SOTUL MEU TRANSPIRA FOARTE TARE .CARE E REMEDIUL?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Pentru prostata a facut ceva analize?...asa transpira si socrul meu, in zonele spuse de tine...el a avut ceva probleme cu prostata, dar acum e ok.

Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu80

Pentru prostata a facut ceva analize?...asa transpira si socrul meu, in zonele spuse de tine...el a avut ceva probleme cu prostata, dar acum e ok.

Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)

Da,le-a facut si pe astea , da faza este ca el a facut analizele pt prostata si i-au venit rezultatele 0 .Adica ne-a explicat dr ca era laboranta in concediu si a trecut prea mult timp de la recoltare si pana ce a venit laboranta nu mai era sangele bun si i=a dat cu eroare ..Si tot am zis ca sa le repetam in alta parte dar nu am mai facut-o dar trebuie sa o faca si pe asta .Acum ia Zinat pt ca il doare gatul rau si ne-a explicat dr ca dupa ce termina cu antibioticul sa mai treaca vreo saptamana pana ce incepe iar sa faca un set de analize .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Uite un remediu :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Analize pt glicemie a facut? Unul din simptomele diabetului este transpiratia excesiva, urmata de deshidratare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Sa bea zilnic ceai de salvie, sa isi faca analizele ca sa gaseasca cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

e foarte posibil sa nu existe o cauza pt transpiratie. si sotul meu a avut aceiasi problema, pe care am pus-o tot pe seama "gabaritului depasit"....peste 105 kg.... am rezolvat cu "ceai de salvie", cate o cana de ceai caldut, seara inainte de culcare.si n-a mai transpirat asa. doar cand raceste mai transpira abundent, si atunci sar cu ceaiul pe el.... sanatate multa!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mi-am adus aminte de ceva : din cate am inteles dintr-un documentar, hipotalamusul este responsabil pentru termoreglarea organismului.

exista anumite situatii/afectiuni care pot afecta capacitatea acestuia de a controla temperatura corpului, iar transpiratia excesiva este una dintre metodele organismului de a-si regla temperatura.

nu stiu daca exista examene/analize/investigatii in acest sens, dar daca ajungeti la un endocrinolog, nu ar fi rau sa-l intrebati si despre aceasta glanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Da fetelor ,absolut toate analizele si nimic ..Si glicemie (asta in primul rand i-au recoltat si a fost suspectat) si tiroida si tot .Si nimic .Cu ceaiul de salvie am auzit dar nu am incercat .Il iau in considerare si pe asta .Mersi mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artcoding spune:

Si eu transpir noaptea pe piept, si ma trezesc ud, racind usor din aceasta cauza. La mine aceasta a inceput de 1 an de zile, insa mie imi si curge nasul mult in fiecare zi, ca la o raceala, numai ca nu fac temperatura deloc, as spune ca mi s-a schimbat temperatura ambianta de confort.

Mi-am facut toate analizele, inclusiv glicemie, tiroida, testul cu 20 de substante pe intepaturi in mana la alergolog. Am suspectat cel mai mult vreo alergie, de cateva luni nici nu mai folosim balsam la spalat rufele (atat haine cat si lenjeria de pat), am schimbat casa in care stau, tocmai m-am lasat si de bicicleta zilnica sa verific daca curentul de aer contribuie. Cu greutatea stau doarcu cateva kg sub cea ideala pt inaltimea mea, desi mananc multe dulciuri.

De cateva luni am inceput tratament cu ganoderma, ulei de catina, bitter suedez si in curand voi incerca si cu miere + laptisor de matca, doar doar gasesc cauza. Doctorii nu mi-au gasit ce am, pentru ca toate analizele au iesit bine, asa ca am trecut la cat mai multe schimbari in lucrurile zilnice si tratamente alternative. Acum mi-am luat si Nasaleze (praf pt nas cu prizare), sa vad daca reuseste ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui artcoding

Si eu transpir noaptea pe piept, si ma trezesc ud, racind usor din aceasta cauza. La mine aceasta a inceput de 1 an de zile, insa mie imi si curge nasul mult in fiecare zi, ca la o raceala, numai ca nu fac temperatura deloc, as spune ca mi s-a schimbat temperatura ambianta de confort.

Mi-am facut toate analizele, inclusiv glicemie, tiroida, testul cu 20 de substante pe intepaturi in mana la alergolog. Am suspectat cel mai mult vreo alergie, de cateva luni nici nu mai folosim balsam la spalat rufele (atat haine cat si lenjeria de pat), am schimbat casa in care stau, tocmai m-am lasat si de bicicleta zilnica sa verific daca curentul de aer contribuie. Cu greutatea stau doarcu cateva kg sub cea ideala pt inaltimea mea, desi mananc multe dulciuri.

De cateva luni am inceput tratament cu ganoderma, ulei de catina, bitter suedez si in curand voi incerca si cu miere + laptisor de matca, doar doar gasesc cauza. Doctorii nu mi-au gasit ce am, pentru ca toate analizele au iesit bine, asa ca am trecut la cat mai multe schimbari in lucrurile zilnice si tratamente alternative. Acum mi-am luat si Nasaleze (praf pt nas cu prizare), sa vad daca reuseste ceva.

Si eu am patit asa, cu nas curgator si transpiratie in partea superioara, fata spate doar piept superior si spate tot asa ca umerasul) si cap, dar mai mult gat. Am patit asa dupa ce am nascut prima fetita si m-a "lovit" o rinita vasomotorie (este o rininta alergica in absenta vreunui raspuns alergic la orice substanta). Mai precis mam apuica o rinita (plus transpiratiile de noapte) adica un nas curgator tare, 2-3 ore si pac, nimic. Nici o raceala, nimic Insa in fiecare zi cate 1 ora, doua de nas curgator stranut in salve, toate simptomele unei alergii.

Mi-am facut si eu toate testele alergice cutanate posibile si nu sunt alergica la nimic. Si atunci se cheama rinita vasomotorie si se da din umeri

Dar, fiind si dupa nastere (7 luni m-a tinut) eu am pus cap la cap asa: a aparut pe o baza hormonala, motiv pt care am luat un adaptogen (de genul Macca); un dezechilibru hormonal poate aparea (si apare sigur) in caz de variatiuni de greutate de mai mult de 5 kg, e temporar dar apare; poate aparea dezechilibrul hormonal in caz de greutate mare; mi-am pus si un puf (are cortizon) in nas de Nasonex sau Avamys, ambele ff bune, 3 zile puf in nas si 2 saptamani nimic. Si mi-a trecut brusc si de la sine, dupa ce 7 luni m-am chinuit zi de zi, rinita care ceda doar la anumite antialergice, nu la toate.

Si eu as merge pe endocrinolog/alergolog.
Fi-mea de 3 ani transpira cand adoarme, dar doar cand se face trecerea in somn, uda perna. In timpul noptii insa nu mai transpira deloc. La copii nu stiu ce sa zic, si ea e sanatoasa, e ok, si la gradinita sunt multi care transpira si mai rau.
Multa sanatate.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput