SOTUL MEU TRANSPIRA FOARTE TARE .CARE E REMEDIUL?
Raspunsuri - Pagina 3
Lo_li_Ta spune:
Cu rinichii cum sta? Transpiratia inseamna eliminare de toxine. Daca e excesiva, poate insemna si ca nu se elimina toate pe unde trebuie.
A zis fata ca se intampla doar de un an jumate, deci ceva s-a intamplat.
speranta spune:
Sa incerce cu tinctura de paducel(HOFIGAL), o lingurita seara inainte de culcare, la mine personal a functionat- in sensul ameliorarii acestor transpiratii nocturne, exact ca la sotul tau, pe care le am de cativa ani buni.
Il cred , e groaznic ! Am incercat diverse, remedii si trat. dar nu a functionat pana acum, vad ca acesta tinctura imi face bine. Chiar sunt curioasa daca si in cazul sotului tau.
artcoding spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta Sa incerce cu tinctura de paducel(HOFIGAL), o lingurita seara inainte de culcare, la mine personal a functionat- in sensul ameliorarii acestor transpiratii nocturne, exact ca la sotul tau, pe care le am de cativa ani buni. Il cred , e groaznic ! Am incercat diverse, remedii si trat. dar nu a functionat pana acum, vad ca acesta tinctura imi face bine. Chiar sunt curioasa daca si in cazul sotului tau. |
Cum ai ajuns la tinctura de paducel?
Si mie mi s-a recomandat sa caut ceva vasodilatator (ca acesta) numai ca mi-a zis sa incerc cu un pahar de vin pe zi (eu nu beau in mod normal alcool). Vad ca acest medicament e legat mai mult de probleme de inima. Iti mai amintesti motivul pentru care ti-a fost spus ?
Nu imi place ideea ca paducelul este sedativ, pana acum am cautat medicamente care sa creasca imunitatea, mai energetice.
speranta spune:
http://www.doctoracasa.ro/calmarea-bufeurilor-din-menopauza.html
http://www.editiaspeciala.com/Sanatate/Menopauza-produce-modificari-la-nivel-hormonal--dar-si-fizic-63707
Am incercat la indicatiile terapeutilor, medicilor, etc..foarte multe remedii si tratamente in decursul anilor ( care sunt vreo 6 la numar de cand ma chinui) impotriva transpiratiilor nocturne declansate odata cu premenopauza si implicit menopauza si nimic nu si-a facut efectul ca aceasta tinctura.