Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa eu ma descurc fff bine cu bb purtat in sling...,pot sa merg la baie,pot sa ma spal pe maini/dinti...pot sa fac mancare pot sa fac o mie de lucruri muuult mai usor decat cu bb in brate... in felul asta impac si iedul si varza ca de lasat sa planga ca se invata...nici nu poate fi vorba si nici nefacuta pipi nu pot sta copilu' sta bine mersi...,doarme cate 3 ore,cu telu' in creieri sau cu apa trasa...,spatele meu este f ok,chiar si cu grasan de 6+...so...traiasca slingul si nenea care l-a inventat Familia stralucitoare |
Eu am wrap , dar BB nu suporta nimic pe cap.E jale si cand ii pun caciulita la baita , asa ca nu vrea cu capul in wrap.Deci, jumatate in fularel, jumatate afara sustinut cu o mana.Sunt multumita ca am cel putin o mana libera cu care pot manca , dar dureri de spate tot sunt.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Eu am wrap , dar BB nu suporta nimic pe cap.E jale si cand ii pun caciulita la baita , asa ca nu vrea cu capul in wrap.Deci, jumatate in fularel, jumatate afara sustinut cu o mana.Sunt multumita ca am cel putin o mana libera cu care pot manca , dar dureri de spate tot sunt. |
il acopar doar cand doarme...,in rest sta cu fata la lume si-si da cu parerea
nu am dureri de spate,pt ca bucata care vine pe umar, este f lata(nu stiu cum e la wrap) in plus sant invatata cu Crinuta...,am carat-o si gravi ,am carat-o mult si inainte de gravi...
Familia stralucitoare
Flowers spune:
Of, Iza, ce mai trage puiutul tau.O sa treceti impreuna si peste asta
Flowers spune:
Wow, Amalia, ce flacau ai tu..! Poate asa-s fetele mai egoiste, baietii sunt din alt aluat; de aia se si zice impartim frateste, nu surioreste
babyzapi spune:
Lauramiron mii de scuze nu am vazut mesajul anterior . Aleinad multumesc si tie . Nu stiu ce sa mai fac cu manusi nu facem nimic pt ca-si freaca fatzuca foarte mult si se inroseste mai tare. Si fara sa fie infasat tot plange foarte mult, azi a fost foarte foarte plangacios si agitat...si atunci cand l-am tinut infasat si atunci cand il lasam liber...dar fara sa fie infasat inseamna sa-l tin mai tot timpul de manute pt ca in permanenta da sa sa-si frece fatzuca ...si noaptea chiar nu am alta alternativa decat infasatul...altfel risc sa se frece pe fatzuca si sa se inroseasca inzecit mai mult, fapt dovedit pana acum 2 nopti pana sa apelez la infasat. Deci nu e nicio placere nici pt mine infasatul, dar pt moment e nevoie de asta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
gabriellag spune:
[quote]citat din mesajul lui babyzapi
Gabriella si la baita cu cel speli pe bebe? Noua dr ne-a spus cu sapun HA, dar a cautat al meu la 2 farmacii azi si nu a gasit. A luat Sanosan sapun solid pt piele sensibila, dar nu scrie pe el HA
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
[/quote
Sa stii ca gelul nu l-am schimbat , folosesc ce foloseam inainte: Mustela-Dermo-Cleansing.
M-am gandit initial sa-i schimb si gelul, cu unul de la Avene tot din gama Trixera insa nu a fost cazul.
Am citit cum ai descris tu bubitele, la David toate bubitele se unisera in 2 pete mari , rosii , acoperite cu o coaja galbena, obrajii erau foarte asprii.
In legatura cu sapunul HA am auzit de la prietene ca ar fii unul bun din gama Eucerin. Eu nu l-am incercat, nu este gama ptr bebei, insa , in timpul sarcinii eu am folosit un ulei anti-celulita Eucerin pe care era scris ca e permis in sarcina, banuiesc ca si sapunul o fii la fel...adica bun si pentru bebei.
Gabriela - mami de rechin!!!
diana21 spune:
DAndusa, si eu am primit azi slingul, l-am comandat de pe site-ul unei prietene (www sling ro) si sunt tare incantata . Ca niciodata, azi bebe a dormit trei ore legate in el, am si facut una, alta pe la bucatarie, am intins si rufele...ce mai, e cea mai tare chestie! rau imi pare ca nu am avut si la Nasturica asa cceva, nu se compara cu nici un marsupiu. Eu mai am un sling din doua bucati, se pune in cruce, insa nu l-am prea folosit pana acum pt. ca in ala bebe poate sta numai ridicat, lipit de mine, si tre sa-i tin capul. Pe cand in sling nu mai e nevoie de asa ceva. Eu am un model care seamana cu asta http://www.youtube.com/watch?v=WcZm-4uxV4I&feature=related
O sa va arat si poze cu Tudorel , cum sta el ca un pisoi la pieptul meu!
leeloo5979 spune:
Olivia26...inca nu exista asa ceva...intra pe http://community.webshots.com/album/566431201pbntlL
pentru mai multe amanunte...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
diana21 spune:
Babyzapi, iti recomand toata gama Stelatopia de la Mustela. Ma mir ca nu ti-a zis dr., sunt produse speciale pt. copiii cu piele si dermatita atopica. Am mai scris aici, Ianca are piele atopica si folosesc la ea numai Avene Trixera si gama Stelatopia. La bebe, prevetiv, la fel. Exista si ulei de masaj si sapun si sampon si tot ce vrei! Dar vezi sa scrie musai Stelatopia pe ele !
gabriellag spune:
[quote]citat din mesajul lui gabriellag
[quote]citat din mesajul lui babyzapi
Gabriella si la baita cu cel speli pe bebe? Noua dr ne-a spus cu sapun HA, dar a cautat al meu la 2 farmacii azi si nu a gasit. A luat Sanosan sapun solid pt piele sensibila, dar nu scrie pe el HA
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
[/quote
M-am uitat acum la gelul ptr baie si vad ca scrie ca este hipoalergenic.
Stii ceva, eu m-am ambitionat putin , nu stiu daca am gresit sau nu , nu sunt medic, insa mi s-a parut ca peditra mi-a spus cu prea multa usurinta : schimba tot...Vorbisem cu ea , stia ca bebe e pe NAN HA, mi-a spus sa-i dau NAN normal, apoi l-a vazut cu bubite si mi-a spus: trece-l iar pe NAN HA (bine el le avea dinainte), schimba-i detergentul,insa eu clatesc lucurile de 3-4 ori...ma rog nu eu...masina...schimba creme etc.
Am intrebat-o de ce are numai pe fata , pentru ca am auzit de bebelusi care au facut alergie la detergent si s-au umplut de bubite pe tot corpul, la fel si cu laptele.
Mi-a dat un raspuns evaziv!!!
Ce stiu eu...nimic...eu pot doar sa presupun. Ramane de vazut cat de gresit este ce am facut eu. Investigatii se pot face mai tarziu, ca sa mi se confirme acest diagnostic.
Am lasat totul asa cum era , i-am schimbat doar crema de fata si acum il fasai si cu apa termala.
Pana la urma ei se hazardeaza in niste diagnostice prea usor.
Gandeste-te ca mie imi recomandase Zyrtec :( :(, nu Trixera!!!!
Hai ca am facut epopee pentru bubitele astea!!!
Gabriela - mami de rechin!!!