Mamici prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Buna
in sfarsit sunt mai odihnita si dorm fetele mai bine si reusesc si eu sa si scriu, nu numai sa citesc.

Andicu sanatate multa pt bebe Filip! Sper sa gasesti repede leacul pt el si sa nu mai sufere mititelul. Sanatate multa si tie!

De cand n-am mai scris, fetele au facut progrese importante: Tea nu mai are colici (azi am oprit si infacolul la ea, mi-e cam frica dar am riscat). Mara se pare ca e si ea pe trecute cu colicii (la ea a fost mult mai naspa decat la Tea). Am incept sa avem zile bune dupa sarbatorile de cosmar cand la 12 noaptea stateam cu aspiratorul si calmam pe bebe Mara
In afara de asta, de cateva zile, fetele si-au reglat mesele de noaptea. Daca mananca ok seara, dorm de pe la 10 seara pana la 6 dimineata . Sunt fericita rau! Am inceput si eu sa ma odihnesc mai bine. Ziua dorm iarasi destul de bine. probleme avem doar dupa baita cand si masa si adormitul sunt cu plansete si agitatie. Nu inteleg de ce. Nu a fost intotdeauna asa.

toate mamicile si bebeii!

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

LA MULTI ANI,Matei Alexandru! si din partea noastra.
GINGER, asa este, doarme de doua ori peste zi si a doua oara incepand cu 7 chiar 8 seara. Dar nu pot sa-l opresc sa doarma ca, indiferent de imprejurari plange pana adoarme sau ii creez conditii sa doarma.... pediatra a zis sa ma calmez, ca el isi recupereaza somnul peste zi sau pt ca doarme pana pe la 10,30 - 11 dimineata, si dorm si eu pana dimineata tarziu cu el, ca altfel sunt dusa toata ziua, pt ca ma scol si de multe ori peste noapte. O sa mai incerc...
ANDICU, sanatate grabnica pt frumosul Filip! imi imaginez saracutul de el cat sufera si eu tusesc de 10 zile, mare noroc, George nu luat raceala (inca), mai ales ca i-am facut si vaccinul, dar tare greu trebuie sa fie pt copilasi, daca noi adultii ne plangem!
PUSSI, frumoase Tusteelee! ce mari au crescut!
MADALINA, AURELCRIS, DIANA, CIARLI,ANDRADA toate mamicile

BB George-Ion 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Ginger00 asa este, Darius este mai slabut(desi este primul nascut), iar Caius este mai grasut si mai inalt. Darius imi manaca foarte bine mancarea, dar nu sta locului 2 minute.
As vrea sa vad si eu din contul vostru, daca se poate sa-mi trimite-ti si mie un PM.
Pussi gemenii sunt la o gradinita de stat, unde platesc 50.000 lei/zi/copil. Sunt foarte multumita, din toate punctele de vedere. Sotul meu, care era Toma necredinciosul, si credea ca gradinita arata ca pe vremea lui, dupa ce a vazut-o a ramas profund impresionat. Eu ma intreb cum de ajung acesti bani, tinad cont de ceea ce primesc de mancare copii.La noi gradinita privata este de 8 milioane pe luna. 4x

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adaca ai PM

Andrada ma bucur ca sunteti mai bine si ca ce a fost mai greu a trecut

Andicu sper ca noul tratament sa dea roade,am auzit si eu ca aerosolii sunt f buni,la noi a fost indeajuns batista bebelusului.Sanatate multa.

Pussi zebra da ii place dar 5 max 10min apoi gaseste ceva mai interesant de ex un papuc de lins, tras de mouse,o telecomandasau sertarul cu ciorapei si caciulite

Apropos de cresa/gradinitza si eu o sa o inscriu pe Sofia tot la stat vreau sa o dau din toamna asta doar 4 ore pe zi ca apoi din toamna urmatoare sa ramana la program prelungit, tot in cele de stat am mai mare incredere iar in unele conditiile sunt la fel ca la cele private.

toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

va salutam si noi din cand in cand sa nu ne uitati,dar n-am timp punct,ata ete,as vrea sa pot fi in pas cu voi si chiar mi-e dor dar asta e,noi suntem bolnaviori,cu mucisori,respiratie cu haraiala si tuse de o saptamana si ceva,azi noapte a fost prima in care nu m-a lasat sa dorm din cauza nasucului dar sper sa-si revina ca mi-e mila de el.am vazut ca si FILIPEL DE ANDICU e bolnavior si trimit un dilce sa-i treacarepede.
nu am citit mult din urma asa ca o fac acum cat doarme bebe mic!

pupici la toate mamicile si bebeii scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Mey,fetelor...eu am crezut ca scap de nopti nedormite...m-am inselat.Iar au inceput sa se trezeasca noaptea ,incepand cu ora 12 incep cu ceaiuri ,leganat cand pe unul,cad pe celalalt desi nu-i mai las sa doarma dupa ora 15...any idea ce sa mai fac?
Cellu-macar doarme dimineata.Ai mei la 7 sunt sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicule cum sunteti? sper ca mai bine!
mada, adaca deci nu sunt singura "demodata" cu gradnitele de stat. Mi-a prins bine o confirmare de la voi.
adaca si tati a fost personal sa vada gradinita ca avea si el "nelamuririle lui", asta inainte de inscriere....
mada si la noi stea sunt activitatile principale la Elena, Ana are alte preocupari mai... intelectuale.
ginger obisnuieste.. incepe tura a doua de dinti... Dupa 3 luni de nopti dormite de o sapt. jumate si la noi e si cu 5 treziri pe noapte!
kla multa sanatate si sa intri mai des!
andrada ma bucur ca intrati in normalitate!

va pup

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Manumanu, si fetele care folosesc Infacol, vineri am primit Infacolul din Ungaria si am dat la bebe, si de atunci are diaree(ma rog, face apos si mult deodata, iese din pampers), se poate ca e de la Infacol? E normal, s-a intamplat si la voi? Pana acum foloseam Espumisan, si acum alternativ i-am dat, n-am trecut deodata la Infacol.
Andrada, ce bine ca ati trecut de colici, poti sa respiri un pic si tu, macar nu te stresezi cu plansete. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Julia noi nu am avut diaree deloc si folosim Infacol de la inceput. Nu cred sa fie asta cauza.

Cred ca m-am laudat prea repede Se pare ca Mara mai are episoade de colici. Ce-i drept mai rar, dar mai are. Sper sa treaca curand. Poate dupa ce ne botezam.

pe toata lumea!

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PUSSI eu tot incerc sa intru,dar citesc din urma si cand vreau sa scriu ma cheama datoriaapoi ma apuc de trebaluit prin casa si uite asa se gata ziua.pup tustele si sa stii ca mereu imi aduc aminte cum stateam la aspirante si povesteam despre ovulatii,teste, chestii si imi dau lacrimile.
pup tustele frumoasa!

va doaresc noapte buna si vise cu ingerasi bebeilor!

Mergi la inceput