Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata

loradin ma bucur pt tine f mult pt ca stiu ca iti doresti demult. contezi doar tu. sunt sigura ca si sotul o sa te sustina. la serviciu ... asa cum zicea si gaia, ai niste drepturi. mult succes!!

kmi hai sa zicem bine te-am revazut, dar mai pune poze cu timi ca sa te iertam. da?

mucii lui matei s-au imputinat. sper sa ramana asa, totusi langa noi era o fetita care isi dadea sufletul tusind.
altele ... matei a cazut din pat azi noapte ... sau s-a dat singur jos si s-a culcat langa, ca n-am auzit nici un zgomot. el langa patut are perne puse seara, din cauza de pitici de tati obsedat si stresat. are margine, cam o palma inaltime, dar se urca peste ea. pe la 3 l-am auzit boloborosind in somn, totusi parca se auze prea aproape de noi. cand ma uit, el era pe jos, dormea f linistit pe perne. l-am pus la loc, fara prea multe comentarii.

lapte noaptea si noi mai avem 1 bibe.

lilidana mie chiar mi-ar place sa aud povestile cu karina. sanatate lui david. sigur nu ai de ce sa-ti faci griji. matei a tusit ... 2 luni.

lauramar o veste despre ariana?

rianna_stef ce fac piticii?

papa dimineata si nu numai v-am mai zis ca e teroare. incerc sa ma calmez cat de mult. mi-a mai venit acum o idee, ca zicea ada de borcanelele cu pere, sa-i mai iau niste borcanele de bebe, poate vrea. care mai dati, de care ati mai incercat??

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Borcanele ii mai dau si eu din cand in cand mai ales cele cu legume si carnitza si mai ales cand nu sunt eu acasa si ii da femeia cu care sta.
Cele cu fructe nu prea ii plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Oooo... ce de lume noua... Tot raul (a se citi scandalulu) spre bine... acum poate scrieti mai des

loradin in primul rand felicitari! O sa va descurcati, normal
Si la noi, a doua sarcina in prima faza n-a fost intampinata cu tot la fel de mult entuziasm ca la Elena... Sotul nu mai era asa de incantat de idee... cand i-am aratat testul s-a facut liniste... si ne uitam ca doi prosti unul la celalalt... si noi acum ce face? Ne-am obisnuit cu ideea iar cand am aflat ca's doi el a fost in culmea fericirii... eu eram cam speriata... se intorsese roata... Pe cand la Elena, nu-mi ieseau testele pozitive, dar noi anuntam pe toata lumea ca's gravida
Despre cum o sa reactioneze cei din jur... n-ai alta treaba? Las' ca se rezolva lucrurile la munca...

Despre noi... Elena se pare ca are ganduri mari cu raceala... nu se opreste doar la raceala... se coloreaza mucii si incepe sa si tuseasca... o sa mearga tac'su cu ea la pediatru... sa vedem ce tratatment ne da...
Astept sa vina si baietii din urma

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Greu mi-am facut timp sa scriu, ocupata fiind cu mutarea.... v-a spus cineva pana acum ca nu sunteti normale? Uite ca m-am imbarcat si io si am plecat!

Loradin, draga mea , mi-au dat lacrimile... nu te poti bucura cum ar trebui de noul sufletel.. Nu te lasa coplesita, o sa vezi ca o sa fie bine, cu serviciul...e numai un serviciu, iar sotul - o sa vezi - o sa fie topit dupa ce se obisnuieste cu ideea. Eu stiu. La noi la primul copil "nu era inca pregatit" si a folosit (celebra in familia noastra acum) expresie "Vai de capul nostru", iar la Giulia eram muuuuuult prea batrani. Si e un tata minunat!

Ioana, io te baaat, cupilu vorbeste destul , nush ce vreti de la ei maaa, de unde sa invete mai multe copiii astia daca noi suntem niste denaturate ?

Mic dejun? Cereale de obicei simple - fulgi de porumb sau musli, dar uneori cheerios, paine cu unt si cascaval, castraveti sau ardei, incerc o gustarica de fructe, dar cu astea e mai greu, mananca legume crude f bine, dar fructe doar struguri, rar mere, rar citrice - in afara de lamaie care ii place f mult.

Nici eu nu sterg in urechi, nu folosesc deloc betisoare si nici cu prosopul nu o prea sterg, o spal si o las asa - se sterge doar cat ii sterg parul. Nu stiu daca fac bine sau nu, dar am citit undeva ca urechea se curata singura si ca ii poti distrugie echilibru usor, asa ca asa am facut si cu Raul si nu a avut nicioadata problemele (in afara de faptul ca "nu aude" cand ii spun sa faca ceva )

Lilidana, nu te supara, cred ca nu are asa ceva DAvid, tocmai am vazut o emisiune medicala in care explica despre sistemul imunitar al copiilor care face multe greseli din cauza ca inca nu s-a maturizat. Pe masura ce cresc o sa fie mai bine!

Muuulta sanatate bebeilor bolnaviori, ma ia cu fiori cand ma gandesc ca incepem cresa peste nici 2 saptamani si o sa tragem si noi la greu!

Si o dedicatie speciala pt CUIBUL NOSTRU DE VIESPI!
Si mai ales pentru toate "fiicele ratacitoare" intoarse in stup....a scuze, cuib!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza...o cafea????

LORADIN mmmm ce bine imi pare....ti-am zis k o sa se intample,o sa te descurci,stai linistita...

Razvi dimi papa 2 fructe cu biscuiti/ou cu branza si smantanica/paine cu almette!!cam atat...

razvi a facut ieri a doua doza de prevenar,si azi e miorlait raaauuu,asa a fost si prima data...offf!!!!

karla.kmi,bine ati revenit!!!

fug ca ma miorlaie asta in creier!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Loradin, asa ma simteam si eu la inceput. Acum sunt tare fericita si abia astept sa nasc. Mihaita este inebunit dupa burtica mea. II pune deoparte tot lui Stefanel. Ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Neata
O ce vesti minuate

Loradin felicitari...eu m-am emotionat tare.....sa aveti taria sa treceti cu bine peste toate...iar serviciul lasa ca se rezolva situatia..asta este...Ana cred ca e fericita

Kitty ma ce bunatati

Lilidana tinem pumnii pentru David eu cred ca totul o sa fie bine

Asteptam si pe Sherbi, Mihaelaaaa, Madmat si nu imi mai amintesc, daca tot se reinnoiesc randurile cu viespi mai vechi, Kmi fa-ti timp si pune poze cu Timeea, Absoluta e valabil si pt tine

Noi suntem bine am invatat alfabetul...stati asa ca nu chiar tot...eu il apun si ea repeta....dar e bine si asa nu

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Laurmar vezi ca ti-am pus linkul

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

ce face viespile?????

LoradinSa fie intr-un ceas bun...daca asta iti doresti o sa va descurcati.....
Raisaimi vine sa manaca carliontzata mica.....
Kmima bucur ca ai mai trecu pe la noi.....ceva poze cu Timi sa o mai vedem si noi?????

Bai da e asa de bine in tarile calde.....Cred ca ma indrept spre Brazil....ca-mi place steagul mai mult.....si e mai multa viataz si distractie acolo.

Sa va zic si eu ce papa winnie dimineatza...
Asa deci....paine cu almete si rosie, paine prajita cu unt, out la teflon cu unt si rosie, cereale cerios cu lapte, biscuiti cu lapte,sau budinca cu biscuiti, ii mai dau da rar ca nu prea vrea sunca de pui sau cascaval,, noi masa de fructe nu avem denaturata de mine...nu vrea...i dau asa intre mese , portocale, banana, mandarine,mere, kiwi, da doar ca si gustare.....cel mai mult ii place babana, la amiaza baga ciorbitza cu de toate sau supa cu galusti si taietei...cand nu am ciorba, orez sau pireu cu carnitza sau peste, iar seara, ori ceva orez cu lapte, gris, banana,sau budinca cu biscuiti,mamaliga cu smantana,,,,cum am tinut eu cura si aveam gratar seara baga si ea carnitza cu mine.......doar cate una din astea....
La culcare mai baga un bibe de 400 ml lapte...si atat...noapte numai papa lapte, catodata da rar dimi la trezire sau mai repede pe la 7-8 mai baga 200 ml.....da rar....cand papa dimi lapte micul dejun se muta la 11, cand nu papam la 10.
Cam atat...ma duc la "plaja" la birou si dupa in parc cu cupilu.....
Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Loradin, felicitari!!!

Mergi la inceput