La cat timp dupa cezariana vine bb2?
Dragi mamici,
..in 15 iulie 2008 am nascut un baietel, Darius Andrei, din pacate s-a nascut cu o malformatie la inimioara TRANSPOZITIE DE VASE MARI
Din pacate, la a doua operatie inimioara lui nu a mai rezistat si la 16 august 2008 a prins aripioare si a plecat la Doamne Doamne.
Imi doresc nespus de mult inca un copilas, cred ca numai un alt copilas ma va face sa trec cat de cat peste aceasta tragedie.
Au trecut 6 luni de la cezariana, unii medici spun ca pot sa raman insarcinata, altii spun ca nu, sa astept 8 luni, altii 1 an, altii 2 ani...altii 3 ani...s.a.m.d.
daca aveti mai multe cunostinte, stiti cazuri reale de sarcini la 6 - 7 luni dupa cezariana, va rog sa ma ajutati...vreau sa iau decizia corecta...vreau un copilas...dar vreau sa se nasca si sa fie sanatos!
Va multumesc!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Raspunsuri
ionica spune:
Draga Cami,
Sincerele mele condoleante pentru pierderea bebelusului.
Eu am facut cezariana in 2006,am ramas insarcinata adoua oara in iulie 2008,voi naste in aprilie a.c.
Am prietena care a ramas insarcinatta doar dupa 1 an si totul a decurs normal,imoprtant este sa-ti controlezi kg acumulate in timpul sarcinii,sa nu te ingrasi prea mult,sau mai mult de 12 kg.
Iti urez mult noroc in adoua sarcina.
P.S. LA MINE CICATRICEA SE COMPORTA FOARTE BINE,NU MA DOARE SI NICI NU S-A INTINS
Sophia 2ani 06.09.06
+28 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
spic de grau spune:
Sincere condoleante Cami. Imi pare nespus de rau.
Dupa ce l-am avut pe David prin cezariana, medicul mi-a spus sa las 2 ani intre sarcini.
Acum de ex mi-a recomandat sa fac un scan, sa vada cum se comporta cicatricea inainte de a decide cum voi naste.
La unii e ok cu cicatricea, la altii nu f.
In grupul mamicilor de IanFeb2009 e o mamica (Naty), care a avut probleme cu cicatricea chiar daca primul copil a fst nascut in 2004.
Acum cum vrea Dumnezeu.
Nu stiu daca poti face un scan acum - sa vezi starea cicatricii. Vorbeste cu medicul tau.
Dumnezeu sa fie cu voi,
lui David Andrei 4.5 ani si
35+ 
vias spune:
multumesc pt raspunsuri...nu stiu cum e mai bine...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
BitaB spune:
Buna,
Din pacate si eu am fost in situatia ta....Cand am reusit sa ma adun cat de cat am fost la mai multi dr. si am cerut mai multe opinii. Ca si in cazul tau, parerile au fost diferite (de la 6 luni la 2 ani) dar am ales sa respect opinia dr. care mi-a inspirat incredere. Astfel, la 6 luni de la cezariana am incercat din nou sa concepem un copil.Am dat jos toate kg acumulate in timpul sarcinii + inca 6 a.i. sa nu solicit prea mult cicatricea si am avut grija sa nu ma ingras prea mult ( doar 15 kg! fata de 32 in prima nastere).Discutasem cu dr. sa incercam chiar o nastere naturala dar in ultimul moment s-a rasucit de teama de a nu forta minunata cicatrice. Am ramas insarcinata insa la 11 luni de la prima cezariana.
Capul sus...ai sa vezi ca va rasari soarele si pe strada ta!
vias spune:
eu am pus 15 kg in sarcina...mai am 7 pana sa ajung la cum am fost...deci sa inteleg ca trebuie acum sa mai si slabesc..neaparat!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
nu ma uitati va rog...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
elenada spune:
Cami sincere condoleante.
prietena mea a nascut pe 23 aprilie 2008 prin cezariana iar in noiembrie 2008 a ramas iar insarcinata.
doctorul a zis ca e putin cam devreme dar daca are grija nu vor fi nici un fel de probleme.
e bine ca de la ultima nastere pana urmatoarea nastere sa treaca 1 an si jumatate sau cel putin 1 an.
multa bafta iti doresc si un bebe sanatos de care sa te bucuri toata viata
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ralu_t spune:
iubita mea... de 3luni e nevoie sa-si revina uterul, atat. si poti naste si natural. daca gasesti medicul destept care sa stie toate lucrurile astea,nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar este total eronat sa sustii ca uterul se vindeca in 2 ani sau 3 sau...asta in cazul in care cezariana s-a vindecat bine si nu au fost sechele in urma operatiei.
oricum nu inteleg ce au kg in plus cu cicatricea uterului? cum o influenteaza? nu ca ar fi bine sa ne ingrasam, da nu vad relevanta...
daca vrei sa-ti recomand si un dr. trimite-mi PM. si eu cred ca o sarcina cat mai repede obtinuta va va alina marea durere...
mult succes!
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
vias spune:
Va multumesc pentru raspunsuri!
Ralu...ai PM!
Este foarte dificil sa iau o decizie...eu zic ca mai astept...dar daca nu pot...ce sa fac???
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
spic de grau spune:
Ralu, intr-o cezariana se taie straturi straturi pana se ajunge la uter. In timpul unei sarcini uterul se destinde la maxim. Daca cicatricea aia nu e bine prinsa, risti sa iti pocneasca uterul in tine.
Nu de fraieri recomanda medicul 2 ani si nu 3 luni.
Desigur poti risca...insa - se merita? Sa iti pui viata in pericol?
Cami - iti inteleg suferinta. Insa fa toate investigatiile inainte de a ramane insarcinata.
Scanul acela de bazin/uter sa stii ca ar putea sa iti spuna care e starea uterului tau.
lui David Andrei 4.5 ani si
35+