Mamici prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor va pupam si noi.
Si inca o data imi cer scuze ca intru atat de rar, insa sunt efectiv haituita la birou, iar cand vin acasa nu stau decat pentru o tigara departe de galuscute, ca mi-e foarte dor de ele in taimpul zilei.

Am implinit si noi 1 an !! Cum a trecut? Cand am ajuns aici, habar nu am, stiu doar ca am doua minuni de fetite si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca sunt sanatoase, bine mie mi se pare ca sunt si frumoase si istete, dar deh, vorbeste cioara din mine, de fapt arata mai mult a pinguini decat a fiinte umane, dar pentru mine sunt superbe.

LA multi ani si pentru puisorii care s-au sarbatorit inaintea noastra si felicitari pentru botezuri si pentru bebeii noi. Nu am apucat sa citesc inca din urma.

Despre vaccinuri, noi le-am cam facut pe toate, Infarix, Rotarix, Prevenar, ROR. M-am gandit ca in mizeria in care traim e bine sa aiba totusi anticoripi, atat cat se poate.

Avem si noi poze la semnatura cu petrecerea de 1 an.
VA pupam pe toate si pe bebelici, si scuze anticipat pentru viitoarea absenta.

Ciali, Maia si Leia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CIARLI sa iti traiasca printesele sunt scumpe foc,o familie fericita si frumoasa sunteti.
PUSSI ma bucur ca ati scapat de nisip.
CELLU ce bine ca ne mai dai cate un semn de viata,despre vaccin nu stiu ce sa iti zic ca eu aici am alta schema.
MADA ce mai face Sofia,tot maraita e printesa?
ANDICU ce mai face Filip?
Noi am avut o nopate teribila,abia astept sa iasa dintisori astia odata ca asa o chinuie saracuta.I-am facut ieri niste pozici si abia a zambit,ea care e fan facut poze
Pupici la toata gasca.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ciarli sunteti minunate
aurica sper sa treaca dintisoriiiiiii, cred ca esti satula...

noi v-am repeta urina peste 2 sapt., probabil mai au de eliminat... dar asta va fi finalul. Si ieri am facut Priorixul...asa m-am panicat inainte de vaccin ca l-am sunat pe tati sa vina acasa de la servici sa stea si el cu noi. Eni a plans decand le-a vazut pe dr. si asaistenta, Ana doar la vaccin. Alte recomandari interesante n-am primit. Suntem bine. Si dr. a zis ca reactiile la Priorix sunt in general la copilasii care nu papa albus....dar ea n-a avut cazuri.

wk placut.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

La noi carantina nu s-a terminat, Rares face si el injectii. Gemenii mai tusesc putin.
CIARLI ai niste minuntatii, sunt foarte frumoase, sa-ti traiasca.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adaca sanatate multa puilor!
Ciarli ce fete frumoase ai!Nici tu nu esti mai prejossunteti o familie frumoasa
Pussi bine ca ati scapat de vaccinuri pt urmatoarea perioada, sper ca nu o sa aveti reactii adverse de la priorix!
Cris multumim de intrebare, suntem asa si asa cu muci, nu mancam deloc, in rest vioaie sapt viit vom face vaccinul dc ne trece raceala
Avem si noi cateva poze de la http://family.webshots.com/album/569995598hLXAZQ]aniversarea[/url] de sapt trecuta

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello, hello!

Ciarli, ai niste frumuseti de fete! iar mami lor este la fel de frumoasa! sa fiti fericiti si sa aveti o viata la fel de frumoasa precum sunteti voi!
Madalina, super pozele! Sofiuca e o dulce, iar tu arati super! esti slaba rau, mami!
Ade, of, sa va treaca odata viroza! insanatosire grabnica la toti si multi!
Pussilina, va doresc sa n-aveti nici-o reactie de la vaccin! fii atenta, sa le urmaresti pe fete pana la 3 saptamani! Priorixul poate da reactii si dupa 3 sapt-gen febra, usoare eruptii cutanate!
Cris, Filip e "Bebe" acum! asa il cheama, mai nou, si nu mai vrea sa zica Fifish sau Fifi deloc!cand vrea el sa faca ceva, imi zice: " Nu, Bebe!"; si sambata , pt prima oara, de fata cu mine si cu tati, a facut prima propozitie: " Mami n-ae fesh!"- Mami n-are fes! zice o gramada de cuvinte, nici nu mai stiu sa enumar, repeta acum aproape orice!
Cand s-a intors tati din deplasare, l-a intrebat unde a fost, si el a invatat repede : " A Veena! cu avieonul vuuumm!!! si i-a adus un Titit (adica masina)!". SI daca il intrebi cum il striga tati: " Moacaaa!!!" Si unde pleaca mami cu tati ? " A sivici" Si ce ii aduc mami si tati ? " Bani!" SI a cui e mami? " A mi'a!"-adica a mea! si ma mai alinta cand vrea el: Mami mi'a!

Hai ca daca ma intrebati de FIlip si ma dezlantui, ma uita DD povestind! fug la munca!

edit ca uitam: uitati niste poze mai proaspete cu Zapaceala :
http://picasaweb.google.ro/andicu0/FilipLa1An#5299394721243808002

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PUSSI sper ca nu vor avea nici o reactie de la vaccin printesele.
ADACA imi pare tare rau ca inca sunteti bolnaviori,sa treaca cat mai curand,aveti grija.
MADA am vazut pozicile,cum spuneam Sofiuca e frumusica foc,sanatate multa.
ANDICU ce haios e Bebe,m-ai facut sa rad de ce spune el acolo,am vazut si pozele....frumos flacau are mama.E asa simpatic cu pantofi lui tati,vad ca inca mai vrea suzi,Bianca mea nu a mei vrut-o de la 7 luni,ma surprins.Ce cresc pitici nostri,o sa imi fie tare dor de perioada cand au fost bebelusi....chiar daca uneori este destul de greu.
In sfarsit situatia este mai buna si la noi,de 2 zile papa fata mai bine si sa trezit doar de 3 ori pe noapte,dinti inca nu au aparut-gingia este rosie,umflata...

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor,

Va pupam pe toate. Mada, Sofiuca e dulce foc si sunt foarte invidioasa ca te lasa sa ii faci mot, sau sa-i pui clame, ale mele nu ma lasa nici picate cu ceara. Andicu, deja ai un baietel!!!, un omulet, nu mai e un bebelus, parca nu-mi vine sa cred ca e Filip ala mic, sa fiti sanatosi si fericiti. Aurico, sa-ti traiasca printesica, e foarte scumpa.

Noi suntem bine, ne jucam toata ziua si am inceput sa mai aud si eu din cand in cand "mama", dar foarte rar, in rest numai "tata".
Va pupam pe toate si totii copilasii frumosi.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicutelor!Ce mai faceti?Noi abia reusim sa intram pe net caci e ocupat cu Cristian care se uita la desene.Noi am inceput sa mergem in 4 labe,avem 4 dintisori si suntem un mancacios.Cristian nu mananca mai deloc,bine ca am macar unul mancacios si cuminte.Am inceput un curs de germana si merg cu bb acolo,caci au ingrijitoare acolo.Cam atat caci Cristian nu ma mai lasa vrea gogosi cica numai ca sa plec de aici.Va pupici dulce si sper sa intru ceva mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare,
am venit din concediu, suuuuuuuper, doar noi doi la paris n-am mai avut asa libertate de nu mai stiu cat timp. acum din nou la treaba. Cand am venit acasa dupa 10 zile cristi a inceput sa rada si a venit la mine, dar alex se uita zambind dar nu a venit din prima.A mai stat s-a mai plimbat prin camera parca ne certa ca am stat atat. Abia a doua zi si-au revenit.Acum ma tin dupa ei prin toata casa, scotocesc peste tot, alex se baga prin toate colturile casei, trebuie sa am mereu grija sa nu raman intepenit pe undeva. In rest suntem cuminti, mancam destul de bine dar cristi tot nu doarme noptile. Doaarme cate o ora se trezeste, plinge, iar adoarme, chiar nu stiu ce sa-i mai facem. Mai si mananca noaptea, dar asta nu cred ca e prea rau pt ca oricum ziua nu prea mai beau lapte. Apropo voi i-ati trecut pe lapte normal stau sunteti tot pe praf? De la 1 martie imi pleaca si bona si o sa ramin cam singura cu ei. Nu stiu cum o sa ma descurc. La mancare cred ca pot sa le dau in paralel sau pe rand dar la dormit e mai greu pt ca Cristi adoarme singur in patul nostru daca stai langa el dar alex adoarme in brate, deci cum sa fac?
Hai ca m-am intins se vede ca sunt odihnita
Citesc si eu din urma ca sunt in restanta rau

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput