Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Coana Closca, ti iubesc ca ejti grasa !

Pe mine nu ma iubeste nimeni ca-s doar rotunjioara pe alocuri!!

I never fake ... sarcasm

Nu ti iubesc,fa, ca ejti bolnava de ce nu ai ! Ai doo kile mai mult ca mine si mananci aer.Buey,imi vine sa te strang de gat !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La Multi ani Misha!
Sa iti dea Dumnezeu tot ce nu ai iti doresti, tot ce ai si mai vrei!Sarcina usoara si copil sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

gabito, mananca mai rar ca sa te ingrasi, ca daca bagi la doua ore...se arde tot repede...asa mai rar, are timp sa se depuna.

io va las...ma duc sa vad ceva fantome....sper sa nu va gasesc maine la capitolul 20!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

pai daca manac mai rar ,lesin.Io manac cand mi-e foame ! Si mi-e foame mereu !
am arderile rapide ,ce sa fac io? Mama zice ca-i samantza lu' tata !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mishule La Multi Ani sanatosi!!!Multa fericire si la cat mai multe dorinte implinite!

Neaparat sa faci o fata pentru Sebi al meu ca Oana nu mi-l vrea de ginere cica'i prea in varsta ptr mogaldeatza aia cu ochii migdalati

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

sa ma ierte Dumnezeu,era o poza aici in stanga cu una Andrada34! Tac da' ma gandesc ca-i nascuta in 34 !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Misho, na ca ti-am facut pe plac si il preschimbai in nr 15; da' ti-o tolerez doar ca-i ziua ta, ca altfel o tineam pe a mea ca 12bis inseamna ca s-a balbait ala de a pus placuta si ca e tot 12

Gabrielo, fi-ti-ar (ce ciudat arata cuvantul asta ) carnatul de ras sa fie, ca bag doar apa plata!! Of, si Oana e la rosii si la tort acum, cine sa ma inteleaga si pe mine si pe apa mea plata si trista??

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Bei,io vreau sa stiu unde-i Cadana, ha?
Misha, umflatel ,kokiy,ripley,marami dorm!
Tantza mananca!
Da CADANA,unde-i?

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

sa ma ierte Dumnezeu,era o poza aici in stanga cu una Andrada34! Tac da' ma gandesc ca-i nascuta in 34 !

Gabriela

contemporana cu Sergiu Nicolaescu, ah? esti rea. prea rea. REAO!

Ce kilograme am eu fai? Am 61.5. Vreau 58. Ma chinui. Ma spetesc. Habar n-ai tu! Mananca si pentru mine, sa functioneze si la mine samanta lui taica-tu

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

aaaaaaaaaa,Cadana mananca tort.vezi Tantzo,nu se infometeaza ca tine !Fata desteapta! tu stai sa te ia aia de pe Discovery sa faca documentar cu tine !

Gabriela

Mergi la inceput

Las-o, mai, ca s-a dus sa manance rosii la oamenii aia la masa . Ea si rosioarele ei . Sunt o depravata ca nu mananc, recunosc!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput