Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Ginger00 spune:
Pussi -sunt tare scumpe pupezele tale
Andicu-ai acasa un barbatel mare deja
Eu sunt mai bine,tot cu genunchiera si creme dar decis mult mai bine.Luni incep munca...deja am avut vise in legatura de asta si mi-era deja dor de ei
Adaca-imi pare rau ca copilasii sunt bolnaviori,un pupic dulce si insanatosire grabnica
ZisaCami-ma bucur enorm pentru tine,iti doresc doar fericire,un bebelus cuminte,sanatos si mancacios
pussi spune:
am scris ieri o adevarata poveste si mi-a cazut netul
Cami! felicitari si aici mamico! Radu bine ai venit!
Andicu multumim de veste si pupam baiartul cu 10 degetele
mamagiuliei nu sunt rea, dar la tine m-am gandit cand le-am pus... cu luatul atunci bag tare la Filip de Andicu... ca poate o sa am fecior
ginger bine ca te-ai mai linistit cu piciorul. Cum stati cu dintisorii? Eni are deja 3 molari.. Ana pauza, dar baleste....si face nazuri la papa.
adaca multa sanatate celor trei bolnaviori
julia de pediatra noastra n-am cuvinte, o adevara doamna de 62 de ani, care iubeste copiii, nu ia niciun ban, nici atenti.. nimic, un om deosebit. Si noi am facut vaccinurile mai tarziu, Ana nu avea inca 4 kg. la 2 luni .. asa ca l-am facut la 2 luni si 3 sapt. Rotarixul nu-l facem din aceleasi motive ca si madalina, Prevenarul il facem, dar nu m-am hotarat care varianta... as prefera doza unica peste 2 ani, dar noi la 1 an si 10 luni vom merge la cresa.
madalina m-am panicat joi de numa. Am facut urina Elenei si a iesit leucocite 254 pe camp...fara flora microbiana, cu urina sterila.... trei dictori mi-au explicat pana am inteles de ce are leucocite in urina. A! cristalele amorfe au scazut de la 4.300 sapt. trecuta la 3.400
si pt. mamicile de gemenasi se pare ca se va face ceva si pt. noi :
http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2009-01-29/acordarea-indemnizatiei-pentru-cresterea-copilului-in-cazul-sarcinilor-multiple-954-articol.html
eu inca n-am depus dosarul cu 85%... astept sa vad ce se face...1 luna, maxim doua, ca cica oricum ii primesti retroactiv cu 01.09.
gata, va pup si wk placut
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
Avem asa:
Mihai- o incisivi si 1 premolar sau ce e si e umflat si in cealalta parte.Mai geme noaptea dar nu mai plange asa rau.
Grig-mai mic are doar 4 incisivi (acum a iesit al patrulea si baleste foarte tare,mai plange dar nu il mai doare nici pe el acum.
De mancat (bat in lemn sa tina)mancam binisor,mai mult cu manutele decat cu lingura si mancare de oameni mari,altfel scuipam afara tot
Week-end placut si pupicuri multe mamicilor si bebeilor
adaca spune:
Noi astazi am fost la dr. Am mers la altul caci daca a noastra nu este, nu am avut ce face. Gemenii au primit antibiotic, Caius are bronsita, traheita, laringingita si face ampi cu genta injectabil (caci nu vrea sa bea suspensia), Darius are amigdalita, la el nu e asa grav ca la Caius. Iar Rares deocamdata nu are febra, doar ii curge nasucul.Ce mai suntem tari de tot
Ginger ai grija de tine, nu e de joaca, daca trebuie sa te operezi nu mai lasa timpul sa treaca.
CAMI FELICITARI ! BINE AI VENIT PE LUME RADU COSTIN !
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
PUSSI Ti-am vazut tustele, Doamne ce mari si frumoase sunt. Desi sunt cu aproape o luna mai mari decat Rares, mi se pare ca Raresucu meu e mai micut.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
madalina28 spune:
Cami felicitari mamico!Raducu bine ai venit pe lume!
Adaca sanatate multa puilor!Uffff saracutzul Caius cate injecti trb sa faca!
Pussi ce o sa avem de tras cu fetele astea, si eu am avut probl cu rinichii de mica speram sa nu ma mosteneasca Sofia!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanatugs spune:
Madalina28 LA MULTI ANI printesei tale SOFIA!! Sa fie sanatoasa si mereu inconjurata de dragoste!
Zisa_Cami felicitari mamico, sa-ti traiasca si sa creasca mare micutzul Radu Costin!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Andrada.P spune:
Sofiuca de Madalina, la multi ani! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-i aduci lui mami numai bucurii! mamica si Sofiuca!
Zisa Cami felicitari!! Radu Costin bine ai venit pe lume!
Fetelor, mi-e tare dor de voi dar nu apuc deloc sa scriu. Singurele mele momente libere sunt de la 11 la 1 noaptea dupa ce adorm fetele si atunci abia daca reusesc sa citesc putin din urma. Sper ca de acum o sa am mai mult timp ca se pare ca au trecut colicii si la Mara si dupa-amiezele nu mai sunt asa zgomotoase
Maruta e bolnavioara, are o rinita si abia respira saracuta . Tea a luat si ea de la sora-sa dar parca nu e asa naspa. Sambata trecuta ne-am crestinat! A fost frumos pana la urma dar dimineata, inainte de biserica am crezut ca innebunesc: fetele au tipat cat le-au tinut plamanii. Printre tipetele astea a trebuit sa le hranim, imbracam, facut bagaje, etc. Cred ca aveam nevoie de toata familia ca sa ma descurc...
toate mamicile si toti bebicii!
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
miki01 spune:
SOFIA, la multi ani! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa-i bucuri pe ai tai! Madalina, sa-ti traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca!
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
andicu spune:
SOFIUCA, La multi Ani pt primul anisor!!! Sa fii sanatoasa, fericita sa ai o viata lunga si implinita alaturi de cei dragi! Mami Madalina, sa-ti traiasca puiul, sa va bucurati de ea si sa va fie alaturi toata viata!
Ade, sanatate multa baietilor! of, ce naspa, injectii! va dorim sa va treaca repede si sa nu ia si Raresel!
Andrada, felicitari pt proaspetele crestine! Sa fie sanatoase si cuminti!
Pussilina, sper sa scapati odata de problema cu rinichii!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc