Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

CRIS - pai ce nu pricep ei e ca de fapt si daca se dau jos din mertzan, tot in rahat calca. Sau ca merg pe aceeasi strada unde jumate trec pe rosu, si cand o da un nenorocit de-asta peste copilul lor (Doamne fereste), nenorocitu' o sa scape basma curata iar ei o sa isi planga amaru' in blocul lor civilizat....
Sigur, unii sunt confortabil cu asta, si vorba Picai, folosesc lucrurile in avantajul lor. As fi vrut sa fiu si eu in stare, dar nu sunt.
Sunt foarte inversunata de cand sunt pieton si nu e zi sa nu risc sa dea naibii cineva peste noi, nu e zi sa vad si eu ca ni se da prioritate pe trecerea de pietoni, ce mai, sunt suparata de nu mai pot si mi-e frica pentru copiii mei

Hai ca fug dupa Eliza.
PS _ pana la urma galustele sunt chiar ok

Anka, exact ce ai scris tu mai sus am vrut sa scriu si eu la subiectul respectiv, dar m-am linistit!!! Cum au iesit galustele??

Sun,

Boti, Mihaita nu suporta d enicio natura caciula!!! Deci intri In CIC din martie???!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, inca nu m-am apucat de calcat...cred ca iesim si la plimbare si tot nu apuca sa calc. Totusi , imi face o placere deosebita sa ii calc lui Mihaita haintele, sa i le aranjez...Si, printre hainutele lui mai bag si cate-o camasa de huzbandului, un cearceaf...

Cuscra!!! Ce mai faceti??? [pup Deea!!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele. Sunt putin in urma cu cititul dar recuperez eu. Deocamdata am intrat sa va spun ca Ioana e bolnavioara, are rosu in gat. Noaptea trecuta a facut febra, 38,6; am pazit-o de pe la 1 pana pe la 4 cand parca isi mai reveniase, nu mai era asa de firebinte, am hidratat-o, i-am pus jumatate de supozitor paracetamol, in fine...Dimineata avea 38. Am mers la dermato, ca aveam programare (si unde a primit diagnosticul de egzemita seboreica, mi-a recomandat sa schimb cosmeticele, sa folosesc numai Avene, Eucerin, etc, iar pt petele aspre de pe piele sa-i dau cu Advantan Milk timp de 5 zile si apoi daca nu trec sa revin la control). Apoi am mers la medicul ei pediatru ca sa vada ce-i cu temperatura si a descoperit ca are rosu in gat, ca simptome de raceala nu are, nu tuseste, nu stranuta, nu-i curge nasul, nimic... Aici mi-a dat antibiotic (Ospamox) si Panadol. Acum nu stiu ce sa fac, parca nu as sari la antibiotic, deocamdata i-am dat panadol, 5 ml, si ma gandesc s-o monitorizez pana diseara...Voi ce ziceti? E prea mare temperatura? Sa-i dau antibiotic? Dati-mi un sfat va rog...Acum Ioana doarme dar e agitata, se tot trezeste, tot vrea suzeta, nu prea se odihneste de fapt...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

asa ma oftic ca n-am timp bre sa va scriu si eu ca v-as zice multe...

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

breaking news: s-a intors si buldozeru' meu pe burta ieri si tot ieri apapat si piept de piu piu

ma duc sa bag ceva la cupor si reviu...sper

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anna, Irina a avut intr-o noapte 39,1 si urmatoarele zile in jur de 38,5. Doctorita mi-a zis ca e suficient sa-i dau panadol si norofen (suspensie), alternativ.
Dana, nu prea cred ca e cineva pe-aici care face radiografie de sold. Noi am facut ecografie de sold la 2 luni, asa ni s-a recomandat. Voi ati facut ecografie? Poate Bobitamica stie mai multe in legatura cu treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Cristinel,noi mucim si tusim de zor :)In rest suntem voioase n-avem treaba cu mucii care ne curg in gurita.Doar cu medicamentele si siropurile imi face un scandal si o greata cand ii le dau de mama focului.Sper sa trecem cu bine peste acest hop.

Anababy,nici eu nu i-am dat mamarutei nimic.A inceput de sambata cu o tuse destul de suspecta pt mine.Inainte tusea cand se ineca dar asta mi-i s-a parut mai dubioasa de la inceput si nu m-am inselat.I-am dat nurofen si sirop pt tuse si a mers din rau in mai rau.Aseara a facut febra prima data si respira destul de nasol.Concluzia de azi ,rosu in gat si ascultata la spatic se auzea ceva acolo.Drept urmare avem ospamox,rhinatiol si panadol.Nici eu nu sunt pro antibiotice dar uneori e inevitabil fara ele.Tu faci cum crezi ca e mai bine.Va pup si sa va faceti bine!

La multi ani pt pepenasii de 14!
Ies sa pregatesc ceva de mancare pt Bogdan pe cand vine de la scoala.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana_a pupam sarbatoritul , si la noi la fel cu intorsul pe burtica, stie, i-a iesit dar nu numai ca nu-i place ci chiar are tactici care impiedica rasturnarea accidentala Cand se rasuceste sa apuce ceva pune un genunchi in fata ca sa se spijine pe el ca sa nu ajunga pe burta by mistake

Flo iaurtelul nu e de la Brenac, e grecesc de la mama lui, Olympus e firma, scrie doar in engleza pe el si e minunat si nici nu costa mult, vreo 2-3 lei cutia de 200 gr.

Cristina nici Nancy nu iubeste caciulita dar cateodata mai servim, nu-ti zic ce plansete se lanseaza in eter... Dar totusi nu se compara cu cele lansate atunci cand vreau sa-i bag ceva pe mineca (mineci de la body, vestuta, sac de dormit...) - zici c-o taie cineva, sunt tare amarata la faza asta, mai face vreunul dintre ai vostri asa scandal la imbracat? Imbracatul dupa baita e cosmar la noi ca e si obo, si infometata...

Anka, Cris am vrut sa arunc si io "my two cents" la subiectul cu pricina, dar mi-am dat seama ca doar o sa primesc scatoalce dupa ceafa. Pe mine altceva ma arde: Mi-e frica de ziua cand imi voi da copilul la scoala in Romania, scoala unde o sa aiba colegi care isi rup capul in recreatii, care injura, care fac misto de profesori, asta daca nu-i iau direct la bataie... Io am mai zis, pentru asta as emigra si maine, ca eu rezist la nesimtirea din jur dar puiul meu e fraged, si as vrea sa cresc un om relaxat si increzator in oamenii de langa el nu in unul circumspect ca nu cumva sa-si ia vreo teapa de la oricine Hai ca m-am depresat instant

Sun, Cris nu stiu ce sa faaaac , daca sa intru in CIC sau sa merg la munca in continuare... Am gasit si bona cu 500 lei/luna, o doamna minunata care urma sa inceapa din martie, dar calculand acum veniturile as iesi cu banii la dublu stand acasa fata de mers la job. Io ce fac acum? Tre' sa ma shopocaiesc si cu ai mei sa vedem ce si cum...

Am uitat sa va zic: am luat in we body-uri la fata la reducere 50% de la Marks&Spencers, 55 lei/7 bucati, sunt geniale, n-au nicio eticheta sau cusatura pe interior (si nici pe exterior), exact cum povestea Marina de hainutele din Rep. Moldova, sunt cumva imbinate buza-n buza, moi, cu tivuri mari la picioruse ca sa nu taie la cututzele minunate, zau daca mai iau de altundeva lenjerie de corp. Alea de la Z sunt de 2 ori mai scumpe si de 100 de ori mai proaste...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - lasa mama ca ai zis ca vii la mine in Canadica

Hai sa va zic o chestie care m-a uimit! Nepotu-miu care e cls 11 in Germania, a fost aici pt vacanta, si s-a dus in saptamana aia din 5 ianuarie la liceu cu unchiu-miu care e prof. Ca sa vada si el cum e la scoala in Romania.
M-a uimit si pe mine sa imi spuna ca a rama absolut oripilat! ca se vorbeste foarte mult in ore si ca nu se respecta profesorul. A zis ca si la ei, daca chiar nu te intereseaza, asculti muzica la mp3 dar nu faci grozavii in timpul orei.
Si a fost uimit ca elevii raspund aiurea, care din picioare care din banca. La ei se raspunde din banca, asa e regula. Dar nu pricepea, daca la noi e regula sa se raspunda din picioare, de ce nu faceau toti la fel. Si ca stateau raschirati in banci.
Sincer, a fost socat de ce a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Asa, sa elucdez dilema cu anourile gingivale. Mie mi s-au parut mai bune decit toate celelalte din urmatoarele motive:
- sunt 3 anouri de duritati diferite
- sunt suficient de subtiri ca sa le poata prinde in mina copilul cu mare usurinta
- opti sa le atasezi un jnur de suzeta, astfel incat sa nu ajunga pe jos sau sa se piarda cind copilul ii da drumul
- il consider un inlocuitor foarte bun, in cazul lui Sebi, pentru suzeta si pentru evitarea pe cit posibil adormitului cu degetul in gura.

Boti tare as fi vrut sa fie si Oscar indragostita de "device-urile" de la apple pe care le am in casa, dar el e obez si batran si are locuri atent selectionate de as face siesta, gen chiuvetele de la baie, cazile sau dusul. In schimb stiu pisica sora-mii care e indargostita de mac-ul nepoata-mii, inclusiv de firul de la incarcator pe care l-a taxat de a trebuit sa inlocuiasca incarcatorul....

Mergi la inceput