Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
selen80 spune:
Buna dimineatza!
Miha, bine ai venit, sa-ti traiasca baietelul, si sa aiba un fratior/surioara sanatos/sanatoasa!
azi dimineatza mi-a fost si mie greatza, dar mi-a trecut dupa ce am mancat putin....iar acum ma bucur ca este vineri si ca maine si poimaine pot dormi in voie
o zi scurta si fara simptome de sarcina va doresc
selen80 spune:
Magdala eu zic sa nu ma tii atata cont de altii si sa faci cum crezi tu ca este mai bine pt tine...dupa ce mergi la dr si este totul oficial, ar cam trebui sa anunti....nu stii cand vei avea nevoie sa pleci in timpul programului, ori la medic ori pt ca nu te simti bine...in plus, s-ar putea ca seful tau sa se supere ca a aflat atat de tarziu....parerea mea....
mary_07 spune:
Buna dimineata
Am un sooomn in mine,dar piticul n-a mai vrut sa doarma
Poze cu noi
6+ si de Alex (2 noiembrie 2007)
miha74 spune:
Neatza si de la noi!
multumesc fetelor pentru urari...asa e, de astazi Matei nu mai e sugar. am baiat mare!
Monica iata si datele mele pentru listuta: DN: 21.10.1974, UM: 7.12.2008, DPN: 15.09.2009 multumesc frumos
la mine deocamdata e liniste si pace...
o zi excelenta
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monica_dicut spune:
miha sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si fericit si sa va bucurati de el
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
amelita07 spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu odiseei burticilor fericite
Primul test l-am facut pe 26 dec si al doile pe 29 dec ambele au iesit pozitive, dar abia ieri am avut confirmarea de la ginecolog ca e .
Sunt tare fericita mai ales ca in octombrie am pierdut o sarcina...sper ca de data asta totul sa fie bine. Doar ca m-a cam speriat nenea doctoru ca mi-a zis ca o sa am o nastere grea, indiferent daca o sa fie naturala sau cezariana pentru ca sunt si ca el crede ca o sa mai iau si multe kg in timpul sarcinii.
Datele mesele sunt:
DN: 16.09.1980
UM: 2.12.2008
DPN: 8.09.2009
Va pup pe toate si abia astept sa trecem prin odisee impreuna.
6+
mimika spune:
La multi ani, Matei!
Eu am avut aseara o scurgere maronie, putin, deschis la cuoare...Stiu ca motivele pot fi diverse, de la cele mai inofensive, pana la cele mai grave...Sper sa fie OK pana la urma. Mi se pare asa mult pana luni...
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika La multi ani, Matei! Eu am avut aseara o scurgere maronie, putin, deschis la cuoare...Stiu ca motivele pot fi diverse, de la cele mai inofensive, pana la cele mai grave...Sper sa fie OK pana la urma. Mi se pare asa mult pana luni... |
o scurgere dasta am avut eu toata sarcina cu Maria
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mimika spune:
anca, nu stii ce bine mi-a facut raspunsul tau prompt. Eu nici nu m-am mai dus azi la serviciu, am zis sa stau cumintica, sa vedem ce se mai intampla.Nu s-a mai intamplat nimic. Nu ma doare burta, nu a mai curs nimic...Luni sper sa aud o inimioara rapida.