Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
magdala spune:
Waw, ce de noi burtici, bine ati venit .
Sa fiti cu toatele sanatoase si sa aveti sarcini cat mai usoare.
Dankutza, nu dispera, fi optimista pentru bebe. .
Dupa cum v-am zis, mi-am mai facut azi un nou test, de data asta linia de sarcina era chiar mai rosie decat linia de control, asa ca de azi e oficial, suntem 2 in 1. .
Familiei inca nu i-am spus, stiu doar sora mea si sora sotului. Sambata vom anunta restul familiilor. Ai mei stiu ca se vor bucura...ai lui...mai vedem...
Fetelor, eu nu stiu cum/cand sa anunt la servici.... problema este ca am o colega care este deja acasa cu un bebe mic de 4 luni, aproape. Mai avem o colega care incearca de ceva ani sa ramana...si toata ziua vb numai de analize si teste, si consultatii la dr-i...si imi este si jena fata de ea... sincer. .
In plus doar ce am facut 6 luni la acest loc de munca...desi seful nu pare un terorist - dimpotriva-, azi un coleg mi-a zis sa astept - la o discutie la o - macar pana se intoarce cealalta colega din concediu... .
Sunt foarte confuza... o sa vad cum o sa cada...sper ca nu ca un trasnet..
toate .
5+
Mami Magda cu Rafaela si bebe2
Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
miha74 spune:
Seara buna si bine v-am gasit!
nu cream ca voi mai reusi vreodata sa ma mai inscriu la vreo odisee, dar iata-ma: sunt fericita posesoare a unui test cu doua liniute...
am sunat deja medicul, si trebuie sa iau cate 4 utrogestan/zi, intrucat am doua sarcini pierdute...Sapmana viitoare ma asteapta la o prim consult!
I-am spus doar sotului..care s-a cam speriat, dar ii va trece, cu siguranta!
pana sa vad liniutele nu ma simteam gravidutza, dar acum....parca mi-e si greata, parca simt si o mica durere la ovarul drept, si pipi fac des...
pupici
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
magdala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 Seara buna si bine v-am gasit! nu cream ca voi mai reusi vreodata sa ma mai inscriu la vreo odisee, dar iata-ma: sunt fericita posesoare a unui test cu doua liniute... am sunat deja medicul, si trebuie sa iau cate 4 utrogestan/zi, intrucat am doua sarcini pierdute...Sapmana viitoare ma asteapta la o prim consult! I-am spus doar sotului..care s-a cam speriat, dar ii va trece, cu siguranta! pana sa vad liniutele nu ma simteam gravidutza, dar acum....parca mi-e si greata, parca simt si o mica durere la ovarul drept, si pipi fac des... pupici Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Miha, La multi ani lui Matei, sa creasca mare si voinic!
Mami Magda cu Rafaela si bebe2
Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
vias spune:
...mamaaaaaaaa...asa multe sunteti????
.....la fiecare intrare mai vad adaugate la numar...
Monicule sper sa iasa ceva din visele astea...asa este...noi stim prea bine care-i treaba cu visele
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mary_07 spune:
Hello
Bantui noaptea pe net ca nu am somn...azi am avut si eu parte de primele ameteli de graviduta
Diana n, nu esti singuranici dr meu,la prima sarcina,nu mi-a vazut-o...si daca n-o sa fie probleme,nici acum la a doua.
Chiar ca ne-am adunat multe
Eu am inceput de azi sa invat,luni incepe sesiunea si noah...chiar acum am gndeam,cand eram insarcinata cu Alex eram pe a 12-a,invatam pt bac iar acum cu bb2,invat pt sesiune
Poze cu noi
6+ si de Alex (2 noiembrie 2007)
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Deci m-au luat niste greturiiiiiiiiii.... de l-am chemat pe sot sa vina sa ma ieie . Naspa, nu banuiam ca asa de rele sunt greturile de sarcina. La Andrei n-am avut Nu-mi revin deloc POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Minunea din burtica 5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Or sa treaca...incearca sa mananci ce iti face placere si sa te odihnesti!Mie mi-au trecut prin sapt 16.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Dankuta e posibil ca sarcina sa fie mai mica...sa fi avut ovulatia tarzie...si iata ca nu iese socoteala.Ma rog sa fie bine!
Selen e absolut normal sa-ti faci griji...si eu am fost la fel...si pentru cel mai mic fleac imi era teama.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
monica_dicut spune:
Neatza.
Azi dimineata sunt fara greturi. Ieri m-au tinut pana seara cand m-am culcat si am uitat de ele in somn
Am o rugaminte la voi, in special la fetele noi care vor pe listuta. Dati va rog cate un mesaj cu toate datele asa cum apar pe lista. Imi e putin greu sa stau mereu sa verific din urma si sa adun date. Si daca vrea cineva sa se mai bage sa ma ajute cu listuta si capitolele noi...
Va doresc o zi faina
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
alecsxa la Fortis gasesti sigur si pt 12 sapt. Incearca.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
septoct2009 spune:
Gata, facut si restul de modificari Daca am uitat ceva sau pe cineva va rog sa imi reamintiti