Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
aaaaa, deci sa vad daca am inteles: ROR, te "protejeaza" de pojar, pojarel si oreion!
pt varicela si roseola nu se face vaccin.......adik nu ie obligatoriu....hahaha. nimik nu stiu. bine ca sunteti voi sa ma mai scolitzi?
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
oanamada spune:
nici ROR nu este obligatoriu...dar eu sunt de pricnipiul ca este bine sa le facit totusi...daca iti poti proteja copilul de ce sa-l lasi sa se imbolnaveasca si sa sufere...asta 1...doi poate nu face in copilarie si face adult si sa vezi ce te injura atunci....cum am facut eu si sotul meu!!!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ioanaiub spune:
da, ROR este obligatoriu desi inca nu l-am facut
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oanamada spune:
pe bune???? mie pediatra fetei (aia la care nu ma duc decat pentru vaccinuri!)..mi-a zis ca nu este obligatoriu....
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
mychydutza spune:
mai, e asa o brambureala cu vaccinu asta.......daca intrebi , n-o sa-ti raspunda doo persoane la fel. eu, de ex, stiu ca doar antirujeolicul ar fi musai de facut!
violetan spune:
ROR e obligatoriu, cel putin asa stiu eu.
Mychy, pana sa intru eu au raspuns fetele. Varilixul este impotriva varicelei (eu am facut-o la 35 de ani, imediat dupa ce am avut extrauterina, a fost foarte nashpa, pe bune!; atunci mi-am dat seama ce bine e sa le faci cand esti mic...), iar prevenarul este impotriva pneumoniei bacteriene, bacteriemiei si meningitei.
Andreea, multa, multa sanatate puiului si tie si la surprizika din burteeka Vai de capul tau cred ca a fost si gravida si cu asemenea probleme cu cel maricel! Offf, sa dea Doamne Doamne sa treaca repede si sa nu se mai lipeasca nimic de voi! Sarcina usoara si bb sanatos!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
pai si varilixul ala te protejeaza toata viata? sau e ca la ror, ca tre sa faci rapel peste "x" ani???????
nma spune:
Eu am facut varicela in sarcina (la 7 luni) asa ca sper ca Andra are imunitate. Daca nu prefer sa faca cat e mica ca sigur e mai bine.
Nu le mai fac nici un vaccin. Sper sa scapam cu bine de gripa.
Andreea ma bucur ca ai mai trecut pe aici.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ioanaiub spune:
de cazuri de gripa inca nu am auzit dar am auzit de cazuri de varicela, poate o sa aduca si David de la gradinita , deci o sa ne "imunizam natural"
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)