sigur nu o sa se vada.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Ce facetzi burticutze???
Incredibil de repede va miscati!!!! pt toate fetele , inclusiv cele noinoi..Am vazut ca suntem 3 cu aceiasi DPN.
Eu nu reusesc sa scriu in fiecare zi. Ma solicita pitica mea tot timpul si nu ma lasa sa scriu dupa ce vine ea de la gradi.
Si mai am si niste ameteli....mama mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mimika, la mine nu s-a auzit inimioara la 6 sapt si 3 zile si fetele m-au linistit ca nu e obligatoriu sa se auda, fiecare embrion se dezvlta altfel, asa ca n-ai de ce sa te ingrijorezi din cauza asta....
si dr mi-a spus acelasi lucru, ca la unele paciente s-a auzit mai devreme, la altele mai tarziu....
nut e mai stresa atat, pt ca ii faci rau lui BB ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns runadi spune:

Buna fetelor,

ma altur si eu voua. Sunt fffffffffff fericita

Am emotii foarte mari. Testul de sarcina l-am facut pe data de 14.01.2009 si a fost... pozitiv. Au iesit doua liniute rosii ca focul. Seara l-am repetat. Nu-mi venea sa cred. Saptamana viitoare voi merge la ecograf. Sper din tot sufletul sa am numai vesti bune.

UM 14.12.2008, DN 05.12.1974, DPN 21.09.2009

Mergi la inceput

Bine ai venit runadi sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Scrie repede 10-12 mesaje ca sa te vedem in timp real.

grizuta, ce mai faci? Nu ne mai vizitezi ?

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

amelida, runadi, bine ati venit la noi!
monica, promit sa te ajut si eu cu listuta, dar de luni incolo, sper ca ma intelegi, ca sunt cam bleaga acum...Am vazut ca fetele noi tot pe forum dau datele pentru listuta. Poate ar trebui scris pe prima pagina MARE sa le trimita pe mail-ul comun sau PM pentru tine si pentru cine mai se baga. Adevarul este ca poate fetele noi nu citesc odiseea noastra de la inceput si nu stiu cine anume face modificarile...

Mergi la inceput

Ati vazut-o, fetele, pe mamica 5 in 1? 4 bebici la purtator Si noi ne mai plangem cu unul, maxim 2, daca o fi vreuna mai norocoasa. Dar sa fie 4 "teroristi" care sa iti dea greturi, care sa consume, care sa te loveasca pe interior. mamaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Fetelor,am avut toane de gravida azi la servici,a fost si o zi infernala,imi venea sa bat pe toata lumea
Apropo de spus,eu cred ca o sa anunt oficial saptamana viitoare,nu de alta,dar vreau si eu sa ma rasfat si sa fiu scutita de anumite sarcini,ca acum ma ia toata lumea de proaspata,si asa vine sa-mi le-o trantesc,dar ma abtin.
mimika,stai linistita,o sa vezi ca o sa fie bine luni

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Mergi la inceput