La cat timp dupa cezariana vine bb2?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

camy, am 2 cezariene la activ; a doua sarcina s-a fixat la 1 an dupa prima cezariana dar incercarile noastre au inceput mai devreme...cred ca la 6-7 luni dupa cezariana am inceput sa exersam, mai intai cam fara convingere si dupa aia din ce in ce mai activ.

vecina mea de palier are tot 2 cezariene, a doua sarcina a aparut la 8 luni dupa cezariana.

cred ca daca ai varsta normala, stare de sanatate OK, tonus bun, medic in care sa crezi cu tarie si intuitie feminina poti sa te apuci de treaba.

in ceea ce priveste kg, eu am ramas dupa prima cu 6 kg (luasem cam 25) si la a doua sarcina am luat 30kg (si ma mai lupt cu 10 dintre ele, acum dupa ce a trecut un an). nu am si nu am avut niciodata dureri iar dupa a doua cezariana mi-am revenit de 100 de ori mai repede si mai usor decat dupa prima.
vecina se lupta si ea cu niste kg in plus, ca de altfel toate prietenele mele - suntem la categoria pofticioase si iubitoare de dulciuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ymca multumesc pentru raspuns...astefel de raspunsuri asteptam de fapt eu

Ma bucur enorm ca am deschis acest subiect, Blckgirl m-a ajutat mult cu denumirile analizelor, acum stiu ca voi merge la medicul meu de familie, voi cere o trimitere (dar nu pt Brasov) si o sa-mi fac aceste analize...

Deci e ok asa...cu 6 -7 luni..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

atat???

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cami eu am facut cezariana cu Herghelegiu. Din cauza ca am endometrioza si am facut FIV ca sa raman gravida. Mi-a facut cezariana ca sa ma curete de chisturile pe care le aveam inainte de a ramane insarcinata. Cand m-a deschis si a vazut ce am pe acolo, primul lucru mi-a zis ca daca vreau inca un copil trebuie sa raman REPEDE gravida iar. Deci asta in timpul operatiei, nici nu se terminase inca Mi-a spus ca dupa ce trec 6 luni pot sa raman iar gravida ca sa nu mi se refaca iar endometrioza. L-am intrebat daca nu e prea repede si mi-a zis ca nu, sa stau linistita.
Pe urma am fost si la dr cu care am facut FIV-ul, e un israelian. Si el mi-a spus ca dupa 3 luni (deci aceeasi teorie cu a lui Ralu) pot sa raman linistita gravida ca nu e nici o problema. Chiar mi-a spus ca nu intelege de ce aici in Romania e teoria asta ca trebuie sa treaca unul sau doi ani intre 2 sarcini.

Sper ca ti-au mai ridicat moralul fetele cu parerile si experientele lor!

Mergi la inceput

Boo...multumesc mult de tot!

...sper sa raman foarte repede

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Camy imi pare nespus de rau pentru copilasul tau.
Au mai fost subiecte pe forum ,am mai spus si alta data, eu am ramas insarcinata a treia ora dupa 6 luni de la a doua cezariana. am nascut cu cezariana programata la 38 saptamani. chair daca a doua nastere a fost prematura la 34 sapt, cea de-a treia sarcina a fost pur si simplu minunata, nu am avut nimic...ba da am avut doi copii mici cu care eram singura toata ziua.
Medicul meu mi-a explicat ca la 6 luni cezariana e practic vindecata, riscul mare e in momentul declansarii contractiilor de nastere cand la locul taieturii poate apare o ruptura de uter, dar asta dupa 2 cezariene. Aici dupa o cezariana poti naste natural daca vrei. La mine din pacate nu s-a putut.

Multa sanatate si un bebe sanatos cat mai repede iti doresc.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Am si eu o poveste adevarata! Am o colega de serviciu, care a nascut primul copil prin cezariana. Din pacate avea o malformatie grava si a murit dupa 1 sau 2 luni. Nu mai tin minte. Ea a suferit foarte mult. Stiu ca mi se rupea si mie sufletul cand o vedeam.
La doar 6 luni de la cezariana a ramas din nou insarcinata. Doctorul la care mergea i-a zis ca e nebuna daca vrea sa sa nasca. Nu a ascultat "parerea avizata", a nascut (tot prin cezariana) si acum are un baietel frumos de 1 an si 3 luni.
Asa ca se poate!
Cami, multa bafta!

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti absolut minunate!
Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre!

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput