Teo vrea o viata normala, nu prin spitale

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Dumnezeu sa va ajute, sa reusiti sa plecati vineri!
Lui Teo multa sanatate ii doresc.Sunteti niste parinti minunati.Maica Domnului sa va dea putere sa luptati in continoare pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

adisiteo totul va fi bine...ai sa vezi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami multumesc ca m-ai adus la subiect si azi o sa depun si eu niste banuti pentru Teo.
Sanatate multa pui mic si o s adau si eu mai departe mesajul.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

Am trimis prin banca niste banuti.
Multa sanatate si fericire pentru Teo si pentru voi alaturi de el.
Sa va ajute Dumnezeu in continuare si sa ne spui cum va merge acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisiteo spune:

Buna din nou!

Nu am reusit sa scriu pana acum, deoarece nu am avut acces la net. Ieri am primit cablul si parola pentru a ne putea conecta.

Sambata seara am ajuns la Viena. Am avut un drum fara incidente si ii multumim lui Dumnezeu pentru aceast lucru. Acum suntem in perioada de acomodare, dar trebuie sa recunosc ca, copiii se adapteaza mai repede ca noi.

Teo este bine acum, dar avem mari emotii, mai ales ca de luni am redus din nou doza de medicament si ar fi trebuit sa reluam razele de saptamana trecuta. Starea lui este stabila si ne rugam sa ramana asa, mai ales ca inca nu am reusit sa reincepem razele si ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute sa le putem face, macar o parte, in perioada asta in care nu avem asigurare.

Lupta noastra nu a ajuns la final si ma rog ca Dumnezeu, pentru ca numai El poate si in El ne este increderea, sa isi continue minunea in vindecarea lui Teo.

Ca parinte, este foarte dureros sa vezi ca, din motive financiare, nu poti face pentru copilul tau tot ceea ce este nevoie ca el sa fie sanatos, sa aibe o crestere normala si sa se bucure de copilarie la fel ca ceilalti copii de varsta lui. Ma urc seara in pat langa copii si ne rugam cu totii ca Teo sa fie bine, sa nu ii mai apara bubite si sa putem continua razele. Noaptea trece, iar dimineata cand ma trezesc prima grija este sa vad daca i-au mai aparut bubite. Se bucura si el cand vede ca nu i-au mai aparut si le spune la fete: "Evi, Manu, nu mai am bubite, a-ti vazut!".

Nu stiu care este voia lui Dumnezeu, dar il rog din tot sufletul si cu toata puterea mea sa nu ingaduie ca Teo sa ajunga din nou in starea in care a fost.

Va multumesc tuturor celor care a-ti fost si sunteti alaturi de noi in aceasta lupta si va rog sa inca o data, din suflet, sa ne ajutati sa facem cunoscut cazul lui Teo la cat mai multa lume si poate asa vom reusi sa continuam razele si Teo sa fie bine si de acum inainte.

www.teostanculeasa.blogspot.com

Mergi la inceput

ma bucur ca ati ajuns la Viena, mi se pare normal...copilasii se adapteaza mult mai usor...ma bucur pentru voi..
Cat imi sta in putiinta o sa incerc sa fac cazul vostru cat mai cunoscut , poate asa Teo va avea mai multe sanse....este pacat ca un copilas asa mic sa se chinuie atat de mult.
Sanatate multa! Doamne Ajuta!

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_c84 spune:

Noutati pe site-ul lui Teo [http://teostanculeasa.blogspot.com]:

"Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ajutorul acordat pana acum.

Acum sunt in Viena, impreuna cu sotul, cu Teo si cu cele doua fetite ale noastre. Eu si sotul am reusit sa ne gasim de lucru, urmand ca dupa ce ne vor iesii actele de sedere, sa ne facem si actele de angajare ca sa beneficiem, atat noi cat si copii, de asigurare medicala aici. Teo face raze de trei ori pe saptamana, iar medicatia o scadem la fiecare 16 ale lunii, lipsa de medicament trebuind compensata cu raze. Perioada aceasta cat nu avem asigurare, trebuie sa platim aceste raze care nu sunt deloc ieftine: 100 euro/sedinta, 300 euro/saptamana. Pana acum am reusit, foarte greu, sa facem fata, dar incepand de saptamana viitoare, pana vom beneficia de asigurare medicala, nu mai putem sustine tratamentul lui Teo. Va rugam din suflet sa va rugati pentru noi si sa faceti cazul lui Teo cunoscut la cat mai multa lume si poate asa vom reusi sa mai gasim suflete doritoare sa faca bine si care sa raspunda strigatului nostru de ajutor. Teo are nevoie de aceste raze! Fara ele risca sa ajunga in starea de dinainte si ne rugam cu toate puterile noastre ca Dumnezeu sa nu ingaduie acest lucru. Tratamentul medicamentos il scadem in mod alert deoarece organele lui interne nu mai fac fata si nu mai tolereaza acest tratament foarte puternic.

Ne rugam ca Dumnezeu sa isi continue minunea in vindecarea lui Teo!"

Mergi la inceput

sper din suflet sa aud vesti din ce in ce mai bune despre Teo!
Doamne Ajuta!!!

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_c84 spune:

Noutati despre Teo:

"HRISTOS A INVIAT!!!

Va rog in primul rand sa ma iertati ca nu am scris nimic in acest timp, dar am avut ceva probleme. Problemele inca nu s-au terminat, apar parca in fiecare zi altele si altele.

Sotul meu lucreaza in afara Vienei, intr-o zona cu multa vegetatie, si saptamana trecuta a fost intepat in mana de o insecta foarte periculoasa. Mana i s-a umflat foarte tare si a inceput sa ii amorteasca. Am fost la medic si acum face tratament. Lucreza in continuare si urmeaza ca dupa zece zile sa mearga la control. Ma rog sa nu apara alte complicatii.

Teo, dupa cum poate stiti, nu mai face raze de doua saptamani pentru ca nu am mai facut fata costurilor ridicate ale acestora. I-au mai aparut cateva pustule pe burtica si pe spate dupa ce am scazut doza de medicament pe data de 16 (o pastila la trei zile) si a trebuit sa revenim la doza de dinainte (o pastila la doua zile), pentru a nu risca un nou puseu. Cu cat intarziem mai mult cu razele, cu atat mai mult pierdem din efectul celor facute pana acum.

O sedinta costa 100 euro, si Teo are nevoie de 8 sedinte. Plus o consultatie, care costa 200 euro. Toata aceasta suma de 1.000 EUR trebuie platita la prima sedinta.

Am reusit sa obtinem o noua programare pentru raze, prima sedinta fiind marti 28 aprilie si continuind tot cu trei sedinte pe saptamana. Timpul este foarte scurt si noi nu ne putem permite continuarea acestora, care este foarte importanta in acest moment.

In speranta ca ne puteti ajuta sa mergem mai departe si cu rugamintea de a nu ramane nepasatori la apelul nostru, ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute in incercarile prin care trecem, sa nu ne lase prada disperarii si sa ne intareasca in aceste momente grele.

Adriana Stanculeasa"

http://teostanculeasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

offff..ca belelele astea se tin lant...

...Ma rog ca Teo sa fie bine, sa-i dispara bubitele, sper sa se stranga banutii.

Sanatate multa

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

POZE

Mergi la inceput