Broccoli crud, in ce il mancati?
Raspunsuri - Pagina 2
ML spune:
Va multumesc, daca nu vrea fata cu smantana/iaurt am sa incerc si asa. Sunt sigura ca macar doi din 4 se vor linge pe buze!
Take joy! (poze)
annablue spune:
Di ncate stiu eu, calciul nu se pierde prin fierbere (dar nu mai are vit C[:9]. Eu fac cu pustiul meu supa crema de brocolli cu cartof sau cu morcov si le fierb/innabus f putin in putina apa, pe care o adaug la supa in blender.
Se pastreaza astfel toate proprietatile calciului (si noi avem carenta de Ca ionic) si il si mamanca cu placere.
Supa eu o fac doar din legume si cu zeama i ncare au fiert, o lingura de ulei de masline crud adaugat in blender si eventual lapte/smantana/iaurt in functie de ce am in casa.
Adi e foarte selectiv la gusturi si ca sa i lconving sa manace legume, il las pe el sa potriveasca de gust - ne jucam - dupa ce le-am blenduit...
Si tine smecheria la fix[;d]
Annablue & Adita & Bb2
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annablue Di ncate stiu eu, calciul nu se pierde prin fierbere (dar nu mai are vit C[:9]. Multumesc pt. detalii. Da, e buna si vitamina C, daca il poti manca crud (broccoliul). Eu fac cu pustiul meu supa crema de brocolli cu cartof sau cu morcov si le fierb/innabus f putin in putina apa, pe care o adaug la supa in blender. Se pastreaza astfel toate proprietatile calciului (si noi avem carenta de Ca ionic) si il si mamanca cu placere. Supa eu o fac doar din legume si cu zeama i ncare au fiert, o lingura de ulei de masline crud adaugat in blender si eventual lapte/smantana/iaurt in functie de ce am in casa. Cam asa si noi, supa ne place tuturor (la fel facem si cu conopida). Adi e foarte selectiv la gusturi si ca sa i lconving sa manace legume, il las pe el sa potriveasca de gust - ne jucam - dupa ce le-am blenduit... Si tine smecheria la fix[;d] Annablue & Adita & Bb2 "De noi depinde sa avem o viata frumoasa..." |
Take joy! (poze)