Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:
Apropos de repetat...
Aseara, intra tati in viteza in camera si se cicneste ciclonic cu piciorul de metal al fotoliului (era descultz saracu') "baga-mi-as p**a!!!!!
Si Teo, rotunjeste si el frumos "p**a, p**a, p**a," asa ca un cantecel...
Eu incep sa rad si zic, mai, vezi ce vorbesti cu copilu! atentie...
si Teo "aaa-tzitzite, aaa-tzitzite"...
eu: da nu mai poti sa zici in casa asta nimic...
si el "nimic, nimic, nimic"...
si eu hai ca lesin de ras...
si el "ha-ha-ha-ha-ha"...
si toate astea in timp ce statea intr-un colt si se juca cu trenuletul zgomotos... si nu se uita deloc la noi!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Apropos de repetat... Aseara, intra tati in viteza in camera si se cicneste ciclonic cu piciorul de metal al fotoliului (era descultz saracu') "baga-mi-as p**a!!!!! Si Teo, rotunjeste si el frumos "p**a, p**a, p**a," asa ca un cantecel... Eu incep sa rad si zic, mai, vezi ce vorbesti cu copilu! atentie... si Teo "aaa-tzitzite, aaa-tzitzite"... eu: da nu mai poti sa zici in casa asta nimic... si el "nimic, nimic, nimic"... si eu hai ca lesin de ras... si el "ha-ha-ha-ha-ha"... si toate astea in timp ce statea intr-un colt si se juca cu trenuletul zgomotos... si nu se uita deloc la noi! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Tocmai uploadez un film sa o vezi pe Winnie cum zice exact la fel......
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Noiembrie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
RaisaFudulu spune:
Buna fetele....Cine are chef de poze proaspete poftiti
va rog
Si un filmulet cum ma incurca tati la joaca
Eu stiu
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
rein spune:
Astept filmuletul cu Winnie! suuper haioasa trebuie sa fie!
Aoleu, Teo nu-i frumoos sa spui prostii (de parca ar sti ei ce spun).
Mai scapa si Bogdan un 'mai dute-n moas-ta!' (maximul lui de injuratura) la care Petru imediat zice: 'moas-ta ta!'
Ada, noi am facut o data aerosoli la 7 luni pt laringita dar ne-am dus la spital la pediatra ca ne doza acolo adrenalina si dexona. Mi-ar fi teama sa fac eu combinatiile astea acasa ca sunt cam periculoase. De atunci nu a mai fost nevoie, batistuta sa traiasca!
Burta mea a luat o tranta zdravana ieri. Am vazut ca e soare si cald si am iesit tot familionul in parc. Eu am luat-o cu carutul la vale pe iarba si am cazut de a duduit pamantul, m-am umplut de noroi si nu mai puteam sa ma ridic. Bogdan l-a lasat pe copil si fuga sa ma ridice. Copilu' cred ca a crezut ca e o noua moda cu tavalitul in noroi si s-a aruncat si el pe jos, asa ca tati nu stia pe cine sa salveze mai intai.
Asa ca nu am alunecat pe zapada sau gheata de ani de zile in schimb noroiul mi-a venit de hac. Bb2 nu cred ca a patit ceva ca eram in cojoc si s-a amortizat.
RaisaFudulu spune:
Si apropo de asa nu
Latra cainele afara (Aki)..Raisa merge la geam si in gura mare "Aki mamaa mami...mama mami"
Cred ca l-a auzit pe tatal meu cand il injura pe caine sau cine stie cum ii zicea.....
Apoi Raisa a vazut ca ne distraza si a inceput sa zica mai des....am inercat sa ii zic ca nu e frumos dar mai ra....am lasat-o in pace si va ca acum s-a potolitt
Raisa
Diana
RaisaFudulu spune:
sa incercam asa
http://good-times.webshots.com/album/568886928Btapsr
Este ultimul filmulet
Raisa
Diana
gaia.nevia spune:
Rein, pupam mami si bb2 sa nu pateasca nimic de la buf!
E amortizat bine inauntru, de la lichid.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
roxanici spune:
Rein, Gabi la burtici sa nu mai patiti peripetii cu ele.
Diana, super Raisa!
Karra, cata nerusinaareeeeeeeeeeeeeeee!!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)