fiv la cluj 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hola...ce fac fetele?
eu am iesit de dimineata din casa, m am facut frumoasa azi apare si printul meu sarmant...adica la noapte...
ma pun sa mai citesc un pic pt ex .il am la 17h..
hai uratica fi fata plina de optimism!!asa iti sta bine...
mara tu nu ai drum prin baia mare? haideti fetelor toate la mine..va astept cu drag...
pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fata frumoasa!!spor la invatat!!
uffffffffffff..fusei si eu la cumparaturi,chipurile..insa binenteles ca nimic nu m-a multumit,nu mi-a convenit!sunt ciufutica rau!offfff,nu mai scap odata de starea asta!ma cert cu toata lumea..ma intreaba toti ce fac,ce am..ca par suparata,si le raspund atat de acid..sunt acra rau!!macar imi cer scuze dupa!asta dupa ce ii execut inainte!dar nu inteleg de ce nu ma lasa in pace!!!!!!!!!!
cred ca ma duc la sala..poate au si un sac de box acolo!asa ma mai calmez si eu putin!
mama mama..vai de fundul celui care ma va supara azi cu ceva!!!il fac bucati bucatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Fetele, a dat gripa peste mine asa ca e vai de capul meu. Nu stiu de pe unde oi fi cules-o da am o stare nasoala rau. Asa ca brunadria nu vin in baia mare desi tare mi-ar fi placut sa beau un suc cu tine si cu maddutz, ca zac in pat cu ulcica de ceai linga mine . Partea buna e ca am racit acum ca se putea mai rau, adica sa racesc in timpul fiv-ului.
brunadria, bafta la examen, sa iei nota mare!!!
uratica am eu o lista cu citiva care trebuie executati, poate imi dai o mina de ajutor ca te vaz in forma

Mergi la inceput

bai frate..eu chiar o iau pe aratura rau de tot!!!mara cred ca doar asta m-ar linisti!!te ajut cu cea mai mare placere!!!off..iti doresc sa te repui repede pe picioare si sa fii ok!sa fii apta ptr fiv si ptr bebe!!o optimista incurabila!
deci eu jur ca nu stiu ce am!!
acum incep iar o sesiune de plans!!nu pot sa-mi revin!!nu stiu ce e cu mine!si..ref la bebe..m-am mobilizat,stiu ce am de facut..stiu ca voi reusi..nu cred ca asta e problema!
insa,nu stiu..azi sunt extrem de emotiva!!ma enerveaza,ma deranjeaza,sunt sensibila la tot!!!
sunt cu capul frate!!!!!!!!!!!!!
fetele help!!nu stiu ce sa mai fac sa imi revin!!
o iau razna....

Mergi la inceput

heloo, gata!!!am stiut, sigur iau nota mare!!!
mara ai grija draga sa te tratezi bine sa nu intri cu raceala asta peste fiv..
uratica nu stiu nici eu ce i cu tine,hai la mine o saptamana , sigur o sa ti treaca , vb serios!!!

Mergi la inceput

multam bruni..insa mi-am mai revenit!!!!am scris o epistola la subiectul "clisee.." si m-am descarcat!! sper sa nu imi iau pumni in freza ca am scris atat acolo..dar mi-a facut bine!!
deci gata cu lacrimile!pana aici!!!pai se poate??noroc ca am scris aproape tot ce aveam pe suflet acolo si mi-am revenit!!!
dar mara..stai linistita ca mai am resurse si ptr a te ajuta pe tine!!!asa ca..tu ai grija de tine!cand ai nevoie vin eu si fac un cu cine te supara in perioada asta!!vai de capul celor care te streseaza in vreun fel!
bruni..felicitari!deci ai grija,te asteptam cu coronita!si cum fura la intalnirea cu madutz?aveti destule mall-uri prin zona??
of fetele..va dulce si scuzati ca am fost asa o pacoste!!insa mi-am revenit!de maine sunt ca noua!!promit!

Mergi la inceput

usor fete dragi!

Mergi la inceput

mama mama fetele..cat e ceasul si eu nu dorm..
plec la nani..ca o iau pe coaja apoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica ,vaz ca te-ai mutat in Arabia saudita . Nici eu n-am avut somn azi noapte si azi m-am trezit cu noaptea in cap. Cu raceala stau mai bine, am baut ceai cu miere si lamaie, paracetamol si azi sunt mai bine. Sper sa imi treaca.
brunadria, felicitari, tine-o tot asa cu examenele!!!Ai fost la cumparaturi cu maddutz? Ca n-am retinut exact cind o sa fie si ea in baia mare.Eu tin minte ca mi-am luat niste pijamale tare frumoase ultima data cind am fost in baia mare Si am mincat o pizza buna buna
Eu sunt putintel ingrijorata, analizele mi-au iesit bune cu o singura excetie.TSH/ul care a iesit putin peste limita normala adica 5 si ceva in conditiile in care eu fac permanent tratament cu eutirox de vreo 10 ani. Asa ca azi ma programez la endocrinolog sa vad care e treaba si ce pot face sa scad valoarea lui.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

salutare fete dragi...
uratica azi nu mai ai dreptul sa fi suparata..trebuie sa te cert!!!
nu ti pune mintea cu toti incultii, nu te cobori la nivelul lor, iti incarci memoria cu lucruri negative...si nu merita...pur si simplu nu baga in seama!!!
mara nu cred ca e pb mare ca ti a iesit TSHulputin mai mare, o sa vezi ce ti zice endocrinologul..dar eu zic sa nu ti faci pb..
nu m am intalnit ina cu maddutz , doar azi ne intalnim, a fost ocupata..
si uratica nu ti manca noptile inutil, odihneste te..organismul are nevoie de odihna si psihicul de liniste...eiii ,eiii de as putea ajunge la tine...nu mi place sa te stiu suparata...
fiti tari fetelor!!
gravidutelor unde sunteti? sper ca sunteti bine!!!

Mergi la inceput