Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicus Am venit si noi de la dr pediatru... vesti bune.. Doamne ajuta!.am luat 1210g de la greutatea fiziolgica. Am mai crescut cu 1 cm. Deci suntem in parametrii. Suntem tare bucurosi ca este bine. Va Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy |
Felicitari pentru vestile bune. Cat mai multe in continuare.
Mamica Teodorei (1.12.2008)
lauramiron spune:
Da, si a mea are manutele reci de cele mai multe ori. Si piciorusele ...
Si a mea a avut scaune cum zici tu, cu bobite de mustar Medicul a spus ca sunt normale, mai ales daca papa lapte praf. Daca e alaptat la san, scaunele sunt mai omogene.
citat din mesajul lui aleinad.g O intrebare, bebeii vostri au manutele reci? A mea le are sloi mai tot timpul. Si inca ceva. Scaunele sunt omogene? ca la noi apar uneori bobite ca de mustar. Mamica Teodorei (1.12.2008) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
babyzapi spune:
Ma doare spatele cat m-am plimbat cu bebe in brate sa-l calmez, e suparat rau cu infasatul asta si cu senzatia de mancarime de pe fatzuca...azi abia daca a zambit de 2-3 ori, el care zambea intr-una . Am pus apa la fiert pt baita, de acum asa o sa fac in fiecare seara, apa fiarta si racita...la noi aici e apa foarte calcaroasa...si ma bag la putin calcat de rufe ca bebitu vad ca a adormit la mine in brate.
Flowers draguta intrebarea Juliei si e si normal sa fie geloasa daca faceti pt bebelina lucruri de care ea nu a beneficiat. Si eu am fost un copil gelos
Ramo bubitzele pe fata sunt foarte foarte mici dar multe rau si una langa alta si pielea rosie. Ai zice ca este oparit pe fatza asa de rosu este. Soacra-mea l-a vazut pe webcam pe mess si cica : " Oooo ce culoare frumoasa a prins in obrajiori" [:-))))] si in barbita i se cojeste pielea...
Otilia asa este, nu prea ii era bine lui Strumficu la mine in burtica si mai bine ca a fost mai grabit. I-am pus si manusi, dar se freaca pe fatza destul de des ca il mananca pielea si se irita mai rau...pana sa trec la infasat l-am tinut cu manusi vreo 2 zile, iar un obraz e mult mai rosu decat celalalt de la atata frecat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Flowers spune:
citat din mesajul lui Otiliav Andrei, Isabelle Nicole! Flowers, poate merge sa-i explici ca ea nu a avut leagan deci a stat mai mult la mami in brate Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Eu i-am zis ca nu mai pot de brate si spate...dar te intelegi cu caposul..."cum m-ai tinut pe mine ,asa o tii si pe ea"
Oricum, bani sa am ca o impac eu cumparandu-i si ei ceva
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
babyzapi spune:
Olivia foarte foarte frumoasa povestea nasterii imi place tare mult cum ai povestit. Sa va traiasca bebe David, sa fie norocos si iubit si sa va umple casa cu bucurii
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Flowers spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lauramiron Ups! Ce faza... Si e destul de marisoara, ai zice ca ar trebui sa inteleaga...dar tot copilas e si ea. Ce mai zic de astia mai mititei de 3-4 anisori. Sunt tare curioasa cum va reactiona Rebeca la vederea balansoarului...
_ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Frate, frate dar...
dandusa spune:
eu ma descurc fff bine cu bb purtat in sling...,pot sa merg la baie,pot sa ma spal pe maini/dinti...pot sa fac mancare pot sa fac o mie de lucruri muuult mai usor decat cu bb in brate...
in felul asta impac si iedul si varza ca de lasat sa planga ca se invata...nici nu poate fi vorba si nici nefacuta pipi nu pot sta
copilu' sta bine mersi...,doarme cate 3 ore,cu telu' in creieri sau cu apa trasa...,spatele meu este f ok,chiar si cu grasan de 6+...so...traiasca slingul si nenea care l-a inventat
Familia stralucitoare
Flowers spune:
citat din mesajul lui aleinad.g Babyzapi, eu zic sa nu chinui copilul infasat mai ales daca n-a fost invatat asa de la inceput. Mai bine pune-i manusele sa nu poata sa se zgarie si lasa-l in pace. Eu asa am "pedepsit-o", nu am trecut la solutii radicale desi am fost si eu tentata la un moment dat din disperare. O intrebare, bebeii vostri au manutele reci? A mea le are sloi mai tot timpul. Si inca ceva. Scaunele sunt omogene? ca la noi apar uneori bobite ca de mustar. Mamica Teodorei (1.12.2008) |
Bobite de mustar tot timpul; manute reci, nu.
babyzapi spune:
Gabriella si la baita cu cel speli pe bebe? Noua dr ne-a spus cu sapun HA, dar a cautat al meu la 2 farmacii azi si nu a gasit. A luat Sanosan sapun solid pt piele sensibila, dar nu scrie pe el HA
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Wow, Flowers chiar ca e geloasa. Noi momentan suntem la stadiul la care cand ma vede bajbaind pe siteuri pentru bebelusi ma intreaba de ce nu-i lua aia sau ailalta lui bebe...sa aiba si el. Sau cand se uita cu mine la pozicile cu bebeii vostrii si-i vede pusi in balansoare..ma intreaba de ce nu-i luam si lui Luca, ca e foarte dragut.
Ma intreb si eu cat o sa-l mai tina..
Sambata, la botez, a primit Luca si jucarioare si o data ajunsi acasa, le-am scos si i le-am pus la indemana lui David. A intors cutiile pe toate partile, dar nu indraznea sa le scoata, asa ca l-am stimulat sa le deschida, ca sunt ale fratiorului lui, iar ei vor imparti totul, ca doi frati buni ce sunt...asa ca Luca nu se va supara pe el daca se va juca cu ele. A fost foarte incantat, s-a jucat pret de 15 minute, le-a pus la loc, si aia a fost. Probabil doar vroia sa vada daca are si el voie...
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Eu i-am zis ca nu mai pot de brate si spate...dar te intelegi cu caposul..."cum m-ai tinut pe mine ,asa o tii si pe ea" Oricum, bani sa am ca o impac eu cumparandu-i si ei ceva Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)