Strumfi de iul-aug 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Andra avea aseara 9.9kg dupa ce a mancat foarte bine . Si domnisoara mea a inlocuit suzeta cu biberonul. Ea primeste unul seara. Dupa ce goleste sticluta mi-o da apoi ridica funduletul in sus si adoarme. Se trezeste pe la 3 pt inca o tura de lapte si apoi dimineata la 6. Am incercat cu apa dar se trezeste toata noaptea. banuiesc ca nu o sa doarma toata noaptea pana nu trece de 2 ani asa ca ii mai las biberonul.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata!
Monica, mancam un sandvis citindu-va si am busit in ras din cauza bancului tau si am imprastiat pe birou si tastatura stropi de branza mai ceva ca laur cand face ploitza

Multumesc fetele pt raspunsuri; mai astept, poate mai aud si alte fete ce mai zic.
Nico, eu zic ca cel mai bine e ca Andra sa doarma bine si sa aiba stomacelul plin, asa cum si-l doreste ea. Sunt sigura ca foarte curand va renunta macar la bibele de la 3. Ce scump ai descris cum iti da ea bibele si se intoarce cu funduletzul in sus si adoarme!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
violeta,pe mine ma bate gandu' sa-i fac prevenaru,asta e ala contra pneumoniei,meningitei?contra varicelei,nu stiu ce sa zic,am inteles ca s-au inmultit cazurile,dar parca nu i-as face,ar trebui sa prinda si niste imunitate.

mi-e o frica de viroza si gripa,suflu si'n iaurt..nu ies decat afara,cat mai departe de aglomeratie.

carla,sigur bebita o sa fie bine si voi pe langa el..sanatate si putere.

intr'adevar,tare bancul..mi-a placut
ma duc sa invat,maine am iara ex.
zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersi, musso! Bafta multa maine la ex. Lasa ca-l iei tu, doar esti fata desteapta!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata dragi mamici!
Imi pare rau ca nu prea reusesc sa mai scriu, dar macar va citesc .

Noi suntem bine cel putin deocamdata. Am avut probleme serioase cu Radu, dar sper sa fie pe calea cea buna acum. Are o predispozitie spre constipatie si facand de cateva ori destul de greu si cu sange a ramas cu teama si cu timpul a inceput sa se abtina. Degeaba ii introduceam in alimentatie tot felul de chestii care l-ar fi ajutat ca el tot nu vroia sa faca si astfel s-a creat un cerc vicios. Am folosit o perioada supozitoarele sau termometrul, dar nici astea nu mai dadeau rezultate in ultimul timp. Devenise apatic, nu mai manca...ce sa va spun eram intr-un stres continuu. Am ajuns cu el la Grigore Alexandrescu de urgenta cu suspiciune de ocluzie intestinala in urma unui control la Medlife. Va dati seama ce clipe de cosmar am trait pana a fost consultat si acolo si ne-a linistit medicul ca nu este asa ceva. In aceeasi zi facuse si o eruprie urata pe tot corpul, avea si temperatura si vomita, chiar nu stiam ce sa mai credem. Pana la urma s-a dovedit ca avea si rosu in gat si de aici temperatura si voma, iar eruptia a trecut a doua zi cu Claritine sirop. Are o fisura anala destul de urata pe care o tratam cu magnezia usta cu lactoza si intre timp am fost si la un medic homeopat si am inceput si tratamentul acesta. Par sa functioneze toate aceste remedii, dar va dura mult si bine pana va scapa de teama de "pu" in traducere kk.
Madalina imi dau seama prin ce treci . Racelile sau eruptiile dentare mi se par acum floare la ureche. E tare greu sa stai in permanenta stresat de teama ca puiului tau nu ii este bine cu toate ca tu iti dai toata silinta pentru a-l ajuta.
Vorbeati de oscilo...si eu ii dau lui Radu din toamna, preventiv si nu am avut probleme pana acum.
Carla si la mine sarcina asta e mai grea decat prima, cel putin pana acum. De la noua saptamani iau utrogestan pentru ca mai am cand si cand scurgeri ciudate. La prima sarcina nu au fost astfel de probleme, dar ma si menajam mai mult.
Pe 29 merg la eco la Iosup si sper sa aflu cine se ascunde in burtica .

Va pe toate, iar gravidutelor le doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

Andreea 14+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!
oaana, carla, multumesc de sfaturi!

violeta, pen' ce -s vaccinurile alea? oricum, pentru orice ar fi eu nu le fac! de ce? pt ca n-am incredere!!!!!!nici ROR nu fac.uite mihai de mia a fost vaccinat si tot a facut.atunci de ce sa le fac? sunt de principiu ca sunt boli ale copilariei, le-a facut toata lumea si n-a murit nimeni de asta. ror, poate mai tarziu cand o fi sa-l duc la gradi si imi pun aia betze-n roate cu inscrierea. om vedea....

varicela e una din bolile copilariei? e aia de-ti raman urme cand te scarpini? e vaccin separat pt ea? nu ie inclus in ROR?
si intreb si eu... care ie diferenta intre rubeola si rujeola? si pt care e denumirea pop.u.l.ara de "pojar"????????????as putea cauta pe gogulee da me lene!multzam fain!!!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,parca rujeola e pojarul,varicela nu intra in ror.mi a a scris ca pana la urma nu era pojar ci roseola...sau tin minte prost?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunt bulversata.......roseola nu ie totuna cu rujeola??????

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Rubeola este pojarel, rujeola este pojar. ROR - rubeola, oreion, rujeola. Varicela este cea care da mancarimi mare si da, bubitele lasa semne...eu am avut-o la 17 ani si sotul meu la 29...e nasoala ca boala...

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

rujeola=pojar
rubeola=pojarel, pojar german, pojarul de 3 zile
roseola= a 6-a boala eruptiva, eritem subit, roseola infantum

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput