Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Ginger00 spune:
'Neata fetelor...am pus-o....cred ca mi-am rupt meniscul....la al doilea picior.La primul am fost operata in tara acum 9 ani la stangul iar de catva timp a inceput sa ma doara si dreptul.Ieri m-am jucat cu copii mult in genunchi iar asta noapte nu mi-am mai putut misca piciorul de durere.M-am uns cu Diclofenac si am bandaj dar nu pot calca pe el,daca-l indoi cu greu ,nu-l ma pot indrepta si viceversa...nu stiu cum v-a fi ,eu nu as vrea acum sa merg la operatie ca nu-i pot lasa asa pe copii,soacra-mea nu se descurca de nici o culoare sa faca si mancare la copii...dar daca n-am incotro merg la urgenta diseara...imi vine sa urlu...
miki01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Julia75 Fete dragi, spuneti-mi ce fel de vaccin ati facut la 2 luni pentru bebe. Eu tot am citit si am inteles ca e mai bine sa-i cumparam vaccinul Infanrix in loc de cel gratuit oferit de stat. Bun, ma duc la medic si zic ca vreau Infanrixul, imi zice sa cumpar eu ce vreau ca el are numai din ala de stat, ma duc la farmacie si bineinteles nu au ci trebuie comandat daar ma intrebat de care Infanrix vreau ca sunt de mai multe feluri. Asa ca nu stiu ce sa-i cumpar si medicul de familie lasa pe seama mea daca am pretentii si nu-mi place cel gratuit. A mai cumparat cineva dintre voi vaccin sau la toate vi l-o dat medicul, de unde si cu cat ati luat, si ce? Insanatosire la bebici bolnavi. Julia, mamica fericita |
Julia si noi tot pe cele cumparate am ales sa le facem. La 2 luni (si o zi) am facut INFANRIX HEXA. Ar trebui sa vina sau sa mergi cu bebe la dr din luna in luna pana cel putin la 6 luni, mie asa mi-a spus dr pediatra.
In plus fata de schema spusa de Madalina, noua ne-a mai recomandat si ROTARIX-ul la 3 si 5 luni (am citit numai de bine de el) si PREVENAR la 7, 9 si 18 luni.
Sper sa te ajuta!
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
miki01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Julia75 Madalina, multumesc de asta aveam eu nevoie, de denumirea exacta, deci am cautat Infanrix Hexa, Ginger, sa vezi tu gratuitate la noi, am gasit in farmacie la 330 lei. Pusi, tu l-ai luat mult mai ieftin,230 lei, e diferenta mare, as mai cauta, probabil pediatra ta cumpara direct de la dealer si nu pune adaos. Monica, daca ma duc in farmacie cu carnetul numai, cine stie ce minuni imi vinde farmacista, totusi am vrut sa ma interesez daca medicul nu ma ajuta, mai mult ma ajutati voi fetele de pe forum. Inca o intrebare, e foarte important sa primeasca la exact 2 luni? Pe noi ne-a programat medicul pe data de 25 februarie si piticul meu va avea 2 luni in 12 februarie. Julia, mamica fericita |
Noi l-am cumparat (INFANRIX HEXA) din Bucuresti (o farmacia langa sp Fundeni) cu 260 lei.
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
madalina28 spune:
Julia nu trebuie sa faci exact la 2 luni in cap, noi de ex il facem cam pe 6-7 ale lunii, fiind nascute pe 01, daca bb ar fi bonlav ar trebui automat sa-l amani pana e perfect sanatos.Cauta pe net la farcmaciile helpnet, sensiblu si donna dar sunt mai scumpi si vei gasi preturi si locatii.Daca il ai cumparat te poti duce si mai devreme, medicii programeaza de obicei pe data de 25 ca atunci le primesc pe cele gratuite de la sanepid.
Miki vom face si noi prevenarul dar intr-o doza unica la 2 ani, Rotarixul nu l-am facut pt ca nu asigura imunitate decat daca face enretoviroza cu rotavirus daca face alt fel de enteroviroza este egal cu 0.
Ginger offfffff asta lipsea acum cand incepi si munca.Sanatate multa si ma rog sa nu fie nimic grav
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ginger00 spune:
Ciao fetele...sunt mai bine cu piciorul,am stat cu gheata pe el si azi ma simt mai bine.Oricum tot la cutit ajung dar macar sa merg si eu la serici cateva saptamani inainte de a face iar concediu.
Miki...interesanta schema faceti voi.Aici se da Infanrix si Prevenar impreuna la 3-6-9 luni iar la 12-13 luni Priorix si Meningitec si gata pana la 6 ani.
pussi spune:
n-am citit nimic....sper s-o fac diseara
dar am niste poze cu noi pt. curiosi, asa ca mamagiuliei vizionare placuta
http://community.webshots.com/album/569852008sbfHBb
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
szivarvany spune:
Pussilina, nu fi rea, da ? Io-ti admir mandrele ca poate se ia
Sunt perfecte Taticul le va cumpara gprs si lui insusi pistoale
De CAMI si bbRadu stiti ceva ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Julia75 spune:
Miki, Madalina, multumesc. Mai am timp pana in 25 februarie mai caut in farmacii, am vazut pe net la Sensiblu e 260, ar fi ok.
Ginger, ma bucur ca ti-ai revenit cat de cat cu piciorul. Si sotul a fost operat cu menisc in copilarie si pana in ziua de azi resimte mai ales cand e foarte frig afara.
adaca spune:
Fetelor din cate am citit sunt bebici bolnaviori. Si noi suntem in carantina. Caius are temperatura si tuseste pana vomita, lui Rares a inceput sa-i curga nasul si de azi si Darius a inceput sa faca putina febra. De o sapamana nu mai mergem la gradi. Speram sa ne treaca pe perioada vacantei. Ce este mai rau ca medicul nostru pediatru este plecat din tara.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
andicu spune:
Mesaj de la zisaCami:
"Azi la ora 12.00 a venit pe lume minunea noastra RADU COSTIN, 3030 gr, 47cm, apgar 10, prin cezariana. Nu am dureri deloc! Suntem tare fericiti, bebe e un scump!"
si aici si felicit mamica fericita!
Pussi, poze superbe! eu le iubesc deja de nu mai pot!
Madalina, sanatate Sofiucai! sper sa nu fie serios!
Ginger, naspa cu piciorul! refacere rapida!
Julia, noi am facut la 2 luni Infanrix Hexa. Daca nu i-l faci fix la 2 luni nu e problema, important e sa fie sanatos atunci si sa respecti intervalul de timp pt cel de la 4luni (adica daca are 2luni 1/2 la primul, pe cel de 4 luni i-l faci tot la 4luni 1/2).
Noi suntem bine, eu am avut multa treaba la servici zilele astea. M-am tuns scurt si mi-am facut suvite! Filip vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine. Azi a papat "sasam"(salam) (adica sunca de pui) si are "zeshe dedetele" .
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc