Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Ce naiba faci, femeie, dupa canapea? Pierdusi vreun kilogram pe acolo? I never fake ... sarcasm |
cautam hormonu' sau neuronu'. Tot un draq ca la fel judec si cu unu' si cu altu'.Se vede?
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MadameBovary spune:
Na, ca acum m-a apucat pofta de carnati! Hai sa-mi bag piciorusele mele cele lungi in ea de pofta!! Si numai pe scobitoarea asta de Gabriela dau vina!! Ma duc la zidul meu sa ma autoflagelez...
. REVIN!
I never fake ... sarcasm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
de abia ai scapat de unu',iar te pricopsisi? Da' io ma tin scai de tine,pana-ti mananc carnatu' de Plescoi.Am auzit io ca pomana ingrasa ! ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Atunci ma bag si io daca-i gratis
![](afro.gif)
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
![](foto.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
![](tv.gif)
*Miracolul nostru*
![](bebic.gif)
MadameBovary spune:
Cum sa fie bre capitolul 15?? E 14 in cel mai fericit caz Si ai mai scris si mare cat o zi de post. Hai du-te la culcare ca maine te trezesti cocoana si dama fina de ziua ta!
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 TANTZOOOOOO! E CAPITOLU' 15 NU 13 ![]() SI MULTUMESC PENTRU TITLU ![]() Multumesc tuturor pentru urari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
io ti-am zis ca esti distrabalata ,da' tu nu ma crezi!
Sa ai maine o zi minunata !
-cand inca nu esti
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sa traiesti ,Misho! Sa fii sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si un copil sanatos !
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Coana Closca, ti iubesc ca ejti grasa !
![](pupic.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Tantzo 12 bis e 13 ca mie mi-e frica de nr. asta , asa ca asta e 15!
grasa de Gabitza
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
citat din mesajul lui gabriella1 Coana Closca, ti iubesc ca ejti grasa ! ![]() |
Pe mine nu ma iubeste nimeni ca-s doar rotunjioara pe alocuri!!
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Na, ca acum m-a apucat pofta de carnati! Hai sa-mi bag piciorusele mele cele lungi in ea de pofta!! ![]() ![]() ![]() I never fake ... sarcasm |
io? ce vina am io? io-ti povesteam ce-am mancat ,NU te-am trimis sa mananci !
![](icon_smile_big.gif)
Stai si rabda,mai baga un sambure de mar, un miros de fleica ,strica-ti stomacu', daca poti toata sanatatea numai ca sa fii slabanoaga !
A naibii Tantza !
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Ma'c sa-mi spal parul ca maine ma fac blonda
Ei Coano duminica stilistu inchisese la 12 salonu si io ma trezii la 11.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
bei, voi ma bagati in coma! ce-i nebunia asta? care cu kg, care cu carnati, care cu organu, Tanza... pana citesc si eu putin, voi o luati tare inainte...
misho, LA MULTI MULTI MULTI ANI! (scuze pentru comentariul de la foto...deci al tau hasband are noi preocupari...pisica si vasele)ceamai arzatoare dorinta sa ti se implineasca!
gabito, mananca mai rar ca sa te ingrasi, ca daca bagi la doua ore...se arde tot repede...asa mai rar, are timp sa se depuna.
io va las...ma duc sa vad ceva fantome....sper sa nu va gasesc maine la capitolul 20!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw