Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
Filip e bine, multumim de intrebare. Mai tuseste f putin, mai ales seara si nasucul ii mai curge, dar doar cand vine de-afara. A fost tare frumos ieri si azi, asa ca l-am scos mai mult pe-afara si vad ca e ok. tuturor!
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009
![](foto.gif)
Asa cresc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adaca spune:
ALECSIA MARIA de Marilou, La multi ani!
MADA imi pare rau de Soficuta mea, asteptam vesti bune. De la baieti multi si multe
AUREL CRIS Doamne frumoasa e Bianculina.
ANDICU nu stiam nimic de Zori, de mult nu a mai scris, ma bucur ca e mamica.Le doresc multa sanatate si numai bine.
KLA Nu te speria, o sa te descurci de minune. O sa creasca impreuna, va fi putin greu la inceput, apoi nici nu mai simti.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Ginger00 spune:
Fetelor,azi noapte nu am dormit nici 2 ore si acum am inteles de ce...la Mihai ii iese o maseluta...deci de aceea imi geme si plange noaptea.Saracutul...nu m-a lasat sa ma uit in gurita si a refuzat si periuta de dinti ...
Ma gandeam eu asa,nu e prea devreme pentru maselute la 13 luni? Mihai are deja 8 dinti +maselute,ca nu am reusit sa vad doar una iar Grig are doar 3 dintisori(2 jos si unul sus)
Pupici la mamici si la bebei
pussi spune:
andicule sunt mai ales despre disciplina, crize, temeri... psihoanalize...
ginger, te cred, asa e si la noi!Cica nu sunt maselute, sunt molari, dar ies mai in spate ca sa lase loc caninilor. Ale mele au 6 incisivi ... Elenei ii ies 3 molasi+2incisivi.... Ana e maraici, dar nu ma lasa sa vad, la pipait nu simt inca nimic.
mada multa sanatate Sofiei! A facut febra la infectie urinara? Eu stiu ca la infectie urinara nu au pofta de mancare si nu iau in greutate!
la noi ploua urat si nu putem iesi afara
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
andicu spune:
Pussi, merci , am retinut cartile. Ar fi exact ce ma intereseaza si pe mine.
Ginger, e normal sa iasa acum. De fapt sunt premolarii. Cam asta e ordinea, in general : incisivii centrali, laterali, premolarii, sus,jos, apoi caninii sus si jos si in final, molarii.
Noi am patit-o mai rau cu premolarii decat cu ceilalti opt incisivi la un loc! odata cu maraieli, altadata cu febra, la allea cu diaree o saptamana si nemancat! cu caninii a fost si mai rau, a durat 1luna1/2 pana au iesit si tot timpul crizele erau combinate cu febra usoara si rosu in gat! cica de la dinti le scade si imunitatea si de-aia racesc mai des!
Acum respiram pana se umfla de tot gingia si la caninii de jos!
Mada, sanatate Sofiucai!
Ieri si azi a fost frumos, asa ca am iesit cu Filip mai mult. Si ieri si azi, fiind week-end si tati acasa, si-a gasit de lucru prin curte si l-a luat si pe Filip cu el. Nu zic ce ocupat era, cum si-a facut de lucru pe-acolo cu furtunul, bete, matura..prin petris si noroi.. era super haios, ca am spalat bine la el dupa, nu mai conteaza!
Acum doarme, dupa ce m-am chinuit o ora sa-l culc si n-a vrut:"nu,nu, a tati!", coboram la tati, "mami, shush (sus) a nani!", urcam la nani,.."nu, a mami a tati nani"(la noi in camera, adica) si iar vroia jos! pana la urma l-am imbracat repede si s-a dus al meu sot cu el cu masina la plimbare. S-a intors cu el adormit, dupa 5 min, ca adormise la primul colt de strada!
- La noi cam asta e solutia de urgenta ziua, cand nu vrea sa doarma normal.
Eu am facut o tampenie, poate stiti sa ma ajutati : iau AC pt reglare hormonala, si am descoperit ca am uitat sa iau de 4 zile (asa e a5a)!
cand am oprit antibioticul pt viroza am uitat si de ele. Bineinteles, ca azi mi-a venit si o tentativa de ciclu ( ca n-am apucat sa iau decat 5 zile) , iar, dupa o saptamana abia de cand mia trecut. Ce sa fac? opresc de tot, stau sa se faca 7 zile si incep iar sau continui???! ca nu scrie nimic in prospect la senilitate asa prelungita!
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
![](foto.gif)
Asa cresc
Ginger00 spune:
Sar'na de lamuriri.
Andicu-da,are putina febra si e mai agitat ca in restul zilelor dar e de inteles ca sunt foarte umflate gingiile in spate.
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos aurel cris. Mihnea creste mare are acum 3 ani si 7 luni si e un "balbat" adevarat cum zice el. Sta cu parintii mei mai mult la Sinaia si e un nazdravan. Nu ne ingramadim sa mergem la gradinita pana la 5 ani .
Pupam toate mamicile si toti piticii
Ginger00 spune:
Heloooo...
azi noapte Mihai mi-a plans saracutul de el de durere...inca asa rau nu a facut pana acum.In afara de Nurofen si Dentinale,o pasta pentru gingii nu stiu ce altceva sa fac.De parca asta n-ar fi de-ajuns,a inceput sa-i curga iar nasucul...iarasi dam in raceala,peste cateva zile o sa inceapa si Grig
Maine avem vaccinul si am terminat pana la 6 anisori cu ele.Sper sa nu-mi faca ceva reactii si dupa el ca ma dilesc.Lunea viitoare incep serviciul si nu vreau sa-i las acasa cu soacra-mea bolnaviori ...nu se mai termina iarna asta...
andicu spune:
Ginger, la voi nu se gasesc homeopate? la noi, cunostinte si la "mamici de Cta" , functioneaza f bine pt eruptia dentara-(calmeaza si linisteste) Camomilla Vulgaris, granule homeopate, concentratie 5CH, 3gr dizolvate in putina apa x3,4 ori/zi. Incearca sa gasesti ( la noi numai in farmaciile homeopate se gaseste). Imi pare rau pt puiut! sa-i iasa repede dintisorul!
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
![](foto.gif)
Asa cresc
Ginger00 spune:
Multumesc,Andicu,o sa merg aici in satul vecin sa vad daca imi aduc si mie produsul asta.
Azi am fost la vaccin ,ultimul pana la 6 anisori.Le-a dat in mana de data asta,nu in picioruse.
Ma tot strafoc sa-mi amintesc cum se numesc bolile astea pentru care am facut vaccinul in romana dar nu-mi vin in minte ...
Mi-a zis dr. ca pot sa faca febra si eruptii cutanate si dupa o saptamana...eu merg la lucru de luni...nu as vrea sa ma si cer in concediu .