Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
mar_ysa_28 spune:
Ne-a facut tepu!!!
Dar noi suntem o fetita minunata si nu am plans decat cateva secunde dupa injectie!!!
In rest pitika e bine...4400 de la 2800 2 luni si o sapt,53 cm de la 48, cc 37 de la 33, e super ok.
Babyzapi eu nu as avea prea mare incredere in ce spun dr astia cu dermatita sa iti zic de ce...prima data cand i-a aparut piticei bubite am mers la pediatra si a zis clar dermatita atopica si baga zyrtec, atoderm si vit c....la cateva sapt vazand ca nu trece am fost la spitalul de dermatologie la o dr alergolog pe care o cunosc si a zis ca nu e atopica ci e o dermatita seboreica...adica se elimina prin sebum parte din hormonii nostrii transmisi prin placenta...astazi cand am fost la pediatra i-am zis ce a zid dr cealalta si a zis ca `se poate sa fie si seboreica`.....asa ca....Dumnezeu cu mila si facem ce putem....eu de la inceput am folosit totul hipoalergenic...ce ar trebui sa ma fac?
Alra de ce chinui copilul? lasa fetita sa doarma te rog eu si o sa vezi ca o sa isi faca singura program...de ce ii schimbi pampersul daca doarme?
Fetelor eu am prins gustul cumparaturilor online si nu mai cumpar nimic din alta parte.....daca aude al meu de cumparaturi zice doar hipermarketonline...sunt foarte tari...iti aduc totul in casa, nu trebuie decat sa semnezi si sa bagi in frigider
Am comandat invitatiile si cardurile de masa erau bonus
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
lauramiron spune:
Babyzapi, ti-am raspuns si eu chiar la finalul capitolului trecut, probabil ca n-ai vazut.
Mai, chinui copilu' tinandu-l infasat, cat poti sa-l tii asa?? Cat timp?? Mai bine lasa-l in pace si il mai pazesti si-i iei manutza de pe fata. Si a mea se mai irita fara sa vrea cu manutele, dar trece apoi...
Iar cu baia cu apa fiarta....sincer nu sunt de acord. Medicul nostru ne-a spus sa nu o obisnuim atat de sensibila, ca apoi e posibil sa fie mai rau cand il vei spala cu apa de la robinet din nou.
E greu cu dermatita asta, iti pune nervii la incercare ca si parinte, pentru ca e greu cand vezi atata bubita. Dar sa stii ca ne deranjeaza pe noi mai tare decat pe ei
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Cel mai urat lucru la dermatita asta e ca tre sa-l tin pe bebe infasat ca sa nu se atinga pe fata deloc pt ca se irita si mai tare. Si sa vezi urleteeee cand vrea sa-si scoata mainile si nu poate si mi-e o mila de el mititelu...da' n-am ce sa-i fac...decat sa-l plimb prin casa pana se calmeaza Alra sunteti o familie tare frumoasa si fetitele tale sunt foarte scumpici. Imi place tare mult cand o pupa Laura pe Nicole. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
leeloo5979 spune:
Diana
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
lauramiron spune:
Ups! Ce faza... Si e destul de marisoara, ai zice ca ar trebui sa inteleaga...dar tot copilas e si ea.
Ce mai zic de astia mai mititei de 3-4 anisori. Sunt tare curioasa cum va reactiona Rebeca la vederea balansoarului...
citat din mesajul lui Flowers Hei , hei incep geloziile la mine in familie...Ne uitam pe pozele cu balansoarele pe care vreti sa le acizitionati si i-am zis intr-o doara Juliei ca daca avem bani sa-i cumparam si noi lui BB si ea m-a intrebat daca a avut asa ceva.I-am zis ca nu , nu cred ca existau pe timpul ei si atunci mi-a zis ca daca ea nu a avut sa nu-i luam nici lui BB..ups Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
Olivia26 spune:
Andrei de Furnicusa
Isabelle Nicole de Simona73
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
aleinad.g spune:
Babyzapi, eu zic sa nu chinui copilul infasat mai ales daca n-a fost invatat asa de la inceput. Mai bine pune-i manusele sa nu poata sa se zgarie si lasa-l in pace. Eu asa am "pedepsit-o", nu am trecut la solutii radicale desi am fost si eu tentata la un moment dat din disperare.
O intrebare, bebeii vostri au manutele reci? A mea le are sloi mai tot timpul.
Si inca ceva. Scaunele sunt omogene? ca la noi apar uneori bobite ca de mustar.
Mamica Teodorei (1.12.2008)
aleinad.g spune:
Mar_ysa felicitari pentru dezvoltare si tinem pumnii sa nu aveti reactii la vaccin.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui alra am pus si eu niste poze de pe la sarbatori mai bine mai tarziu decat niciodata... http://cid-f7e22319c7daa4b3.skydrive.live.com/play.aspx/.res/f7e22319c7daa4b3!1010/f7e22319c7daa4b3!1011?ct=photos&sa=696600555 ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Frumoase poze, ai doua fetite superbe. Sa-ti traiasca!
Olivia26 spune:
Doamne ajuta-l pe Gabriel! Ma impresioneaza mult, mereu imi dau lacrimile, mare durere, ce o fi in sufletul parintilor lui
Leeloo, nu poti sfatui mamica sa-si faca un cont si la PayPal sau Moneybookers (e foarte usor de facut la moneybookers.com sau paypal.com), sau poate are deja dar n-am vazut eu, e mult mai usor de trimis bani asa. Nu exista gest mai frumos in lumea asta decat sa ajuti un copilas sa traiasca.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lauramiron spune:
Vazut familie frumoasa de Alra, babutza dulce foc si domnisoara printesuca bucalata in rochita roz
Marysa, sunt de acord cu tine, dermatita atopica e un subiect la care multi medici merg pe bajbaite, pentru ca e foarte greu de depistat factorul alergen declansator. Si atunci fiecare cu tratamentul lui si cu parerea lui
_
Poze cu noi