scoala popul.ara de arta

scoala popul.ara de arta | Autor: BLUE ANGEL

Link direct la acest mesaj

Salut ,
Sunt mamica unui baietel de 4ani care merge la gradinita . Mi-as dori tare mult sa invete sa cante la un instrument sau chiar intr-un cor deoarece am observat ca are ureche muzicala si ii place ..
Din pacate la gradinita nu au aceste optiuni ...si ma gandeam sa va intreb daca stiti vreun loc in care sa poata invata asa ceva ...deoamdata doar in wknd ...
m-ar tenta mult pianul ...deocamdata este alegerea mea ..mai tarziu vom vedea care va fi alegerea lui ..dar as dori tare mult sa-l introduc in aceasta lume a muzicii ...macar sa-si faca o cultura generala ..
la sc po****ra de arta exista astfel de cursuri ????
va multumesc si va doresc sanatate si o zi buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna, SImona. Aflasem la un moment dat ca la unul din liceele de muzica din Bucuresti, nu mai stiu sigur dar paca la George Enescu, se fac inscrieri pt prescolari pt curs de muzica, pianul parca. SCzue ca nu sunt la zi cu informatiile, auzisem eu anul trecut , dar ma informez si iti spun. In principiu poti suna la liceu sa intrebi. Si pe mine ma intereseaza acum....si Paul are 4 ani. Inscrierile se fac doar o data pe an, trebuie sunat si intrebat cand anume.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Off-topic, sorry: SImona, ti-am vazut minunile!! Doamneeee ce dragalas e Codrin, iar prietenul cel mai bun al lui Luca vad ca e Thomas, si al lui Paul la fel ...unde l-ati gasit pe Thomas din plus???? vrem si noiiiii

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La varsta asta nu intra in discutie scolile de muzica.
Eu nu recomand sa se inceapa orele de pian mai devreme de 5-6 ani.
Deci, pentru cine vrea totusi sa isi dea copilul la pian de la 4 ani la pian, varianta cea mai practica profesrul particular.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Crinuta, multumim pentru sfat. Lui Paul ii place sa picteze. Oare la ce club il pot duce unde se organizeaza curs de pictura?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salut !!!
in primul rand multumesc de info ..am sa sun si eu la liceul respectiv ...
multumesc si de complimente ... ptr minunile mele ...
Thomas-ul din plus este intr-adevar deosebit ..este un fel de pernuta rucsacel ..in care poate sa-si puna pijamaua ...si apesi si pe un buton si face excat ca o locomotiva ..l-a primit de la cineva de srabatori ..si cred ca este adus de afara ...
hei Crinuta , ce faci ??? nu am mai vb de ceva timp ? bb 2 nu ?
de ce zici tu ca nu este recomandat ? stiu ca sunt metode speciale ..Suzuki parca ..
oricum el are o mana facuta pentru asa ceva cu degete luuuuungi ....
vreau sa incerc ... sa vedem daca are ceva aptitdini ...
acasa , ....cred ca totusi nu este chiar ieftin un pian .si daca nu-i va placea ce fac ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Oana si voi sunteti o familie frumoasa , Paul are niste ochi superbi si imbracat in oas este total ...
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simona, eu am fost chiar azi sa vad un loc unde se invata muzica prin joaca, treptat, in functie de varsta copilului. Mozartinno se numeste clubul, mie mi se pare ok, e in zona Stefan cel Mare. Daca vrei mai multe info trimite-mi un PM.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Onitza, cu placere. Cu pictura cred ca ai sanse la club, dar nu cunosc detalii.

Blue Angel, intr-adevar, n-am mai vorbit de cand lumea. Ma bucur ca ne mai intalnim aici.

De ce nu recomand eu mai devreme? Din experienta mea. E mult de spus. Nu e doar vorba de mana, e vorba de a intelege ce face acolo, iar eu nu sunt adepta dresajului ( termen care se foloseste la noi).
Insa, la aceasta varsta as recomanda muzica prin joc, cantec, dezvoltarea memoriei muzicale, exercitii ritmice, evident toate sub forma de joc.
Eu am pian acasa, si Rayan e dornic sa cante, dar inca nu am inceput cu el lectiile serioase ( abia a implinit 4 ani in decembrie), in schimb, incep sa il familiarizez cu instrumentele, cantam impreuna, ne jucam, ii explic mici notiuni muzicale.
Si el are manuta dezvoltata, dar tot nu e suficienta pentru a incepe orele de pian.

Nu iti recomand sa cumperi un pian/pianina fara a fi sigura ca e facut pentru asta, insa, il poti duce tu la profesor acasa.

Ca sa fiu sincera, daca ma voi lamuri ca Rayan ma mosteneste, l-as da la vioara, nu la pian. Sa vedem cum va evolua :)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput