Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

DIA multumesc, chiar am emotii sper si eu sa nu aiba nimik
Anka astea da argumente..ce sa mai zic!!!Sa va mearga asa cum v-ati propus..eu una sunt asa cum spunea si Ile cu sufletul aici, imi place sa merg sa vizitez dar sa revin cu picioarele pe pamant romanesc, asa cum e el...cu toate ca Cristi ma tot ameninta ca daca gaseste vreo misiunepe undeva, int-o tara civilizata, plecam..

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa, sa mai scoatem nasul nitel...

Ana_a e drept, fac verificarea cu ea intinsa! Am vazut si eu ca i se mai scurge burtica uneori dar nu pare deranjata! Foarte frumos ai scris despre Matei!

Deea si Ioana, sa va faceti bine, puilor! Nush ce sfat sa dau cu antibioticul pentru ca noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Ce as face eu ar fi sa nu sar cu el pentru un rosu in gat dar asta depinde de la caz la caz! Sanatate multa!

Botiiii moooamaaa cat mananca Gargaritoaia! Valeleu, am ametit doar citind!:) Cred ca e o gogoasa daca reuseste sa manance atata. A mea pe la 10 luni daca o reusi sa ajunga sa pape asa mult...Thea iubeste imbracatul, sta fara probleme. Numai cand vede polarul nu e prea incantata dar asta e. Tu de ce stai in cumpana daca financiar ar fi mult mai bine acasa?

Danuta noi am facut eco nu radiografie, la 2 luni. Sa fie bine-bine!

In discutia despre tara asta nu ma bag pt ca ma deprim iar. Aveti dreptate, insa.

Moniq bravo pt intoarcere! Deja papati carnita? Hai, mai povesteste-ne despre mandra ta!

Serbanica multumesc de grija. Stiu prea bine ce inseamna diabetul, stai linistita! Din pacate tata si multi altii din familia lui au boala asta parsiva. O sa fac si analize, da.

In umblarile mele "spionautice" uite ce-am descoperit :
04.01.2009
Tuchi123 ,Bogdan Gabriel, ora 15.25, 2900g, 49cm, 38 sapt si 5 zile (DPN 13.01.09)!!!

Asa ca felicitari mamica Tuchi, sa-ti traiasca flacaul, sa fiti sanatosi si papaciosi si fara colici!

Gata, a expirat timpul! Ma intorc la proiectele mele!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am venit si noi de la plimbare...Mi s-a parut mai cald ca ieri, desi ieri era soare!!

Misha, felicitari pentru dosar!!! Tocmai am citit azi in EVZ ca , de fapt , abia din iulie se vor da acesti bani retrospectiv si dupa muuulte , muulte calcule!!!

Mina, multa sanatate mamarutei!!! scumpi si de la Mihaita sa se faca repede bine!! Spor la gatit...

Boti,offff!!! Si eu ma gandesc la copilasii , educatyi de parinti sa respecte natura, animalele, oamnenii si ii dai la gradi/ scoala si se lovesc de realitatea crunta!!! Bona cu doar 500 de lei pe luna??!!!! SUPER!!!!...
sa stapaneasca garga sanatoasa lucrusoarele!!!

Anna, poate e mai bine sa mai astepti putin cu antibioticul, daca e numai rosu in gat si nu exista si depuneri purulente!!! Ioana...

Monica, felicitari pentru e Maria sportiva!!!

Serbanica, sa iasa repede dintisorul!!!

Mai am de recuperat, DAR nu am apucat sa calc rufele..

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vai SUN ce veste buna ne-ai dat! Incepusem sa ma ingrijorez! Intrebasem si eu pe fetele de la odisee daca stiu ceva de ea, dar saptamana trecuta nu stia nimeni nimic... Hm.... cum frate, m-am intrebat, n-au si ele una telefonul celeilalte?? Si umbla vorba ca noi suntem niste gagici naspa???
Noi suntem cele mai meseriase frate! Pana si moasa a ras de mine ca abia "livrasem" si eram cu agenda in brate, unde aveam o pagina intreaga cu nr voastre!

TUCHI - SA VA TRAIASCA FLACAUL!!! Cat ma bucur ca ai in sfarsit minunea atat de dorita in brate!
Abia astept si alte detalii, sper ca esti ok dupa ceza, ok cu lapticul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ati atins aici in ultima vreme numai subiecte care ma ard decand n-am mai scris pe dc

bebe2 ni-l dorim din tot sufletul, dar numai Dumnezeu stie daca o sa-l avem sau nu, o sa incerc sa ma apuc de umblat prin spitale cat de curand pt ca la 30 de ani n-o sa mai am rabdare...si da ne-am hotarat incercam 5 luni si daca nu ramanem cu minunea

emigrat: cat mi-as dori, am fost in ger 4 zile dupa masina si m-am intors cu un gust amar*1000
eu am o vorba: asta nu e tara incare sa-ti cresti copilul
daca are cineva sugestii ma bag! suntem 2 oamnei cu studii carca...dar degeaba tot de la un salar la altul traim...

calcat: cui ii trebuie sa-si calce!!!!!!!!!!

gata fug sa bag ceva la cuptor

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tuchi, felicitari!!!! Bogdan Gabriel, bune venit pe lume puiule!! Sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de multe , multe lucruri frumoase in viata!!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTE LUNITE ALEXANDRU IONUT, STEFAN CRISTIAN, ILINCA MELANIA, IOANA MARIA, DARIA ECATERINA, si un pupic special pt. ALEXANDRU MATEI!!

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori!! sa va faceti bine cat mai repede!!

Ana ce frumos ai povestit de Matei!! O dulceata de copil!! Cand pui poze? Distractie placuta azi la prajitura!

Cristna si Miruna se trage de urechi, si de par, mai ales cand o alaptez...cand bea din biberon, sa trage de obraji...

Iza si eu ma topesc cand imi zambeste Miruna dimineata, ma pandeste pana deschid ochii si imi zambeste cu tot corpul, adica se aduna si se intinde, si da din picioare...

Boti ce bine papa Garga!! Felicitari!! Si Miruna urla ca din gura de sarpe cand tre sa-i dau vreo bluzita, sau body...da' nimic nu se compara cu urlatul sfasietor si ingrozitor pe care-l presteaza cand ii dau salopeta de fash, cand iesim afara. Chiar n-o inteleg, in fiecare zi aceeasi chestie...si macar stie ca iese afara, cand o iau in bratte tace brusc...

Dma felicitari pt. intoarcere!! Ce ma distrezi cu "buldozerlul"

Tuchi [Felicitari! Refacere rapida si un bebe cuminte si papacios!

Apropo de spionaj, eu am vazut ca si crisarh e , va fi mamica de septembrie. Felicitari si sarcina usoara, pana la termen!!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anaxena e uimitoare Maria. Cat de bine se tine

Anka de cate ori citesc postarile tale legate de tara asta parca ma trezesc si asa imi vine un dor de duca E drept ca n-am stat niciodata sa ma gandesc ca daca ar fi sa iau hotararea asta maine, as pleca sigur. Ma gandesc cu groaza la momentul cand vor merge la scoala. Vad ca nu sunt singura. Nu cred ca se va schimba ceva, cel putin nu in bine, mi se pare ca se merge din ce in ce in jos.

Flo sper ca am retinut bine, ai spus la un momentdat ca Alex nu mai vrea lapte. Am patit-o si eu. Eu i-am scos bibele acum o luna bine asta e alta poveste plina de pitici Pana atnci seara la culcarea sorbea 250ml, acum nu mai e bun, miroase... I-am cumparat o serie noua de canute, paharute. reuseste sa pape lapte, dar numai ziua cu cacao, cereale, orez si foarte rar accepta cutiutele alea mici de la fulga, cele cu pai. Eu am mers cu el si l-am lasat sa-si aleaga singurel canuta din care va bea lapte. poate ca daca-l mai lasi cateva zile o sa inceapa macar cate putin sa bea.

Am citit si eu din urma si nu mi-a placut deloc Eu nu scriu f des, dar citesc tot, cateodata chiar am ceva de spus, sa-mi dau si eu cu parerea, dar se intampla ceva si nu mai apuc si raman cu cititu' (sa ma ierte doamna Anka, dar pe mess sunt online, asta cand reusesc sa-l deschid.). Hai sa nu ne mai suparam, ca mai avem multe de invatat impreuna. Eu de exemplu am de invatat si de la cele care sunt la primul bebe si de la cele "avansate" in bebelusie. Incerc sa nu iau nimic personal si sa aleg din postarile voastre ce mi se potriveste si pana acum nu a reusit nimeni sa ma "supere" prin ceea ce a scris.
Mada chiar m-a distrat tonul tau, m-am relaxat citindu-te si ar fi chiar pacat sa nu mai scrii, pentru ca stilul tau unic, cel putin pe mine reeuseste sa ma binedispuna si parca ma vedeam pe mine cand era Alex mic, cand influenta soacra-mi era mare si eram in stare sa-l tin numai in casa sa nu cumva sa ia ceva
Moni sa treaca supararea.

Boti imi pare rau de rana, am impresia ca si pe mine ma pandeste ca prea ma ustura sfarcurile cand suge, nu tot timpul, dar cateodata tre sa scot tita ca mor de durere. rana nu e, dar cine stie.

Tuchi felicitari pt bebe, sa creasca mare si frumos!

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

tuchi felitariiiiiiiiiiiiii

reiau
in leg cu plecatu poate fetele astea care sunt plecate imi dau si mie ceva sugestii: as muncii orice daca stiu ca o sa-i fie mai bine mariei, prieteni n-am sa pierd, pe voi oricum nu v-as pierde iar ai mei ar veni cu noi
asa ca astept sugestii

la intalneala vin , numai sa va hotarati unde si cum

stiam eu ca nu m-ati uitat

marie e totala cum baga ea de-a busilea

cris lipobase repair eu fol de 2 luni deja e foarte buna crema

maria mea mananca cam tot ce-i dau, deschide gurita cand vede lingurita si cand nu mai vrea nu mai vrea n-o fortez deloc
ca mama : mi-am crescut si-mi cresc copilul cum cred eu pt ca de-asta stau acasa
paranoia am fost in sarcina ca deh m-am chinuit ceva sa am minunea asta si mi-era frica ca n-o s-o strang niciodata in brate(poate o sa va spun vreodata poavestea mea de viata...care bate orice film cum zice o prietena a mea)
de cand am nascut-o mi-am bagat mintile in cap si incerc sa fac fata fiecarei provocari
sfaturi nu accept decat de la d-na dr pe care o respect maxim si de la voi desigur, restul sa-si tina sfaturile pt ei
la inceput am avut razbel cu mama, socrela, matusi etc...dar le-a pus sotu la punt pe toate!
cel mai mare ajutor e dansul desigur...si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta

Mergi la inceput

la multe lunite pepenasilor

Mergi la inceput